REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

La PROTECȚIA COPILULUI Constanţa, 72 de persoane au CORONAVIRUS

La PROTECȚIA COPILULUI Constanţa, 72 de persoane au CORONAVIRUS

Replica API 3 noiembrie 2020 | 00:00 4163

Virusul Sars-Cov2 invadează instituțiile de stat din Constanța. La nivelul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție Copilului Constanța sunt confirmate peste 72 de persoane, personal angajat al direcției dar și beneficiari.

La nivelul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție Copilului Constanța (DGASPC), luni, 02.11.2020, sunt 72 de angajați depistați pozitiv ca urmare a testărilor Covid-19 care se efectuează periodic după un calendar stabilit de DSPJ Constanța cu scopul combaterii acestei epidemii. Alți 31 de angajați sunt izolați la domiciliu, fiind contacți direcți ai celor bolnavi, ca urmare a anchetelor epidemiologice efectuate de DSPJ Constanța.

Situația în centrele DGASPC Constanța

Conform reprezentanților DGASPC Constața, situația în centrele rezidențiale pentru copii este următoarea: 30 de angajați sunt infectați iar 2 se află în izolare la domiciliu și, de asemenea, 4 beneficiari au fost testați pozitiv, 15 fiind izolați.

La nivelul centrelor rezidențiale destinate adulților și aflate în subordinea DGASPC Constanța, situația se prezintă astfel: 31 de angajați au fost depistați pozitivi la testarea SARS-COV2, iar alți 13 se află în izolare la domiciliu. De asemenea, 87 de beneficiari adulți au fost testați pozitiv iar 88 se află izolați. Doi asistenți maternali profesioniști sunt infectați cu SARS-COV 2, alți doi se află în izolare. De asmenea, doi copii din asistență maternală sunt pozitivi iar alți doi sunt izolați.

Nouă angajați din birourile DGASPC confirmați pozitiv

În celelalte servicii/birouri ale DGASPC Constanța au fost depistați pozitiv 9 angajați iar 14 sunt izolați la domiciliu.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si la ambulanta sunt cazuri multe. A transmis boala nevasta menajerului schizofrenic. Acum vrea sa musamalizeze tot si le spune la oameni sa nu declare ca sunt bolnavi ca sa nu ii faca rau sotiei. Dosar penal merita pentru ca a venit bolnava in unitate chiar si in ziua in care a facut testu covid.
2
0
Acum e vizibila incurajarea constanta a incalcarii legilor de catre psdisti
2
0
nu este suficient sa faci doar dezinfectia daca nu iei si masuri de control si testare al personalului si al beneficiarilor,de distantare sociala si de protectie cu masti,manusi si igiena corespunzatoare.dezinfectia o faci pentru ce a fost dar nu si pt ce o sa vina!
3
3
De telemunca nu ati auzit
4
1
chiar Dinica a fost confirmati pozitiv cu COVID ca si sefa de la APIS Constandin. vad de asta nu spuneti nimic
10
0
sa ma pis pe stirea asta de cacat si pe rprter asta spart sper sa te inbolnavesti daca mai dai stiri cu corona mati muita cu kk
1
9
fa ti bagajul baiatule si ascundete in gaura de sarpe.te ajung blestemele copiilor de care ai avut " grija".JIGODIE
11
0
...cum ati facut dezinfectarea spatiilor in care lucreaza acesti functionari...ca nu pomeniti nimic...sau nu ati considerat ca este necesar...aveti contracte pentru astfel de servicii ?
14
0
Cu Dinica la sefie orice este posibil. PSD-ule crapati-ar capul cu asa oameni!
15
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614