REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

La TERASA NEXT PUB din Centrul Vechi, CLIENŢII sunt DATI AFARA fără EXPLICAŢIE!

La TERASA NEXT PUB din Centrul Vechi, CLIENŢII sunt DATI AFARA fără EXPLICAŢIE!

Replica API 7 august 2020 | 10:51 22235

Mai multe persoane s-au plâns de serviciile oferite de un local amplasat în Centrul Vechi al Constanţei, ele precizând că au fost, efectiv, obligaţi să părăsească locaţia, fără nici un fel de explicaţii. Este vorba despre Next Pub, acolo unde, anumiţi clienţi au precizat că au trăit o experienţă nu tocmai plăcută. Ei au relatat că, după ce au comandat ceva de băut, angajaţii au venit şi le-au aşezat pe masă plăcuțele cu… ”rezervat”, motivarea fiind că acea masă era rezervată și trebuie eliberată cât mai curând, chiar dacă, atunci când li s-a luat comanda, nu au fost înştiinţaţi.

La Next Pub… doar ”next” client contează

Un constănțean nemulțumit de tratamentul la care a fost supus s-a hotărât să facă ”reclamă” acestei terase astfel încât nimeni să nu mai pățească acest lucru. Acesta a ieșit în Centrul Vechi, împreună cu două prietene, și din nefericire a ales Next Pub.

La aproximativ o oră și jumătate după ce se așezaseră la masă, deranjați probabil că acești clienți nu comandaseră nimic de mâncare, cei care se ocupă de terasă s-au gândit să recurgă la un tertip prin care să îi gonească pentru a primi niște clienți dornici să facî o consumație mult mai mare.

Astfel că, fără nici un cuvânt, un debarasator a venit la masă și a așezat pe aceasta două plăcuțe cu ”rezervat” cu toate că în timpul petrecut la masă, nimeni nu venise să îi avertizeze că acea masă era rezervată. În momentul în care a cerut lămuriri, clientul s-a izbit de un comportament total condescendent al patronului, singurul lucru pe care acesta l-a spus fiind ”Mulțumesc pentru înțelegere”, cu toate că toată această situație era de neînțeles. Pe lângă toate acestea, singura masă care a fost ”rezervată” era aceea a constănțeanului.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mancarea foarte foarte buna dar proprietarul este un jeg obosit,m-am mascarit si eu cu el odata...
1
0
Slugilor... Pubeti la intrare : in acest local conaumatia minima obligatorie la masa este de 100 ron! Spor la treaba
0
0
Pai vi la bar sa freci menta cu ochii beliti la oameni ? Bei nu bei Banii conteaza
4
1
Cand te duci cu doua prietene si bei o ora jumate doo espreso si un brifcor.... te poti astepta si la un shoot in coor...
7
2
Sa vina ma-ta la terasa,de acum inainte gaozarule!
3
0
Cand erea Mazare primar si statea cu gasca 5-6 ore facand consumatie fara numar si bineanteles fara sa plateasca nimic , nici macar un tips la ospatari faceau plecaciuni.Acum cand trebuiesc platite taxe si impozite la fisc ii apuca foamea pe asa numiti intreprinzatori.
3
3
tu esti obisnuit cu bere la 4 lei mars in rasa ma tii
5
4
Baru ala e un jeg. E pandemie si ei inghesuie mese cat mai aproape si cat mai multe ca sa faca mai multi bani. Daca i-ar cauta cineva de norme i-ar inchide imediat. Da asa e daca platesti unde trebuie
7
5
Este foarte adevarat, mai nou conteaza consumatia si castigul barului, fara a fi informata clientela ca stau numai cei care consuma manacare si chiar daca faci asta , tot se vor uita urat ca le ocupi masa, cand pot produce mult mai mult bani si pe urma altora.
10
4
Un articol denigrator scris de un frustrat cu pl mica !
13
6
vezi ca acolo omu q investit vreun sfert de milion de euro si daca nu iti place nu frecventa amica mia!
8
9
Nu inteleg cum le puteti lua apararea. Dar pe de alta parte, Constanta e plina de ospatari si debarasatori.. Asta este un pub, nu este restaurant. Daca vreau sa mananc, mananc. Daca vreau sa beau o cafea, beau o cafea. Daca sunt cumva alte conditii -consumatie minima, mancare obligatorie, etc- anuntati de la intrare. Asa cum spune cineva ca a trecut moda cu frecat timpul degeaba, ar trebui sa treaca moda si cu bossuletii astia care, cu investitie 0, vor sa fie milionari. Iar daca la final iti lasa 2 lei spaga, cum zice altul, inseamna ca ai oferit servicii de 2 lei...
16
7
Demult a trecut moda sa freci timpul degeaba cu o sticla de cola si sa ii mananci si paiul intre dinti vreo ora. Consumati omeni buni. Ca de altfel mai bine va cumparati o inghetata si ocupati bancuta din parc cat timp doriti.
24
17
In conjunctura actuala ,mi se pare de bun simt ca fiecare dintre noi sa inteleaga ca afacerile horeca sunt foarte afectate de pandemie.Acest local are putine mese pe terasa, chiriile sun la fel ca inainte , la fel si personalul.Mi se pare o tampenie atat din parte clientilor cat si din partea jurnalistilor sa arunce cu noroi in munca si emotiile traite de acesti oameni care, chiar pun suflet in ceeace fac.Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar, pentru o cafea....mergeti la cafenea nu la restaurant!!!
40
22
O mizerie de articol... tara in care jurnalismul este la pamant si oamenii considera ca pentru un suc si o apa plata poata sa stea toata ziua la masa unei terase! Educatie 0
51
16
Vecine trimitei la noi daca nu iti convine !
29
3
O bodega de terasa cu un patron ingamfat. Ducetiva domne in alta parte stati sa i faceti curul mare lu ala cu basinile lui
15
11
ia pwla replica ia pwla virgil Stoian replica ziar de kkt
12
5
Am.patit-o si noi cu terasa asta si patronul ei de doi lei. Magariile astea le facea si anul trecut, nu numai acum cand este situatia cu covid-ul. Saptamana trecuta, in weekend am vazut anunt pus la aceasta terasa ca mesele se ocupa doar daca se comanda si mancare. Am trecut si joia asta pe acolo si anuntul nu mai era. Cum vine asta? In cursul saptamanii ii primim si pe cei ce vor o cafea si apa ca deh..si asa nu avem clienti. Dar in weekend dl patron are pretentii.
14
5
Si eu am patit la fel la Next pub. Eram de la ora 12 la masa, mi'am luat o apa si cv de mancare, am pus toate 3 scaunele in linie ca sa iminpun patura pe ele sa ma pot culca. La ora 8 seara bine debarasatoru plii si imi pune rezervat pe masa si ma face boschetar. Da de unde plm e problema lui unde dorm eu? Am comandat o apa si mancare acu 8 ore, plm e ca si cum masa aia e a mea. Huaa next pub ca aruncati boschetarii de la masa!!!
24
9
O mizerie de terasa, un gunoi de patron.Am fost la sfarsitul verii trecute impreuna cu 2 persoane si ne-am asezat la o masa pe care nu scria ca ar fi rezervata. Urma sa fim o gasca mai mare si la ei parea ca este loc pentru toata lumea. Dupa ce am asteptat 10 min sa vina cu meniul, desi mai aveau 2 mese ocupate si ne vazusera ca ne-am asezat, a venit patronul sa ne zica ca masa e rezervata.Nu am apucat nici sa comandam, nici sa mentionam ca mai vin si altii. Ne-am asezat la o terasa vis a vis si am vazut ulterior ca nu se lucra in baza rezervarilor, ci al numarului de persoane care intrau.
22
4
Daca ai stat 1 ora jumate sa bei o cafea si o apa la ce te astepti? Si mai lasi si 2 lei tips.. cand poate intr o ora jumate ei rulau masa aia de 2 ori.. ai vor comenta negativ doar saracii pe burta goala care au aruncat sapa in pod si ies la terase sa i vada lumea ca sunt si ei smecheri pe 2 lei.. daca vrei cafea mergi la starbucks.. oamenii aia au nevoie de vanzare si de tips ca sunt pe butuci.. dar nu inteleg multi asta.. cu 10 lei in buzunar uiti sa mai pleci si te miri de ce te da lumea afara.. nu iti permiti nu mergi.. e simplu..
31
9
next au 10 mese la exterior. Vrei un suc te duci la manara sau cum plm se cheama aia de au ocupat jumatate din piata cu mese si comanzi o apa sau ce vrea muschiu tau. Mars cu articol de cacat, platit. Madalina best chef.Love your food. Semneaza clientul nr.1
25
21
ce ziarist e e cancanistul asta pacalit la o fituica parlita de genul replica?
15
6
am luat 500 de ron pt manevra asta
10
5
Si eu am patit acelasi lucru la mizeria de Next Pub is. M am asezat la masa,am.comandat si am.intrebat unde este toaleta! Un individ tuciuriu si uscat mi a raspuns ca acolo nu este toaleta publica! M am ridicat si am.plecat! Imi pare rau ca nu m am pisat la masa!
14
11
si uite asa ii intelegem si pe taximetristii care stau la gara si nu vor sa faca curse de 10 lei, ca pierd locul, si tot asa. Daca vrea sa stea la o cafea de 6 lei sau cat e, toata ziua, poate sa o faca, orice afacere implica si riscuri, rationalizati nesimtirea in continuare
11
12
Buna de pula blonda din imagine
11
2
cred si eu .....daca a stat o ora jumate cu o cafea si apa....este normal sa rezerve masa !
14
7
Asa meriti daca te duci in bar cu o troaca de OPEL!!!!!!!!!
10
13
Dar care e problema poate nu ati inteles NEXT PUB inseamna urmatoarea carciuma deci chiar numele iti sugereaza sa nu te opresti acolo si sa te duci la urmatoarea - este un nou serviciu pentru clienti, un experiment social sa vada cum reactioneaza!
12
3
Dragi romani cred ar fi cazul sa facem diferenta intre o terasa restaurant si un cafe bar. Intr-un cafe bar se merge pentru a consuma o cafea un suc etc la o terasa restaurant se merge pentru a servi masa. Patronul sau cum ii ziceti voi la un cafe bar are de platit 2 barmani si 4 ospatari da??? Iar la o terasa restaurant are de platit 1 chef bucatar si cine stie cat ajutori de bucatari pe langa, baramani , ospatari , ajutori ospatari etc. . Asa ca ar trebui sa faceti diferenta intre cafe bar si restaurant.
26
4
Condescendent inseamna respectuos. Cred ca ziaristul nu asta a vrut sa spuna prin exprimarea "comportamentul total condescendent al patronului"!
24
3
Daca nu le treci pragul e rau, daca intri sa bei o cafea sau un suc, respectiv sa porti o conversatie e iarasi rau. Anuntati civilizat ca masa 1 este rezervata incepand cu ora 12. Sa scrie la intrare aici daca nu mananci nu poti intra. Cand va umfla nota de plata de ce nu mai spuneti nimic aparatori ai dreptatii.
14
2
Da sucurile erau la doi litri de au stat o ora jumate
16
3
Domnule VIRGIL STOIAN, sa iti fie rusine ca ai ajuns sa scrii un asemenea articol! Esti de rasul curcilor. Eu, impreuna cu intreaga mea familie, mancam la terasa Next de 3 ani si totul este ireprosabil. Mancarea de acolo nu are egal cu multe din "terasele" din oras. Bucataria lor este impecabila. Sa va fie rusine inca o data ca scrieti asemenea ineptii.
23
13
sa se faca reclamatie la opc si sa vina sa dea amenda maxima si pe urma sai puna si lacatul pe usa, asa, ca de rezervat
20
13
Atunci cand judeci comerciantul incearca sa te pui putin in pielea lui. Nu-i cunosc pe cei despre care ai scris, dar lumea trebuie sa stie ca au locuri, putine ce este drept, prin parc sau pe promenada daca vor sa se aseze. In cazul prezentat de tine scaunele acelea, ne convine sau nu, costa! Cineva plateste! Nu vorbesc acum despre marea majoritate a patronilor care se cred inca undeva prin Evul Mediu, care se cred stapani. Dar, revin, daca era terasa ta invitai toata lumea sa se odihneasca sau sa consume!?!
22
10
pe pandemia asta vine unul ca tine sa ocupe o masa sa stea 3 ore si sa bea o cafea si un suc? du-te ma
31
13
Ati uitat sa-l intrebati pe Crinu Danu ce parere are!
17
3
Este imaginea prearatrorilor de servicii din turism .... ori cumperi de cat avem noi nevoie sa ne faci vanzare ... ori pleaca de aici ca ne tii licul ocupat ! Ma surprinde ca abia acum apare in mass media. Este un obicei stramosesc pe litoralul nostru. Inca o dovada in plus ca "Centrul Vechi" a devenit Satul de Vacanta ...
29
5
Bine ca nu era la nuba ca scria si in cancan de el. Un lache flausat cu Opel
13
11
Stai si bea acasa!
27
8
Ai cerut si punctul de vedere al localului sau doar scrii ce ti-a zis vreun tovaras de al tau? Ce fel de jurnalism e asta ma? Faceti articole din tot ce vi se povesteste prin vecini de catre toti lesinatii din oras. O ora jumate pe un suc si 3 paie si tot el e nemultumit..
33
14
Sunt multi pripasi care vor sa stea 5 ore la masa cu un pepsi in fata !
45
15
Voiam sa comentez la Dnul premier Adrian Nastase.... intr-adevar cel mai bun premier, dar arogant nu a cunoscut toate realitatile si de aia a pierdut
16
19

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108