REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

La TERASELE din NEPTUN, nici o REGULĂ NU a fost RESPECTATĂ de TURIŞTI!

La TERASELE din NEPTUN, nici o REGULĂ NU a fost RESPECTATĂ de TURIŞTI!

Replica API 1 septembrie 2020 | 23:19 1566

Degeaba se chinuie autorităţile constănţene să menţină, în plină pandemie, ordinea pe litoral atât printre turişti, cât şi printre operatorii economici, prin efectuarea de controale peste controale şi prin acordarea de sancţiuni în valoare de sute de mii de lei. Se pare că tot ceea ce contează pentru unele persoane, în funcţie de categoria în care se încadrează, sunt fie distracţia şi voia bună, fie banii şi profitul.

În toiul pandemiei, când cazurile de infectare cu coronavirus au depăşit chiar şi pragul de 1.500 de noi infectări la nivel naţional, în ultimul weekend de vară staţiunea Neptun s-a transformat în „şerpărie”. Mii de oameni au fost prezenţi pe faleza de la Neptun, însă nici unul dintre ei nu a respectat vreo regulă de distanţare din cele impuse de situaţia pandemică.

Terase pline „ochi”

Terasele din staţiune au fost luate cu asalt de către turiştii înfometaţi, duminică la ora prânzului. Aşezaţi la mese şi în grupuri de câte 6 persoane, în aglomeraţie şi fără să poarte măşti de protecţie, aceştia nu au mai ţinut cont de nimic altceva decât de delectarea papilelor gustative. Deşi spaţiile de pe terase au devenit ca un furnicar din cauza mulţimii de turişti, iată că nici operatorii economici nu au dat dovadă de mai multă responsabilitate atunci când vine vorba de respectarea regulilor de distanţare şi protecţie.

Ospătarii care-i serveau pe turişti, la mese, purtau măştile necorespunzător, sub bărbie.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa prostie si ura zace in tine!Ce treaba are mai desteptule primarul,primaria cu nerespectarea regulilor de distantare?!Esti slugoiul lui Iorgus si te roade rau ca nu mai ajungeti la conducerea primariei?!
3
0
Ce gard misto la Neptun, nu e cumva la sibiu la vreo Stana ??? Muye Ciobanului pigmeu de Mangalistan, primaresu de carton ondulat , unicul prostan dovedit stiintific cu iQ subunitar
1
3
Asta stiu tu D.M,te rog scrie in ce statiune de pe litoral s-a respectat legea de la Navodari-Mamaia pana la Vama Veche.
1
1
De ce? La alea din Constanta se respecta ceva? Am iesit cu copilul in parc, seara, si s-au trezit doi jandarmi sa-mi atraga atentia ca dupa nu stiu ce ora sunt obligat, conform legii, sa am masca, chiar si in spatii deschise. Eram in parcul de pe Tomis, vis-a-vis de Medlife, la 10 metri de terasa Crazy care era plina ochi, om langa om, nici unul cu masca.
2
2
Chiar daca patronii amenajeaza spatiile conform regulilor,nu au si menirea de a fi oameni de ordine publica. Ce sa faca impotriva unor damblagii care pot deveni foarte periculosi? Sa tot chemi politia iar e dificil,mai ales ca nici nu sunt suficienti politisti adevarati. Treaba tine de educatie,care se formeaza in ani si aici nu putem fi banuiti ca am fi o tara cu populatie majoritara educata,indiferent de varsta.
3
1
Asa au functionat toate restaurantele din Mangalia, dar nimeni nu are ochi sa vada. A se vedea si mizeria de tirg saptaminal cu carne si produse din carne. Sanepidul nu vine decit la "sesizare scrisa".
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108