REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

La un pas de accident, după ce a tăiat linia dublă continuă, la Boema. Video

La un pas de accident, după ce a tăiat linia dublă continuă, la Boema. Video

Cristina BĂRBUCEANU 27 decembrie 2022 | 00:00 6684

Pentru unii conducători auto din Constanța, șoseaua e pistă de raliu. Un alt caz de teribilism în trafic a fost recent surprins de o cameră de bord. Așadar, șoferul unei mașini marca Duster, aflat în zona Boema, a tăiat linia dublă continuă, fiind foarte aproape să intre în coliziune frontală cu o mașină care venea din sens opus. Din fericire, nu s-a întâmplat nicio nenorocire.

În stânga imaginii se vede cum șoferul Duster-ului depășește pe contrasens

Teribilismul lovește din nou

De la o zi la alta, Constanța este tot mai plină de mașini. Poate și din acest motiv, tot mai mulți șoferi teribiliști se afirmă, în graba lor de a ajunge dintr-un loc în altul. Camerele de bord ale participanților la trafic care circulă regulamentar, surprind tot felul de șoferi absolut inconștienți, care pun în pericol atât viața lor, cât și pe a celor din jur, prin manevrele periculoase pe care le fac.

Recent, în toiul zilei, un așa-zis șofer a făcut o manevră periculoasă pe contrasens în zona Boema din oraș. Astfel, acest șofer, conducător al unei mașini marca Dacia Duster, a făcut o depășire periculoasă în zona precizată, tăind linie dublă continuă. Mai mult decât atât, șoferul Duster-ului a fost cât pe ce să intre în coliziune frontală cu o mașină care venea din sens opus. De-a dreptul previzibil, din moment ce s-a angajat într-o depășire pe contrasens într-o zonă foarte circulată a Constanței.

În imagine se vede cum impactul dintre Duster și mașina din sens opus a fost aproape de a se produce

Depășire la indigo în zona Dacia

Nu a trecut prea mult timp de când un șofer a făcut o depășire similară în zona Dacia. În urmă cu câteva zile, pe timpul nopții, un alt așa-zis șofer s-a angajat tot într-o depășire pe contrasens într-o zonă destul de aglomerată a Constanței: pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Dacia.

Șoferul care a depășit pe contrasens în zona Dacia

La fel ca și șoferul Duster-ului, inconștientul de pe Lăpușneanu era să intre în coliziune frontală cu mașinile care veneau din sens opus. Din fericire, niciuna dintre cele două manevre periculoase nu s-a soldat cu victime.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da de ce mortii tai vorbeai la telefon ? da de ce mortii tai ai accelerat sa ii pui viata lui in periocol si a celorlalti participanti la trafic
3
0
Sa te futa titi prahovenii in coor pe unde bei apa.natie mai cretina decat amestecul de maimuta si oaia machedoneasca rar mi-a fost dat sa vad.fmm de cap de oaie.
3
0
Omul a comis o infractiune dar nu a facut rau nimanui si nu a atins pe nimeni, in acest caz intervine legea care trebuie pusa-n aplicare. Dar nu la cererea unui codos din trafic. S-ar putea ca tura viitoare sa fie vreun mafiot si sa-ti fta directia cu pistolul, atunci ce faci cu dreptatea ta?, mai bine sa-ti vezi de borshul tau !
3
11
Si tu ce accelerai asa vroiai să-l omori?
6
2
Conduci detasat in clasamentul oamenilor p****i ! Ma gandesc ca esti din PH si vreau sa cred ca esti de acolo. Doar in zona aia gasesti melteni cu aere de rege.
4
1
Folosirea abuziva a benzii de depasire... cam asa se numea candva... Te plimbi pe banda a II-a mangaind telefonul si ai pretentia ca ceilalti participanti la trafic sa stea in fundul tau.
7
6
Vorbești puțin aiurea,cu respect.Unu,nu ești constănțean,si doi,nu ești constănțean.Vino ntre noi un timp,și vei vedea si intelege alte calități rezervate doar in aceasta-i zona,referitor la șoferi.Si nu numai.Stiai ca invidia este considerata ca păcat?Sunt sigur ca înjurăturile voastre,nu s ca ale noastre.Si nici asa de variate.Salutari si respect.Fara glumă.
1
3
Cei mai p****i șoferi din România tulcenii și constănțenii. B2 lovers și mers ca melcul, nu știu sa folosească sensul giratoriu, la semafor își cauta maneta de viteza când se face verde, sa numai spun ca pe o ploaie sau pe putina zapada constănțenii conduc detașat la cei mai p****i șoferi. Permise luate pe brânză. Va mai mira ca va înjură lumea când mergeți prin alte orase
12
4
Astfel de înregistrări și filmări avem nevoie,deoarece ne autosesizam din oficiu,vom verifica camerele video instalate pe tronsonul respectiv..și vom lua sancțiunile ce se impun...amenda și suspendarea dreptului de a conduce un autovehicul pe drumurile publice..asupra celui care conducea autovehiculul.
14
4
Din cauza unui ppprost care da filmarea acestui ziar de rusine politia se va autosesiza(auzi draga) si ii va lua permisul saracului om
8
25
din ciclul cum e sa fiu p r o s t sa afle si lumea de calitatea asta.
9
21
Cum e posibil sa iei pensie de 30000 de ron pe luna tripla decat salariul. Mai oameni buni voi sunteti nebuni la cap?
11
2
i-ai dat blana cand ai vazut ca te pisha dusterul si tot n-ai scapat de rusine. Te-a umilit in ultimul hal.
13
29
Nu încurajez bizonii, dar mulți șoferi sunt scoși din sărite de sensurile unice fără cap, slalomul printre canalizări și benzi ocupate de construcții. Pe acest fond cedează nervii și vedem tot mai des astfel de "demonstrații".
17
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108