REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

La un pas de TRAGEDIE: Gardul unui teren de joacă a căzut peste doi copii!

La un pas de TRAGEDIE: Gardul unui teren de joacă a căzut peste doi copii!

Replica API 8 mai 2018 | 00:00 300

DOSAR PENAL

DOSAR PENAL

Caz șocant în cartierul CET din Constanța! În cursul zilei de 5 mai, un gard a căzut peste doi copii care se jucau într-un spațiu special amenajat pe aleea Pelicanului, în imediata vecinătate a Școlii Generale numărul 40. Ambii copii au fost transportați la spital.

Mai mult, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului a precizat că va face o adresă către Primăria Constanța cu privire la acest subiect. Potrivit acestora, cei de la Direcția de Pază aveau la cunoștință situația pe care au și expus-o reprezentanților Primăriei Constanța. De altfel, acest loc de joacă se află și el pe lista celor care urmează a fi reabilitate din banii municipalității. Terenul de sport din imediata apropiere locului de joacă a fost reabilitat din vremea mandatului lui Radu Mazăre, fiind făcut peste o zonă plină de noroi un teren asfaltat, cu gard de protecție. Iată că acel grad de protecție a fost la un pas de producerea unei tragedii.

La data de 5 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un gard din plasă metalică al unui teren sportiv amenajat, de pe strada Pelicanului, a căzut peste 2 minori, în vârstă de 10, respectiv 11 ani. Cei doi minori au fost transportați la SCJU pt îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu se ocupase Horia de locurile de joaca acum jumate de an? Nu-l tragea la raspundere pe Fagadau? Dar pentru ca sunt colegi totul a fost pentru presa si a lasat subiectul uitat, la fel si cu maxi-taxiurile care sunt ale colegului de partid Babinciuc. Horia, te vrei primar? Daca atentezi la integritatea unui loc public poti raspunde penal, chiar daca ai toata buna vointa.
0
0
am si eu o intrebare....de rahat ce i drept, dar inainte, pe vremea mea, barbatii comunitatii se ocupau sa repare sau sa mentina locurile de joaca ok. nu inteleg unde s au dus ascesti barbati? in loc sa va uitati la meciuri de fotbal sau sa va jucati pe playstation....poate ar fi bine sa va ocupati de aceste treburi masculine ptr a va proteja copii de accidente! stiu ca e treaba primariei....dar...daca ea nu se ocupa ce facem? stam ca oile sa ne omoare copiii???
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218