REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

La un pas de tragedie, pe Autostrada Soarelui. O mașină a rămas ÎNFIPTĂ în parapeții despărțitori

La un pas de tragedie, pe Autostrada Soarelui. O mașină a rămas ÎNFIPTĂ în parapeții despărțitori

Replica API 26 august 2017 | 19:10 556

Norocul a făcut ca doar o persoană să fie rănită în acest cumplit accident rutier care s-a petrecut în cursul zilei de sâmbătă pe Autostrada A2, la kilometrul 67. Potrivit martorilor, șoferul a încercat să intre în benzinărie cu viteză de peste 100 km/h, direct de pe banda 1, astfel pierzând controlul volanului. Șoferul nu a mai folosit banda pentru reducere a vitezei. Din fericire, o singură persoană a fost rănită ușor, imaginea autoturismului este îngrozitoare. Viteza excesivă poate duce la tragedii cumplite! Conduceți cu prudență!

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
avem si noi prostii nostri in cta, dar vara asta m-au exasperat cei de Ilfov, Bucuresti, si Suceava. Numai cu 30 la ora pe banda a 3a au mers..
1
0
voi in Constanta va tarati cu 40kmh si iarna si vara. Nu mai dati vina pe turisti, aveti o gramada de femei incompetente la volan in Cta, care circula "prudent" adica incet si periculos.
2
8
Turisti prosti si incompetenti care fac prapad pe unde merg.In week-end la mare, pentru noi localnicii traficu e un adevarat calvar, din cauza imbecililor care pe langa faptu ca nici nu cunosc mai sunt si zmei !
9
2
Din nou si din nou Prostan cu Opel
1
5
Democratia nu este pentru timpiti.
2
1
autostrazi cu indicatoare insuficiente, cu denivelari, cu petice, fara lumina, parapeti mai rezistenti ca masinile si fara balize cu apa, etc. Drumuri facute sa ucida mai mult decat sa aiba grija de soferi slabi.
4
1
Prostan cu opel
4
2
Daca nu ai fost ia sa te duci putin mai prin vest la o plimbare ca sa vezi ce-i aia autostrada si dupa aia sa comentezi.. daca nu stai in casa..
3
3
Ma ingrozesc la gandul ca acesti dobitoci de pseudosoferi traiesc si circula alaturi de noi!
5
0
sunt dan si sunt slodovean. Sloboziti-ma, ca-mi place.
7
1
Ai fost pe autostrada?
1
2
Regzza, sa plateasca pretul real sau cel din caietele de sarcini ? Primul e lejer, al doilea il falimenteaza
4
0
Este vina autoritatilor ,indicatoarele sunt puse chiar in zona unde trebuie sa virezi ,ar trebui puse mai inainte sa ai timp sa ti faci traseu si sa te asezi pe banda care trebuie, de astea se intampla accidente. Romania tara in care nimic nu merge bine
6
6
Tot asa si la iesirea de pe A2 in centura cind mergi spre Bucuresti. In fiecare luna parapetii metalici aveau alta forma, la fel si tancurile cu apa, sparte, mutate, stilpul cu camera CCTV indoit, chiar si camera doborita uneori la impact. Numai nebuni...
8
2
Daca tot a scapat viu soferul ar trebui sa plateasca inlocuirea parapetului ca sa stie si el o parte din costurile autostrazii.
11
3
Soferi prosti,drumuri la fel ca soferii. In regula,mai sunt si soferi normali,dar aici nu vorbim de exceptii.Cei care fac si desfac ce tine de drumuri ,...niste hahalere. Toata planeta stie asta,adica romanii si strainii care au apucat sa vina din greseala sau cu treburi pe aici.Rezolvarea?! Pai cand se va inventa teleportarea si nu va mai fi nevoie de drumuri in Romania.
6
4
ii asteptam pe idiotii care acuza forma glisierelor.
9
8
ha ha ha ha ! Bivolul , e sofer din Pantelimon ! Sa vezi, idiotul mai spunea ca da in judecata STATUL !!!
18
2
Cand toti prostii sunt soferi! Si toata presa da vina pe cei de la politie, drumuri, etc
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218