REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

La un pas de tragedie: Un copac a căzut peste două maşini, în Constanţa! VIDEO

La un pas de tragedie: Un copac a căzut peste două maşini, în Constanţa! VIDEO

Replica API 11 iulie 2018 | 00:20 539

Atenţie, cad copaci în municipiul Constanţa! La un pas de tragedie s-au aflat constănţenii şi turiştii care au tranzitat în cursul zilei de astăzi, 11 iulie a.c., centrul oraşului.

La intersecţia străzilor General Manu şi Tudor Vladimirescu, în zona Liceului Pedagogic din Constanţa, un copac a căzut efectiv peste două maşini parcate. Din fericire, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, nici un trecător nefiind rănit. De asemenea, nici o persoană nu se afla la acel moment într-una din maşinile avariate.

“Am intervenit pe strada Poporului în aproximativ 10 minute, ne aflam relativ aproape de locul în care s-a întâmplat incidentul. Copacul nu se prezenta la exterior ca fiind un pericol şi din acest motiv nu am intervenit. Probabil că sunt mai mulţi copaci în această situaţie. Vom face o reevaluare a tuturor copacilor din zonă. Primul semn care ne face să intervenim este atunci când i-a căzut scoarţa, însă acest copac avea coroana verde şi nu prezenta semne pe trunchi. Copacul a fost putred doar pe interior şi dacă am fi intervenit pentru tăierea lui, am fi fost judecaţi că defrişăm fără rost.”, a declarat Gheorghe Coman, şeful Serviciului Administrare Spaţii Verzi din cadrul Primăriei Constanţa.

Potrivit şefului Serviciului Administrare Spaţii Verzi din cadrul Primăriei Constanţa, evenimentul s-a soldat cu pagube materiale minore, iar proprietarii vor fi despăgubiţi.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dle Coman, vedeti ca pe Lahovari la 156 este un copac identic cu cel din imagini ,
1
0
ma doare in pla de comentariile constantenilor. Banii conteaza
1
0
Doar daca votati miscarea populara si pe presedintele Traian nu vor mai cadea copacii
2
1
v-ati gasit cu explicatiile. Normal ca taiati fara rost, defrisati parcul tabacarie si lasati copacii putrezi pe loc. sa va fie rusine incapabililor
4
1
aparatul de care vorbiti nu sa achizitionat ,ne indica decat circuitul sevei prin copac ,nu si daca se impune taierea ,foarte scump,nu se justificau bani,cum sa stam cu el in birou,cine sa dea spaga si de ce ?
2
1
Cine foloseste aparatu ala care zice ce e in pom ??? Futu-va-n gura de hoti !!! Ati luat spaga de la firma constructoare si ati inchis aparatu la hotul de fagadau in birou. Ca si-asa nu stie nimeni sa umble cu el. Huuuoooo !!!
4
0
Asta spuneam, ca atata timp cat exista aparatele sulii care indica faptul ca e mancat pe interior, nu ar mai conta ca el arate bine pe dinafara. Acum, proprietarii de masini, trebuie sa va jupoaie de bani, iar asta nu ar fi atat de grav; grav ar fi fost daca acel pom cadea peste oameni...
5
1
copacul era verde , mancat pe interior si nu avea semne distinctive care sa ne determine sa il taiem ,copacul a si fost toaletat in urma cu 2 ani ,care ar fi fost reactia daca am fi taiat acest arbore ieri,cu coroana verde si fara semne distinctive care sa ne determine sa il taiem , nu ne este indiferent cu ce se intampla vis a vis de acest subiect.
6
2
pai la incompetenta angajatilor primariei, ce sa vezi?
7
2
Parca primaria se lauda acum cateva luni ca si-au luat nu stiu ce rahat care masoara cat de afectati sunt copacii pe interior, sa afle care se taie si care nu....pomii din Tabacariei , din poze, nu prea par sa semene cu putreziciunea din zona Lic Pedagogic....
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614