REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

La un pas să fie violată în staţia de autobuz la Constanţa. Vinovatul, trimis în spatele gratiilor pentru doi ani!

La un pas să fie violată în staţia de autobuz la Constanţa. Vinovatul, trimis în spatele gratiilor pentru doi ani!

Replica API 1 ianuarie 2020 | 00:37 491

Individul acuzat că ar fi vrut să violeze o femeie, în vara acestui an, pe strada Timonei din Constanța, a fost condamnat. Mugurel C., cunoscut cu antecedente penale, îşi va petrece următorii doi ani în spatele gratiilor, pentru tentativă de viol.Decizia pronunţată de Judecătoria Contanţa pe 5 decembrie nu este definitivă. El a formulat recurs, pe 30 decembrie, la Curtea de Apel.

În 2007, el a mai fost condamnat pentru viol. În prezent, se află în arest preventiv încă de la producerea faptei.

Magistraţii i-au menţinut măsura arestării preventive, verificarea urmând a se efectua până la data de 03.02.2020. Victima nu s-a constituit parte civilă în proces.

Reamintim că polițiștii Secției nr. 5 din Constanța au fost sesizați, în seara de duminică, 28 iulie, despre producerea unui scandal pe o stradă din municipiul Constanța. Deplasată la fața locului, patrula de poliție a identificat un bărbat, de 43 de ani, care ar fi agresat, într-o stație de autobuz, o femeie de 55 de ani, din Constanța. Potrivit celor aflați la fața locului, individul, care ar locui în blocul SNC, ar fi încercat să violeze o femeie, în stația de autobuz, după ce a lovit-o cu pumnul în față. "A luat o femeie din staţie, i-a pus mana la gură şi a vrut să o violeze, având pantalonii în vine. L-a văzut un om şi a început să-l alerge, apoi l-au prins băieţii de la barul din cartier. Au sunat la poliţie", a relatat o femeie pe reţeaua de socializare Facebook.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai de putin de nu ia bagat o...Doar pe buze era cotorul.Daca intarzia putin io baga dar a scapat...ha ...ha.
1
1
ba,eu nu inteleg.E plin de traseiste care sa trateze urgentele,pirnaiasii astia chiar nu au 50 de leii?sa u vor totul moca?
0
3
2 ani? Daca era fiica judecatorului i ar mai fi dat doar 2 ani? Daca era fiica politistului de cartier ar mai fi DOAR 2 ani? Un stat care nu trateaza cetatenii la fel nu poate fi numit astfel.
3
1
La a doua abatere, violatorii ar trebui castrati chimic. E clar ca nu se vor vindeca in veci de aceasta boala psihica.
10
1
cum sa iti risti libertatea pentru o ... cum sa numesc eu ceva expirat? asta avea probleme la cap, ce atractie sa ai pt ..... bleach
3
5
Romanii sunt mari futangii
8
2
si noi sunt toate!naravul din fire nu are lecuire!
5
1
Daca era sotia lui,judecatorul dadea aceeasi pedeapsa ?
15
4
Dreptatea cea mai adevarata este cea care ti.o faci tu singur , personal !! Legea , apara acesti ordinari de duzina , cum este posibil lumeeeeee ca golanul sa fie prins cu pantalonii in vine , si inca sa fie in arest preventiv ? Intrebare , oare magistratul care de atatea luni nu da o sentinta sa fie unul care are pretentie la pensie speciala ? Oare aceasta lepra de judecator mai merita sa practice meseria asta?? Intreb si eu pur si simplu .
33
5
Tineretul din ziua de azi. Vai noi diaspora. Vai romanii oameni cu frica de a pacatui. Vai ceausesc. Sa ma diarez pe voi de romani spurcati tradatori de tara de familie de neam de copii de rasa. Romani rasa spurcata care violati femei in statii de autobuz in mijlocul strazii. Tu iti dai seama ce pofta sexuala avea nebunu
4
19
chimica..!!!
24
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218