REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

La Vama Veche! După ce a făcut SEX cu o turistă din Cehia, a BĂTUT-O și a JEFUIT-O

La Vama Veche! După ce a făcut SEX cu o turistă din Cehia, a BĂTUT-O și a JEFUIT-O

Replica API 17 aprilie 2021 | 00:34 4954

Costin-Sandu Paraschiv a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, după ce i-a furat unei turiste din Cehia, un telefon mobil și un aparat de fotografiat. Totul s-a întâmplat după ce, cei doi au întreținut raporturi sexuale iar după ce s-au îmbrăcat, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul a lovit-o în zona feței cu pumnul, de două ori, după care, din borseta de la brâu i-a sustras un telefon marca Hammer de culoare negru, precum și un aparat de fotografiat compact de culoare negru, marca Lumix, cauzându-i astfel un prejudiciu de 200 de euro.

Cum s-au petrecut faptele

Potrivit declarațiilor inculpatului, în seara respectivă a rămas în localitatea Vama Veche pentru a se distra consumând alcool în zona barului ,,Stuf”. În jurul orelor 22.30-23.00 se afla în clădirea pe care o păzea în timpul zilei, iar acolo, în interior, se afla pe o banca o persoană de sex feminin, pe care a abordat-o, întrebând-o ce face. Aceasta i-a răspuns într-o limbă pe care nu a înțeles-o și i-a cerut prin semne să îi dea o țigară, lucru pe care l-a și făcut și apoi a scos telefonul din buzunar pentru a comunica cu aceasta prin google translate, după care au plecat la terasa Molotov unde au stat aproximativ 5 minute. De aici au mers la un magazin alimentar situat vizavi de campingul Sandalandala, de unde au cumpărat o sticlă de bere Staropramen și s-au întors la construcția pe care el o păzea. Au urcat la etajul 1 al construcției unde au consumat aproximativ o jumătate de sticlă de bere iar fata a fumat o țigară, posibil marijuana, au întreținut un raport sexual normal, consimțit, iar după ce s-au îmbrăcat au stat unul lângă altul, borseta acesteia aflându-se lângă el. Atunci a deschis un fermoar al borsetei și din interior a sustras un telefon mobil și un aparat foto pe care le-a băgat în buzunar. La câteva momente, fata respectivă a început să țipe fără ca el să înțeleagă ce spune sau motivele, întrucât nu crede că l-a văzut când a sustras bunurile din borsetă. Atunci fata l-a îmbrâncit, l-a lovit cu palma după cap iar el a ripostat și a lovit-o o singură dată cu podul palmei în zona feței. După acest moment a fugit de la fața locului și s-a deplasat la domiciliul său din Limanu unde a ascuns bunurile sub pat.

Ce a spus instanța

Referitor la infracțiunea de tâlhărie reținută în sarcina inculpatului, instanța a arătat faptul că pentru întrunirea elementelor constitutive este necesar ca acțiunea de deposedare a persoanei vătămate să se facă prin acte de violență sau amenințări ori ca inculpatul să exercite acte de violență sau amenințări în scopul de a-și asigura scăparea.

Urmarea imediată a infracțiunii constă, de asemenea, în crearea unui prejudiciu persoanei vătămate, prin deposedarea acesteia de bunurile ce ii aparțin dar și în vătămarea integrității fizice a persoanei vătămate. Instanța a reținut că inculpatul în vârstă de 20 de ani, nu are antecedente penale, nu are un loc de muncă stabil, fiind angajat fără forme legale ca și paznic, și a colaborat cu organele de cercetare penală. Instanța a hotărât condamnarea lui Costin-Sandu Paraschiv la 3 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel,

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ia uite frate, a venit cehoaica tocmai la Vama Veche pentru o partida de sex !!
3
0
Cu ce drept a sarit politia pe batranul pitestean atentand la viata si siguranta lui .Pt fapta batranului ca a deranjat ordinea publica trebuia o amendenta .La felil cum actioneaza parca unii politistii nici n-ar avea studii in domeniu ci scoliti doar in luptele de strada .
1
0
Pai si aia ce altceva putea sa caute in Vama? Glumesc. Eu daca eram judecator ii dadeam 10 ani parnaie. Mi se pare ca infractiuni grave ca talharia d-au bagatelizat asa, sunt la ordinea zilei.
7
0
Noua Dreapta la putere si scapam de ei.
2
1
La puscarie cu BARAGLADINELE analfabete si fara dor de munca cinstita.
10
0
Sfanta Cezara pe iutub
3
0
3 ani iese dupa 1. Si apoi ne intrebam de ce nu vin turistii straini la noi...halal lege
26
0
Rough sex and BDSM
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108