REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

La Vivo, MAI RĂU CA LA ŢARĂ: parcare delimitată cu ţăruşi legaţi cu panglică colorată

La Vivo, MAI RĂU CA LA ŢARĂ: parcare delimitată cu ţăruşi legaţi cu panglică colorată

Replica API 12 februarie 2019 | 00:00 600

Conducerile mall-urilor de la Constanţa dovedesc o lipsă crasă de viziune. Managementul defectuos, de maniera „lasă că merge şi aşa”, se reflectă până în cele mai mici detalii. Spre exemplu: parcarea de la Vivo!, care a devenit un soi de ţigănie sau de talcioc de ţară cum nu-şi puteau imagina constănţenii!

De circa o lună de zile, parcarea de la Vivo (de pe bulevardul Aurel Vlaicu) arată jalnic, „managerii” acestui mall permiţând montarea unor piloni inestetici, ruginiţi, care au fost legaţi cu bandă colorată, pentru a împiedica accesul neautorizat. Inesteticii stâlpi vin să completeze alte neajunsuri şi te determină să concluzionezi că proprietarii acestui mall (ca şi ai celuilalt mare mall din Constanţa) nu dau doi bani pe clienţii săi.

Altminteri, orice detaliu ar fi fost cu atenţie analizat. Se pare însă că la Constanţa, unde administraţia locală „gâfâie” la capitolul măsuri ferme în sensul disciplinării aşa-zişilor mari investitori, complexul Vivo a încăput pe mâna unor manageri care n-au vizitat în viaţa lor un mall din străinătate.

Ori asta, ori sunt înguşti la minte şi n-au putut gândi mai departe de ţăruşii legaţi cu sfoară. Spre exemplu, o soluţie pentru ca parcarea să nu fie blocată abuziv ar fi fost să angajeze un om care să dirijeze circulaţia ori să restabilească ordinea în perimetrul respectiv.

În timp ce parcarea acestui mare mall arată în asemenea hal, amintim că administraţia locală a anunţat că zona se va schimba dramatic în perioada următoare şi că toţi cei care continuă să investească pe bulaveradul Aurel Vlaicu şi în împrejurimi vor „revitaliza aceste mari artere”.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bag pula in handicapul vostru. Daca esti hamdicapat si ai demnitate te sinucizi , nu mai atarni de societate atat
2
0
Ce dracu n ai zis ma ziaristo ca voiai ceva moca ca iti dadeam si nu te mai chinuiai sa ponegresti mall ul.
1
0
perfect spus dar asa sunt puturosii, le e lene sa impinga si un cos prin magazin, deaia stai la case cate 10 minute sa-si puna cumparaturile in traista!
4
2
Ce usor este sa scrieti din spatele unui calculator si sa va dati voi cu parerea despre cum ar trebui facute si cum nu ar trebui facute lucrurile. Ce habar aveti voi de a administra ? Oameni care sa dirijeze? Au fost si sunt si acum insa idiotii care ii injura si ii scuipa din pacate sunt mult mai multi decat ne putem inchipui. La noi daca vrei sa faci ceva e administratia de proasta, daca nu faci, la fel. Mai vedeti-va de ale voastre
12
2
Nu parii ruginiti sunt problema..ci prosti care nu vad pariu deloc
5
0
Acum ceva timp , erau pusi oameni sa dirijeze , in parcare . Erau injurati , in toate felurile . Chiar daca se spunea , ca ala este loc , pentru persoane cu handicap , tot nimic . Constanta nu este Oslo , unde respectu si bunu simt sa existe in firea omului .
20
2
Parcau taranii si piti acolo unde sunt amplasati tarusii!
18
0
mai bine i-ai da ma-tii la muie , uite ce a fatat ! ....a mai stat si 7 luni !
2
4
"management defectuos si patroni fara viziune" si totusi au profit de il intorc cu galeata pentru ca mall-urile reprezinta o mare activitate intre tineretul constantean, cum sunt mall-urile la Constanta e Central Park-ul in Manhattan
10
3
Romanul carcotas ca intotdeauna,nimic nu-i convine.Stai 1h,2-3 si pleci ce-ti bati capul cu tarusii?Dar tarusii ce au blocat piata Grivitei iti plac?
14
3
Dar de parcarea exterioara de la City Park de linga lacul Tabacarie nu scrieti nimic sau nu ati trecut pe acolo. Inca de la intrare dinspre strada Soveja arata ca dupa bombardament. Patronii care au introdus taxa de parcare vor sa-si amortizeze cheltuielile pe banii din parcare. RUSINE. Asa de prosti sunt sa nu constate ca nu prea se mai parcheaza in interior sau ca se ingreuneaza intrarea si iesirea din parcare.
19
1
Da boss, da e mai civilizat asa. Animalele parcheaza altfel chiar in usa mallului. Romanii nu sunt nemti sa respecte reguli elementare.
34
1
exista si un om care dirijeaza.Cand am vrut sa parchez acolo,am fost expediat in alta parte.- 'Aici e loc pentru politisti si handicapati"-a zis omul
10
2
Relu Cancan
6
2
Sa faca in pula mea.metrou si pasaje rutiere subterane....can Tokio. Muie psd.
17
14

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108