REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Afaceriștii din Năvodari, bătuți în cap de soare, cer 500 de lei pe parcare! Video

Afaceriștii din Năvodari, bătuți în cap de soare, cer 500 de lei pe parcare! Video

Replica API 7 iulie 2022 | 00:00 7734

Este bine cunoscut faptul că zona de nord a litoralului s-a dezvoltat la foc automat în ultimii ani, la fel de cunoscut este și faptul că prețurile se ridică la pretențiile de Ibiza sau alte alte insule de top din lume, dar să ne readucem aminte că suntem în România. Ei bine, dezvoltatorii Wave Residence, din Năvodari, par să trăiască în altă lume, o lume în care pentru o oră de parcare e rezonabil să scoți din buzunar 500 de lei. Da, ați citit bine, 500 de lei pentru o oră de parcare, în Năvodari.

Cristian Popescu

Găsirea unui loc de parcare în stațiuni este, în fiecare zi, o adevărată aventură, mai ales pentru turiștii sosiți pe litoral. Situația a fost însă bine speculată de samsari care, oriunde au găsit posibilitatea să trgă 2 linii pe asfat, au amenajat parcări private. Este și cazul afaceristului ce deține Wave Residence, din Năvodari, fostul consilier Cristian Popescu, din gașca fostului primar, Nicolae Matei.

Acesta a ridicat de-a lungul anilor mai multe imobile în prima linie la mare pe care le închiriază pe timpul sezonului estival și cu care face suficienți bani să se întrețină, chiar dacă în trecut, omul de afaceri se chinuia să trăiască de pe o zi pe alta, așa cum spun apropiații bărbatului.

La unul dintre blocurile pe care le deține, Cristian Popescu a decis să scoată bani frumoși pe urma parcării. Astfel, pentru o oră în parcarea privată a lui Popescu, turiștii trebuie să scoată 500 de lei pe oră.

Societatea Wave House SRL a fost înființată în anul 2013 și are sediul în orașul Năvodari, strada Sănătății 3E. Firma este deținută și controlată de fostul consilier Popescu Cristian Ștfan și soția sa, Popescu Mihaela Vica.

Video:

Rocsana Cristea

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot la misto vine si ANAF!
0
0
Tzee este putzinu paratzu vine papu desfranatu si cere mai mult zer
1
0
Maimutoi parveniti ca asta trebuie sa ia anaf-ul la intrebari. Pariu ca-i doare la basca?
0
0
Omul trolleaza si replica a pus botul...ati luat mare teapa, jurnalistilor de carton
0
0
Daca vine Putin la noi sa inceapa bombardamentele cu Mamaia Nord iar patronii de acolo sa fie dusi in Siberia, fara bilet de intoarcere, poata asa scapam si noi de drogalaii astia incompetenti.
0
0
subscriu celui de mai jos, pentru toti prostii care comenteaza aiurea, S-a afisat 500 lei ora, ca sa nu parcheze cei ce nu au dreptul. Pentru ca locurile de parcare sunt proprietatea privata a blocurilor.
0
0
Si daca ar plati cineva, el da bine fiscal ???
1
0
Cine da 500 de lei , nu a muncit ca sa-i obtina . Sunt bani proveniti din mita , trafic de droguri , trafic de femei , etc . Cu atle cuvinte , primeste bani de la infractori . Sincer , nu mi-ar pare rau daca ii fiscalizeaza . Numai ca nu se intampla asa . Jigodiile astea au spate la anaf .
0
0
Daca nu esti cazat in blocul meu sau nu ai apartament cumparat sau inchiriat in blocul meu de ce plm sa iti pui masina pe locurile mele de parcare cand mergi la plaja
1
0
S-a afisat 500 lei ora, ca sa nu parcheze cei ce nu au dreptul. Pentru ca locurile de parcare sunt proprietatea privata a blocurilor.
0
0
Daca sunt clienti de ce nu? Oricum cei care-si permit sa dea atatia bani ,chiar o fac cu placere,sa se dea mari.
0
0
saracii sa stea acasa
0
0
ba cati botanisti .**a pus cocalaru un afis la misto si voi gata...botu
2
0
ce fata de badaran hapsan al dracului urat ai avut bani sa-ti ridici imperii?
0
0
500 ron pe ora parcarea? unde se trezesc acesti hapsani? sa le dea DOAMNE DOAMNE necazuri de 500 de ori pe zi lor si celor dragi lor ca sa vada cum e sa nu ai parte de nimic
0
0
Alt dobitoc care vrea sa se imbogateasca peste noapte.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218