REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Lacul TĂBĂCĂRIE a fost IGIENIZAT!

Lacul TĂBĂCĂRIE a fost IGIENIZAT!

Replica API 24 ianuarie 2021 | 22:59 7004

City managerul, Felicia Ovanesian a participat sâmbătă la prima acţiune de ecologizare a lacului Tăbăcărie. Totodată, cei doritori ar trebui să știe că weekend-ul viitor se organizează o nouă acțiune de ecologizare a lacului.

Imaginea tristă a lebedelor care înotau printre gunoaie în lacul Tăbăcărie a impresionat foarte mulți constănțeni.

click pe foto

Mai mulți tineri inimoși s-au mobilizat, sâmbătă, 23 ianuarie a.c., și au strâns o parte dintre mizeriile din apă. Atât cât au putut.

Ulterior, echipele primăriei și ale firmei de salubritate au strâns și transportat sacii plini de deșeuri.

Acțiunile nu se opresc însă aici. Săptămâna viitoare, la inițiativa primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac, se va organiza o amplă acțiune de igienizare și ecologizare a lacului Tăbăcărie. Orice participant este binevenit.

„Merităm un oraș curat, verde, sănătos, dar numai printr-un efort comun îl putem avea.

Lipsa de bun simț a unora dintre noi a dus la apariția acestui peisaj dezolant. Dacă am arunca gunoiul în locurile special amenajate și am respecta mediul înconjurător, astfel de situații nu ar mai exista“, au transmis reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Felicia Ovanesian

"Week-end-ul viitor, poftesc pe toată lumea să ecologizăm lacul Tăbăcărie! Mă aștept să se înscrie, în primul rând, onor Apele Române, a căror prestație în domeniu mă dezamăgește de peste 20 de ani! Mediul de viață pe care îl "asigurăm" faunei, nu-i mediu de viată, e barbarie!

Adriana Laura Sorin Belu Sorin și tuturor celor implicați în acțiunea de sâmbătă, mulțumesc! În numele lebedelor!

Ne vedem cu forțe sporite sâmbăta viitoare!" a declarat Felicia Ovanesian, city managerul municipiului.

Bîlbă critică 'romanticii' dornici de socializare la Lac

"În timp ce doi soldați au venit să strângă din proprie inițiativă gunoaiele aruncate de "romanticii" consumatori de socializare "la Lac", natura își urmează cursul, rațele și lebedele împinse de soare au format deja perechi, lișițele sunt bine mersi, iar un pelican rătăcit, care a pierdut cursa de Egipt, așteaptă (deranjat de pescăruși) ora mesei confraților de la Microrezervație", a declarat Adrian Bîlbă.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe madame Ovanesian. Femeia asta trebuie internata. E caz rar si merita studii de specialitate.Femeie stim ca va doriti si ABADL ul nu este o noutate, doar ca, mizeria din acel lac se datoreaza exclusiv beizadellelor orasulii care vin isi oarcheaza masinile acolo si mananca mcdonalds si aarunca in lac. ROMANUL NATIE PROASTA care nu are 7 ani de buna crestere.Noi oamenii facem diferenta. Daca am fi civilizati daca am respecta natura Lacul ala ar arata altfel.dar nu noi kkm pisam in el.ca atat ne duce capul.si politia locala doarme.da da, aia pusi de voi, aia sunt dezamagitori.
2
0
Vai de mama voastra de imbecili, frustrati si putori !
2
0
Unde este asa zisul Director de la Apele Romana ,unde este prietenul lui ,Omocea asa zis viitorul director de la ape ,rusine Vola ,pana mai ieri spuneai ca lacul Tabacarie este este la APE .....RUSINE !
2
0
Mokanes tzigoina atarnatori stau si sparg seminte acolo , asculta manele la maxim. Huo
4
1
Un nou inceput ptr.CONSTXNTA! O ACTIUNE CARE TREBUIE APRECIATA! MACHIDONII DUMINICA STATEAU LA CAFELE PE TOMIS.
6
3
il mai aveam pe Mazare, nu mai erea nevoie de igienizare. Facea Strutinski blocuri si malluri si in lac. Il asecau dupa modelul baltii Craiovita din Craiova. Aia au asecat o balta cat juma de oras, dand voie la buticuri si case tiganesti.
9
0
o picatura intrun ocean asta nu inseamna ca au igienizat lacul doua peturi si trei poze da bine la imagine cam asta o sa vedeti din partea noii administratii nu treaba serioasa
6
3
Cate amenzi s-au dat pt.aruncarea gunoaielor in lac sau parc?Daca e lipsa de educatie,atunci sa intervina Politie,Jandarmerie si sa faca educatia cu amenzi!
13
0
Sa se opreasca odata accesul auto acolo. Majoritatea arunca gunoaie in apa dupa ce mananca de la Mc Donalds....Atata timp cat ne confruntam cu lipsa educatiei, singura solutie este interzicerea sau limitarea accesului auto acolo...
15
0
3 peturi si 2 pungi scoase se cheama ecologizare...sunt de reparat refacut malurile , alei pentru promenada, dragate canalele de comunicare, de facut pasarele pontoane pentru promenada pescuit etc...accesati fonduri europene milioane de euro nu mai hutetzi buha cu 3 plastice adunate de pe mal cu undita
13
2
...de ce e lacul Tabacariei plin de gunoaie, are deversari de canalizare in lac, teoretic preaplin in caz de ploaie torentiala, dar cine poate sa verifice 24h daca o vana e deschisa sau nu!
10
1
da-i afara pe infractorii martin de la polaris !!!
8
0
Foarte tare! Lachetii lui Fagadau incearca sa.i suga ciorapii feliciei!
7
0
Membri de partid ce daca? De ce nu au facut si alti membri de partid inainte? Le era rusine? Erau ocupati sa isi bea cafeaua? Sa fure?
11
3
Bai ovanesianca lasa vrajelile astea si pune camere in oras sa ii filmezi si amendezi pe aia care arunca. Ce faci tu acum e munca ONG urilor nu a ta
18
4
Ce sa faca ,, malai-mare " asta?! Daca i dai o cazma in mana sa sadeasca un pom, habar nu are de unde sa o apuce, el fiind doar un fin cunoscator a vietii de birou
8
8
Si dupa aia sa asfaltati marginea lacului ca s-a prabusit. Adica, tot voluntarii, nu?
14
1
Bai terminati ma cu minciunile. Daca erati acolo si intrebati toti erau membri de partid. Eu am vb cu un domn am aflat ca programeaza urmatoarea actiune
9
3
Am fost si eu sa dau o mana de ajutor da nu am putut sta mult ca venea asa un miros de zer..de branza de oaie. Si eu am alergie la mirosul asta. Dar alti oameni mi,au spus sa stau linistit ca e vorba de branza din aia cu aracet.cum numa i anumita minoritate stie a face. M,am lunistit. Multumesc machecacatilor pentru mirosul de branza!
19
8
Pt ce City manager
8
1
lacul trebuie dragat , decolmatat , curatat si ingriit pemanent de firma de specialitate . voluntariatul este de laudat , dar cu cateva sute de kg de gunoi strans manual , lacul tot nu va respira normal . primaria trebuie sa ia in serios acest proiect de a lungi viata lacului .
34
0
Sclavii ciutanilor care arunca ambalaje de la Mec in lac... Curatati fratilor, curatati...
17
1
Exista si PAZA , acestia isi pazesc gheretele in care stau.
16
2
Domnu Felicia nu prea se vede in poze, dar sigur cred ca era la biserica de lemn, se ruga!!!
11
6
Eu zic sa secati laculasta , sa faceti blocuri , ca nu prea avemin zona , machidoniii imputiti abia asteapta , si scapati de grija !
23
3
AMENZI,AMENZI !!Singura solutie sigura,asa se face si in tari civilizate.Romanul stie de frica si mai ales daca-i golesti consistent portofelul
28
0
Lacul trebuie secat complet si curatat tot fundul acestuia de namol si deseuri de toate felurile. Apoi trebuie reintrodusa apa cu fauna specifica din lacul Siutghiol.
37
0
cat a furat fagadau, dar chitac e zero barat, nimic nu face. absolut nimic. este cea mai trista era a primariei constanta
13
13
Minciuni! Actiunea a fost organizata de membri Partidului Verde in parteneriat cu membri Baricadei Verzi! In poze nu exista niciun membru al primariei. Intr-adevar la un moment dat a venit o masina de la Polaris si a ridicat tot ce am adunat noi.
27
4
Unde era Felicia Ovanesian ca nu apare in poze ??? Mincinosilor
16
11
Bine ca este dna Felicia acolo si ne asculta si pe noi, vad ca actioneaza imediat, bravo!
18
7
Foarte bine. Sa fie curat ca vin makidonii sa contruiasca pe malul lacului. Pana nu se demoleaza City rahat mol nu cred nimic din ce face administratia locala. Tot o gasca de mafioti am sa i consider
28
6
devine subiect de ziar..... trist..
19
1
Felicia e baiat bun, gospodar.
35
6
Bv,felicitari.
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920