REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Lady Gaga are un nou prieten „oficial“

Lady Gaga are un nou prieten „oficial“

Replica API 5 februarie 2020 | 00:00 396

Lady Gaga și Michael Polansky

Lady Gaga a ''oficializat'' pe Instagram relaţia cu noul său prieten, omul de afaceri Michael Polansky, după mai multe săptămâni de speculaţii cu privire la legătura dintre cei doi, informează luni Press Association, citat de Agerpres.

Cei doi au fost văzuţi duminică seară, în timp ce plecau împreună de la finala Campionatului de fotbal american Super Bowl. Primele fotografii în care apar împreună, îmbrăţişaţi, datează din decembrie.

Lady Gaga, 33 de ani, a postat o fotografie pe Instagram în care Polansky o ţine în braţe. În mesajul care însoţeşte fotografia, Gaga îşi anunţă fanii că s-a "distrat atât de bine" alături de Michael la Miami, la Super Bowl. "Dragostea mea către toţi micuţii mei monştri şi fani, voi sunteţi cei mai buni!", a adăugat cântăreaţa.

Conform profilului său de pe LinkedIn, Michael Polansky este absolvent de Harvard şi CEO de mai bine de 10 ani al companiei Parker Group, cu sediul la San Francisco.

În fotografia postată pe Instagram, laureata premiului Oscar, pe numele său real Stefani Germanotta, stă în braţele lui Polansky, probabil la bordul unui iaht, iar pe fundal se vede oceanul.

Anul trecut Lady Gaga s-a despărţit de logodnicul său Christian Carino.

După ce solista a interpretat un duet caracterizat drept "foarte fierbinte" la gala Oscar de anul trecut, alături de actorul Bradley Cooper, cu care a jucat în "A Star Is Born", mulţi s-au grăbit să comenteze că între cei doi s-ar fi înfiripat o idilă, însă ambii au infirmat acest lucru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212