REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Vin., 24 Mai 2024
Anul XX Nr. 6739
26.4° Constanța Vineri, 24 Mai 2024 Anul XX Nr. 6739
 

Lapte și miere la PSD Constanța! Ion Dumitrache, reconfirmat președinte al Organizației Municipale. Video

Lapte și miere la PSD Constanța! Ion Dumitrache, reconfirmat președinte al Organizației Municipale. Video

A.V., M.M. A.F. 24 aprilie 2024 | 00:00 5750

Organizaţia Municipală a PSD Constanţa a organizat alegeri, marți, 23 aprilie a.c., în sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor Constanţa, începând cu ora 17.30. Singurul candidat la funcția de președinte al Organizației Municipale a PSD Constanța a fost Ion Dumitrache, același care a asigurat interimatul până în acest moment. A fost lapte și miere, toată lumea s-a înțeles cu toată lumea, iar în final... singurul candidat la poziția de președinte al PSD, Organizația Municipală, a fost ales. Oficial, Ion Dumitrache rămâne la conducerea partidului!

Lapte si miere la PSD Constanta! Ion Dumitrache, reconfirmat presedinte al Organizatiei Municipale. VideoIon Dumitrache, Horia Constantinescu

Pentru poziția de prim-vicepreședinte a candidat Costin Rasăuțeanu, iar pentru poziția de vicepreședinți s-au înscris: George Vișan, Eduard Martin, Mirela Matichescu, Cristian Mihăilescu, George Naceades, Dan Tudor și Daniel Darea. Pentru secretar executiv a candidat Dede Perodin.

Lapte si miere la PSD Constanta! Ion Dumitrache, reconfirmat presedinte al Organizatiei Municipale. VideoIon Dumitrache

„Ne aflăm în plină campanie și organizăm această conferință pentru a demonstra că suntem o echipă unită și stabilă și vom face tot pentru a câștiga alegerile atât în municipiul Constanța, cât și în județ“, a declarat Ion Dumitrache.

VIDEO 1

Ordinea de zi la Conferința de alegeri a organizației locale a PSD Constanța

1. Adoptarea Raportului de activitate al Biroului de conducere al organizației - februarie 2021- aprilie 2024;
2. Aprobarea Bugetului propriu de venituri si cheltuieli al anului 2024;
3. Adoptarea Programului de activități al organizației, pentru perioada următoare;
4. Prezentarea Raportului cu privire la evidenta membrilor organizației PSD 2021-2024;
5. Dezbaterea și adoptarea moțiunii PSD Constanta, echipa câștigătoare pentru oraș și județ;
6. Alegerea Președintelui și a Biroului organizației locale PSD Constanța;

Componența Biroului Permanent Municipal al organizației Municipale PSD Constanța

Lapte si miere la PSD Constanta! Ion Dumitrache, reconfirmat presedinte al Organizatiei Municipale. Video.

Lapte si miere la PSD Constanta! Ion Dumitrache, reconfirmat presedinte al Organizatiei Municipale. Video

Comisia pentru alegeri este compusă din 5 membri.

La conferință participă Maria Lazar, secretar general al organizației PSD de femei România, Felix Stroe, președintele Organizației județene a PSD Constanța, ministrul Roxana Mânzatu, Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari, Daniel Georgescu, prim-vicepreședintele PSD Constanța, Mariana Gâju, primarul localității Cumpăna, Horia Constantinescu, candidatul la primăria Constanța din partea PSD, dr. Cătălin Grasa, candidat PSD la Consiliul Județean Constanța, Costin Răsăuțeanu, șeful consilierilor PSD.

Lapte si miere la PSD Constanta! Ion Dumitrache, reconfirmat presedinte al Organizatiei Municipale. VideoMaria Lazar, Mariana Gâju

„Mii de simpatizante ale PSD sunt doritoare ca partidul să câștige. Succes în alegerile de astăzi și la alegerile pentru primărie și Consiliul Județean! Din partea PSD vor candida la primării 15 femei. Organizația femeilor social democrate este condusă de cea mai bună echipa din țară“, a transmis Maria Lazar, secretarul general al organizației PSD de femei România.

VIDEO 2

„Este o bucurie să fim la Constanța. Am fost la multe școli politice organizate pentru femeile social democrate. Constanța nu este orice fel de oraș, este un oraș magnet, dar dincolo de toate sunteți importanți pentru noi, că țară. Trebuie să fiți puternici și să câștigat alegerile pentru a schimba acest oraș. Traficul pe care îl aveți este demn de filmele de groază ale Bucureștiului. sunt fonduri europene, dar este nevoie de niște gospodari care nu știe ce înseamnă «nu», «nu se poate». Într-o primărie, cu multă pricepere, cu multă hotărâre, trebuie să se poată. Degeaba există sate, comune care se folosesc de fondurile europene. Trebuie peste tot să se facă asta. Nu se face primăvară cu o floare“, a precizat Roxana Mînzatu.

VIDEO 3

„Mulțumesc că suntem o echipă într-un moment de răscruce. Nu trebuie să mă felicitați pe mine, este o întreagă echipă în spate. Vă mulțumesc că ați făcut posibil ca această sală să fie neîncăpătoare. Asta înseamnă forță. Îmi place ce fac și nu mă interesează doar comuna mea. Cu o floare nu se face primăvară.

Lapte si miere la PSD Constanta! Ion Dumitrache, reconfirmat presedinte al Organizatiei Municipale. VideoMariana Gâju

Noi deja avem un handicap: lansarea candidaților cu foarte mare întârziere. Avem mult de recuperat. Va fi foarte greu. Și ceilalți candidați sunt puternici, au echipe întregi în spate care îi susțin. Eu nu. Mi-am permis să transmit lui Cătălin Grasa, care a făcut atâta bine, să se apropie mai mult de oameni. Noi trebuie să fim tot timpul lângă oameni. Timp de 4 ani s-au implementat proiectele unui social democrat, Decebal Făgădău - asta a făcut actualul primar. Deci vorbim de munca unei echipe, a PSD“, a declarat Mariana Gâju, primarul localității Cumpăna.

VIDEO 4

„Nu puteam reuși fără o echipă bună. O echipă în care fiecare dintre noi se regăsește. Trebuie să demonstrăm că suntem cei mai buni, să demonstrăm că am făcut bine de-a lungul timpului. PSD poate și merită să câștige Constanța. Merităm o sală în funcție de numărul membrilor. Sunt sigur că vom câștiga pentru că Constanța are nevoie de PSD, de doctrina social democratică. Grasa și Răsăuțeanu aduc plus valoare și vor aduce mai târziu și bunăstare“, a transmis Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari.

VIDEO 5

„Mă bucur foarte mult să văd o sală plină. Sunteți cea mai bună organizație politică din Constanța. Este momentul ca organizația municipală să arate cine este PSD. Este momentul pentru o nouă administrație PSD la Constanța“, declarat Daniel Georgescu, prim-vicepreședintele PSD Constanța.

VIDEO 6

„Pe 9 iunie ne dorim un număr cât mai mare de voturi. Vă rog să ne rezervăm energia pentru atunci, măcar 80%“ a spus Horia Constantinescu, candidatul la primăria Constanța din partea PSD

VIDEO 7

„În Constanța sunt jumătate din electoratul județului Constanța. Eu sunt un luptător și așa am creat și echipa. Se poate să câștigăm și municipiul și județul. pornind de la 0, la ora actuală avem 6200 de membri și 5729 cu carnete. Oamenii vin  î n continuare  și se înscriu în partid. Menționăm că ne desfășurăm activitatea în patru sedii. Pentru campanie am dat drumul la al 5-lea sediu. Avem în Constanța rezervate 44 de poziții pentru corturi. 20 de mașini cu publicitatea aferentă în funcțiune. Echipa de campanie funcționează în parametrii normali. În legătură cu candidatul de la CJ, nu am luat ideea de la cei de la București. El are o singură opțiune, prin profesie: să fie cât mai aproape de oameni. În spital a avut 3.300 de angajați. Se întâlnește cu ei prin oraș și povestesc despre cum mâncau parizer“, a precizat Ion Dumitrache.

Lapte si miere la PSD Constanta! Ion Dumitrache, reconfirmat presedinte al Organizatiei Municipale. VideoIon Dumitrache

        

„Am rupt alianța USR-PNL, am reușit să dăm jos viceprimarul USR și acum nimic nu se implementează fără cuvântul PSD. Aici am ajuns. Am ieșit pe teren foarte mult. Ieșim în fiecare zi. Programul nostru de campanie începe la 6:15 și se termină peste ora 20:00. La o ieșire strângem 100 de voturi, vreo 2-3 reacții moderate și unul mai urat. Se vorbește prea puțin pentru europarlamentare. Este foarte important câți și cine ne va reprezenta“, a adăugat Dumitrache.

Lapte si miere la PSD Constanta! Ion Dumitrache, reconfirmat presedinte al Organizatiei Municipale. VideoCostin Răsăuțeanu

„E o plăcere și sunt emoționat când mă întâlnesc cu dumneavoastră. Vreau să vă spun câteva lucruri pentru a așeza cumva ce înseamnă PSD. Partidul m-a onorat, oferindu-mi șansa prin liderii săi, prin dumneavoastră, să mă dezvolt. Am luat-o de jos. Voi candida pentru funcția de prim-vicepreședinte a organizației PSD. Am început cu niște proiecte pentru a ne defini din punct de vedere doctrinal. Totul se rezumă la om. Parcă am uitat de ei. Ne concentrăm pe copacii netoaletați. Dar ce facem cu omul? Suntem primul municipiu care a promovat un program pentru combaterea depresiei. Această boală cumplită și invizibilă. E un proiect care oferă 3.000 de lei pentru oamenii care suferă de depresie. Noi, ca partid, am luat deja măsuri. Însă a fost atacat de administrația locală liberală. Inițial am câștigat, însă administrația a făcut recurs.

Am depus și un proiect pentru un stadion și un bazin pentru persoanele cu dizabilități. Desigur și asta este tărăgănat. Am depus proiectul Șoselei de Coastă. Trebuie să înțelegem că orașul ăsta trebuie să se întoarcă cu fața spre mare. Am depus, de asemenea, un proiect pentru construirea unei pasarele la intersecția bulevardului Tomis cu Aurel Vlaicu. Relația mea cu Felix Stroe este de mult timp. Eu cunosc un om extrem corect și onest, nimeni nu îmi va putea schimba impresia despre dânsul. 

Această bătaie de joc la adresa constănțenilor trebuie să ne motiveze să rămânem uniți. Oamenii nu mai au încredere. Ajungem într-un moment în care crezi ce spui, vrei să faci, dar oamenii nu te mai cred“, a precizat Costin Răsăuțeanu.

VIDEO 8

VIDEO 9

Roxana Dobrescu, președinta asociatiei de doamne: „Noi, femeile de stânga, am fost mereu stâlpul organizației. Împreună am luptat pentru dreptate, egalitate și progres. Astăzi, ne angajăm să luptăm pentru o Constanța mai puternică. Ne angajăm să promovăm politici si inițiative care să se concentreze pe familie și oameni.“

VIDEO 10

Vrânceanu Decebal, președintele comisiei de validare: „Vă prezint procesul verbal al procesului de validare al ședinței, cu precizarea ca sunt date luate la începerea conferinței. Din totalul de 236 de membri convocați sunt prezenți 222 de membri.“

VIDEO 11

VIDEO 12

A fost aprobată validarea și raportul comisiei de propuneri. Sunt 25 de membri pentru biroul de conducere.

Candidați votați: Pentru președinte - Ion Dumitrache, prim-vicepreședinte - Costin Răsăuteanu, vicepreședinte: George Vișan, - secretar - Dede Perodin.

În cadrul ședinței sunt votate toate persoanele de pe lista biroului permanent.

Lapte si miere la PSD Constanta! Ion Dumitrache, reconfirmat presedinte al Organizatiei Municipale. VideoFelix Stroe, Roxana Dobrescu

„PSD este cea mai puternică din reședințele de județ din România. Organizația nu este puternică doar numeric. Sediile acum poartă sigla PSD, plecând, cum am zis, de la 0. Avem un candidat extrem de puternic. Această propunere a fost luată în urma unei profunde analize. Aceasta organizație va reprezenta cu cinste PSD și am încredere că anul 2024 este anul PSD. Constanța are nevoie de PSD“, a transmis Felix Stroe, președintele Organizației județene a PSD Constanța.

VIDEO 13

„Am plecat de unde am plecat, am ajuns unde am ajuns datorita dumneavoastră. Vă mulțumesc! Scopul nostru este comun. Să câștigăm tot“, a declarat Dede Perodin, secretarul Organizației Municipale PSD Constanța.

Toate punctele de pe ordinea de zi au fost aprobate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai sunt p****i care i Votează pe tâlharii ăștia veșnic flamanzi?!
2
0
Sa se jure Mitroi Florin viitorul candidat la consiliul Județean ca nu are poze la pasaricile la toate femeile cu care sa culcat și dacă nu ai înjura pe angajații de la primăria valu lui Traian ca la USA cortului și sa recunoască cine ia dat foc la mașină lui Cristi Pieicu fostul soț a candidatei la funcția de primar Iulia de la valu lui Traian cum la bătut pe fostul polițist local cum la bătut pe solea sa jure dacă nu adevărat antreb si eu ca cetățean al județului Constanța ?
0
0
nu cred ca un roman simplu, poate sa realizeze cit de putred de bogat este rahatul asta de Mitroi de unde frate are atit ? Va spun eu din furaciuni , escrocherii , santajla batrini, si multe altele
6
0
Da’ nimic lu’ Roxanica? Faceți tot ce veți putea, să i băgați și ei ceva… undeva.
4
0
Cântec de lebădă.
4
0
Au facut doar rau orasului..Bataie de joc si nimik mai mult. Cand vezi toate fosilele hotzomane si securiste ca vor sa aiba afirmare prin politica in loc sa si caute cavou iti vine scarba...Ai condus cu pnl si doar lucrari proaste si urate..nimik pentru tineret sau copiii...Sa nu uitam vice primaru cu 2 incendii si constructii neautorizate la el in bloc..
8
0
cu boul asta de darea faceti partidul praf , partidul psd un partid mort cu oameni expirati profesional buni de aruncat la gunoi , niste nimicuri fara nici o pregatire.
9
0
tutuianu? lungoci? liniste. pacat
8
0
Mi-e scârbă.
10
0
Pesede face jocul la penele cașcaval să iasă La pus pe g***a la Consiliul județean manager de spital Când mergi la urgență te plictisești stand la rand La primarie la pus pe HC personaj care trebuia să rămână la protecția consumatorului șef la poliție nu la primărie Ca primar trebuie să fie un personaj care să știe să rezolve probleme la oameni și în oraș PSD azi e un partid fără oameni și valoare tocit învechit un fier vechi găurit și ruginit bun la programul rabla
17
0
Cat de plătește pnl sa stergi comentarii?
12
2
Cei de la Miscova sunt sigur geloși pe discursurile patriotice ale "inflacaratei" activiste de stânga....de dreapta....ei sa ii fie bine. Astronom cu 8nte4es o strada din Cumpănă sa aibă numele lu nea jupan Dumitrache și iaca isprava! Sec al XXI-lea? Nuuuuuuu!! Evul mediu!! Grețos!
14
1
In sfarsit o alegere exceptionala !Felicitari deosebite celui ales .Va fi un mare castig pentru constanteni
0
17
PSD Cta....O cloacă de serpi,care mai de care mai lacom....in loc sa schimbati ceva,sa aduceti oameni cat de cat corecti,tot cu epavele astea îmbuibate de terenuri si spatii defilati...asta e...
19
0
Lasa-ma ca a facut PNL-ul amiralul Constanta, de spui ca suntem la Cluj, nu va este rusine Constanta arata mai rau ca in Ucraina,impreuna cu idiotii de user-sti.Numai lapte si miere este in Constanta.Asa ca sunt niste postaci idioti platiti.m**e PNL!m**e USR!
7
16
E vrajeala mahhh! Pesede face campanie celor de la penele. O sa vedeti dupa alegeri. Pesede Constanta, a vandut votul!
18
2
Voi Constanteni , chiar nu v ati saturat de epavele astea din PSD , precum dumitrache , stroie , giju( cu litere mici, stiu ei de ce )de poponariii, rasauteanu si visan si alti derbedei? va rog ginditiva bine cind merge ti la vot , va rog , pentru ca doresc ca si copiii mei sa aiba o sansa in orasul asta !De liberali nu vorbesc ca astia nu exista sau sunt tot niste nenorociti , Aur cu gica slabu in frunte vom avea esecuri multe , si am spus tot !
24
3
povesti de adormit copii cu psd
20
2
Mitroi hotul de produse petroliere si de terenuri , pedofilul care ii plac fetitele ? asta vrea la consiliul judetean ?Huooooooo Sa vina valu sa va duca in canalnemernicilor !
24
4
Acest Politruc ordinar,acest PCR ist manjit,acest evazionist de frunte al Constantei, nu putea decat sa fie sef la PSD , partid care se respecta....nu te primeste in organizatie daca nu esti hot,faci evaziune, iti furi partenerii si-ti faci in Dolj la tine ditamai imperiul...... Multa Muieeee PSD si la Constanta si la Ciolacu la Buzau !!!
23
2
Voi Constanteni , chiar nu v ati saturat de epavele astea din PSD , precum dumitrache , stroie , giju( cu litere mici, stiu ei de ce )de poponariii, rasauteanu si visan si alti derbedei? va rog ginditiva bine cind merge ti la vot , va rog , pentru ca doresc ca si copiii mei sa aiba o sansa in orasul asta !De liberali nu vorbesc ca astia nu exista sau sunt tot niste nenorociti , Aur cu gica slabu in frunte vom avea esecuri multe , si am spus tot !
29
2
Ce putini ati ramas. Daca va uitati in echipa lui Mitroi si la sustinatorii lui onsa vedeti toata floarea pesedista a orasului. Asa cotitura politica mai rar vezi. Toata lumea din oras a uitat de prea iubitul psd si au dat-o pe fata cu Vine Valu
21
2
Hai sictir.
21
2
g***a da ii adevarat.Ii atîrna burta peste curea.Da politician de HINDEL in apa calda.
23
2
CATALIN g***a CEA MAI p*****a ALEGERE PT CONSILIU JUDETEAN.VA VE TI CONVINGE DE ASTA CIND IL VETI PIERDE.OMUL NU ARE HABAR DE POLITICA CUM NU A AVUT HABAR NICI SA MENEGERIEZE SPITALUL JUDETEAN.
22
4
Asadar, acum 50 de zile, horica si cu nelutzu se injurau ca la usa cortului. Acum, lapte si fiere! Caractere, ce sa zic!
26
2
Cand vezi numele celor de pe lista, iti dai seama cu cine ai de a face. Asa NU!
31
3
ce mecle de mafioți au aceste jegguri
32
4
S au îmbrăcat in oi lupii... doar de revelionul lor, care este la 4 ani!!! Nu vrem a da exemplu bun intr o piața publica cum au dat ei cu Mazil ... au ajuns sa ne conducă pleava, făcând lobi intonate structurile și denigrare. Trădătorii au creat bula de peste Gopo ce uita tot intr-o secunda ! Funie!!! Ați făcut genocid. Presiune faceți pentru a provoca haos și a găuri in curea pana la os ! Împroșcați venim viperelor dar v a veni și judecată. Cineva spunea mai jos ca doar cu picioarele înainte sau cu Miliția mai ieșiți din context . Eu tind sa cred ca doar cu picioarele înainte. Structurile sunt ale voastre jighimelelor! Păcat ca nu suntem uniți! Dacă vreți sa faceți ceva hitul pentru toți, faceți infarct!
32
2
Doamna cu Jaguaru din Independenta
16
2
ce mai cauta dumitrache langa horincă???? nea ioane cum mai poti sa stai langa horincă la ce sa intamplat la sedinta???? urat bre’urat’! n ai demnitate in tine
29
4
structura PSD Constanta jale ,in afara de navodari si cumpana alte primari nu castigati,lasati si pe cei tineri care sunt in partid ,cei batrani retragetiva ca stricati mai mult.
33
4
Scopul vostru e sa furati in continuare... Va saluta Mazare colegu din cusca animalelor carora le apartineti
28
5
Sper sa va asumati si sa va dati cu totii demisiile,cei din conducerea psd locala ! Noi constantenii, aveam alte asteptari. Sa va fie rusine,v-ati batut joc cu aceste propuneri de candidati.... Amiralul ale cale libera spre al doilea mandat,si il va castiga !!!
32
9
Catindat. Noi, asistații sociali și cu babele și moșii va votam primar sa ne dați mocangeala cum ne-a dat nea mazăre parnaiașul. Că ce daca a furat, da ne dădea și nouă cate un pui opărit!
25
3
e ca toate mesajele de azi sa fie trimise tuturor pesedeilor.
28
2
niste iiinfractori care devalizeaza bugetul. Multa mmmwie !!! Cu kkkt !!!
35
4
Zici de parca ești la uzeuk Antipa
36
3
Aveti zilele numarate Javrelor. Niste ciorditori cu legea in mana. Mars
36
5
Vai Doamne, imi vine sa vomit! Parca ne-am intors in anii 80.
40
4
pe mine nu ma mai votati in partid , am furat toti banii de la regia de drumuri cat am fost director general , 4 clase am avut si v am facut pe toti fraierilor , regia am auzit ca a ajuns pe mainile altor hoti , dar cat am furat eu nimeni nu ma intrece .
26
3
Ce tot vrea tanti Roxana de se pozează lângă Felixe?
26
3
Dar prostu de tit ce face
26
1
Horia constantinescu e praf, un hotoman i*******r, spagar
33
4
Dumitrache e cel mai în măsura sa conducă Constanța. Păcat ca nu candidează la primărie.
9
41
Maria Gaju, este personaj real? (pare a fi creata de AI) @PAUL chiar seamana cu ceva din Dune.... :)
28
0
Multa m.uie la toți.
37
4
Mariana seamana un pic cu baronul Harkonnen, pentru cunoscatori :)) acelasi oras, aceeasi oameni, aceeasi mizerie (PSD, PNL, USR, AUR) .. Constanta, viitoare comuna..
31
2
Votați împotriva lor
44
4
Fereasca Dumnezeu ce personaje.....de-ale lui Mazăre si gașca lui. Cine dracu ii aduce pe astia în partid si ce știu ei despre politica??
40
4
Totul pentru pnl. Katerinca cu visan si babus. Martin mascarici. Totul pentru PNL.
31
5
Un partid expirat intoxicație cu minciuni marca pesede Vor să câștige alegerile stând pe scaune la gargară cu vrăjeală Partidul numai are oameni și tineri cu studii pentru a fi promovați mai departe Și la nivel de țară e un partid depășit fără oameni cu caracter În București nu are om la primăria capitalei Toți sânt pătați ca dalmațienii mulți n-au curaj să iasă în față
43
4
O fi bine, o fi rău??? Pleacă ai noștri, vin ai noștri. Noi rămânem tot ca …..
36
2
acelasi slugoi psd ist care nu face nimic la regia de drumuri
38
3
Mimăm alegeri să vadă sclavii că sânt alegeri libere, hienelor voi plecați de la ciolan doar cu picioarele înainte sau ridicat de miliție
50
4
un partid expirat cu mosi expirati
57
4

REPLICA

LOTO

6/49
122631242036
5/49
22232911525
joker
35381872920