REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Lăsată de IZBELIȘTE de Primărie, fântâna Dragonului a devenit a FARIȘTILOR!

Lăsată de IZBELIȘTE de Primărie, fântâna Dragonului a devenit a FARIȘTILOR!

Replica API 25 februarie 2020 | 23:38 1134

Fântâna Dragonului din spatele stadionului „Farul” strălucește din nou. Lăsat de izbeliște de autoritățile locale, monumentul, construit în același timp cu stadionul de pe strada Primăverii, a fost vopsit de suporterii Farului în culorile echipei, alb și albastru. Spiritul farist trăiește și se poate vedea acum și în vecinătatea stadionului „Farul”. Cu toate că atât stadionul, cât și tot ceea ce află în apropierea lui se află în paragină, iată că totuși, un strop de culoare iese la iveală.

Fântâna nu are doar caracteristici istorice, ci și valențe sentimentale pentru băieții din galerie. Este locul în care membrii peluzei se întâlnesc înainte de începerea meciurilor și cântă toți la unison pentru un singur nume, FARUL. Dacă administrația locală nu a fost în stare să redea culoarea fântânii, băieții din galeria Farului, cei care sunt blamați întotdeauna pentru actele de huliganism, au luat inițiativă și mânați de entuziasm și pasiune pentru culorile clubului au decis să înfrumusețeze monumentul.

Lipsită de culoare și de strălucire, fântâna a fost readusă la viață de suporterii fariști chiar cu câteva zile înainte de prima partidă din acest an a Farului de pe teren propriu, disputată împotriva formației ilfovene, Concordia Chiajna, scor 3-1. Peluza Farului a fost la datorie și de această dată și a cântat pe toată durata partidei, conducând favoriții spre o victorie importantă. Contactați de Replica, suporterii fariști au transmis următorul mesaj: „Inițiativa a pornit de la simplul fapt că acolo este locul cel mai apropiat de peluza în care ne desfășurăm activitatea. Avem ani de zile în care am udat acel loc cu bere si cântece frumoase. Ne-am pus oarecum amprenta pe acel loc. Văzând că autoritățile locale nu au de gând să facă ceva cu acea fântână, am zis să înfrumusețăm locul și să-l animăm. Locatarii sunt mulțumiți, chiar bucuroși pentru că văd ceva frumos și le este drag că nu mai este o imagine dezolantă”, au spus suporterii.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Spor la munca la santier pe stadion si la multi ani sa apuci sa vezi Farul in diviza A sau in vreo cupa europeana pana in 2060,e timp.Multa bafta in alegeri fie ca tovarasii care v au "futut"familia prin adminstratie publica proasta a tarii dar si ECHIPA sa castige IAR! Va meritati soarta!
0
0
Muie Stoaia sa-mi bag pula in mortii tai de gunoi. Ma-ta este scalva noastra, sa iti iau familia in pula si tie si lu steaua si lu mata!!! Iar ala cu viitorul sa mi bag pula in natia ta de travestit cu viitorul matii cu tot!!! DOAR FARUL!!!
1
2
viitorul la Ovidiu.... In Constanta "Doar Farul conteaza" asa , fara titluri, fara reusite....dar cu dragoste eterna !
4
1
demolata si construit un bloc cipanesc !
3
4
ce urat arata, ei au autorizatie pentru vopseaua aia care au aplicat-o acolo? foarte stridente culorile, iti musca ochii
4
5
FC VIITORUL este echipa noastra!Mai lasa ti istoria "umflata" ca performanta nu mai e de pe vremea lui Buduru din teren si a lui P Peniu, Zahiu,,apoi a urmat perioada Gica Butoiu,valoare si el,sanchi,altceva?aaa mai era Marian Popa,jucator si el,dar mai mult de carti.Viitorul inseamna profesionalism,seriozitate,performanta,voi nu le ati dobandit in astia ultimii 30 de ani si o sa o faceti de maine?sau din divizia C?Mai lasa ti vrajala asta de " Daniel the Happiest "
4
14
Esti foarte prost
9
1
sclavii lui steaua......voi suntetiti sclavii lui steaua..........
10
9
Bravo baieti in sfarsit se i-a atitudine in acest oras. Anu asta promovam cu putin noroc. Forta faruuu si forta steauaaa pt todeauna!
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102