REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Laura Codruţa Kovesi, pusă sub urmărire penală într-un al doilea dosar

Laura Codruţa Kovesi, pusă sub urmărire penală într-un al doilea dosar

Replica API 8 martie 2019 | 00:50 543

Laura Codruţa Kovesi

Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie a pus-o sub urmărire penală pe Laura Codruţa Kovesi într-un al doilea dosar penal, potrivit unor surse judiciare citate de Antena 3.

Fosta şefă a DNA este suspectă de complicitate la represiune nedreaptă, sub forma participaţiei improprii, şi grup infracţional organizat, în dosarul în care sunt urmăriţi penal şi foştii procurori DNA Lucian Onea şi Mircea Negulescu.

Kovesi a fost citată în alt dosar, în care avea deja calitatea de suspect, fiind acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.. Kovesi a mai fost chemată pe 15 februarie în acest dosar, însă ea nu a fost audiată atunci, deoarece a cerut recuzarea procurorului de caz, Adina Florea, dar şi a şefului Secţiei, Gheorghe Stan, motivul fiind "afectarea imparţialităţii".

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine din Europa mai krede PSD-ul? Mai prosti si mai penibili? Pana si cersetorii sunt mai intelesi dekat voi in Europa. PSD incaseaza suturi in fund peste tot. Lumea buna va evita , va ignora , au sila de voi. Sunteti virusii jegului din toate societatile . Sunteti imaginea coruptiei. o sa ajunga numele vostru drept indicator la nivel European al luptei contra coruptiei ,raului si urii. Vor apare indicatoare cu numele vostru si mesajul ,,asa nu,,
3
0
dna Kovesi, viitor procuror sef european, va v-0a juca pe toti- primul dosar teldrum- iar tu analfabeto de la cta cu realizari zero- te vei intoarce la cta dar pe centura
9
1
Moare de oftica penalii PSD in frunte cu jigodia penala Dragnea
14
1
Constanta e acaparata de prosti in mare parte. Citesc printre comentarii si ma minunez cati votanti PSD inca se mai afla in unul din cele mai mizere judete ale tarii. Va plangeti de gunoaie, strazi rupte, coruptie etc. insa sustineti in continuare aceeasi haita de smecheri interlopi.
12
1
laaaa puscarieee la puscarieeeeee.
3
11
Toti trebuie sa ne unim sa dam cu HOTII de pamant! Sa le luam banii furatii noua si sa-i bagam la puscarie! Doamna Kovesi este haituita acum tocmai de acei golani, HOTI, care-au jecmanit milioane de romani cinstiti. Nicolae Popa si SOV, sefii FNI, au nenorocit milioane de vieti, au fugit cu banii si, LCK nu s-a lasat pana nu ia prins! Golanul de Ghita, alt hot fugar, o reclama pe Kovesi si.. ce sa vezi! Maciuca lu DRACnea, tudorel toader si otrapa de adina florea o haituiesc pe LCK! In ce tara am ajuns sa traim cand HOTII au ajuns sa faca LEGI pentru HOTI, sa scape HOTII de LEGE si puscarie!?
12
3
la ce ii facem noi nevestei tale ....ce cacat mananci tu e nimic . Te-ai insurat cu ea ca era frumoasa , n-ai stiut ca-i curva . Este una din cele mai bune sex-oraliste din oras . Iti multumim ca o pupi , ne-ar fi mai greu sa te cautam sa ne pupi in pula pe toti !
3
11
Incredibil !? In ce tara traim ?? Ne distrugem valorile, ADEVARATELE VALORI ??!! Dar, nu mai este mult, pesedistii in frunte cu penalul Dragnea si acolitii lui, vor plati. Daa.... Auzi, ciumatii si-au facut sectie de investigare, avand in frunte PE CINE, si DE CE ....??...!!.... Astia decid pentru noi, ei conduc destinele tarii ?!
14
2
Eu zic sa nu dezarmeze si sa aiba incredere in magistrati. Ca sunt corecti!
9
2
la toti postacii pesedei le dau cacatul la lins. Luati cu incredere in frunte cu jighimeaua unu. Muie dragnea vitamina d, muie pesede !!!
14
11
Popescule, cine sunt oamenii aia nevinovati bagati la inchisoare, care au murit ? Nastase care s-a sinucis cu revolverin ? Severin ingrijorat de nivelul hidrogenului din apa ? Nicusor Constantinescu ? Radu Mazare care se plimba in Madagascar pe banii contribuabililor ? Astia si multi altii sunt idolii tai la icoanele carora te inchini si pe care le pupi zilnic ?
20
12
O plagiatoare a carui loc este in puscarie pentru tot raul pe care l-a facut.
13
24
astea sunt primele doua dosare pana la 47 cate plangeri ai nu mai este mult .La Chilia in port o sa-ti cante sustinatorii sub geam, la Targusor !
14
25
Codruta, exceptand postacii, unii nestiutori altii rau intentionati, unii imbecili altii aserviti si ceva televiziuni dragniste aservite puterii, oamenii cinstiti si sunt multi, sunt cu tine si te indeamna sa nu cedezi. Succes, mult succes! Nu mai e mult si vor incepe sa raspunda in fata natiunii asteia..
27
14
A ajun si Kovesi o victima? Cati oameni nevinovati a bagat la puscarie, unii dintre ei decedand? A uitat cum facea ea dosare unor oameni nevinovati?
14
29
Sa o regulez pe mata.
8
24
multa muie curvetului nefutut adina florea 53 ani fara copii niciodata maritata doar amanta ,sclava pesedeului ,acum betivul nea florea o sa faca un chef .roata e rotunda si toate manglele jegurilor pesediste se vor sparge in capul lor AMIN
27
13
Niste penali...LA PUSCARIE CURVA SI ZDREANTA INTERNATIONALA.
15
31
bulau. Oare o sa o viziteze deliorga la camera intima ? Daca nu , sa ceara sa o mute la jilava, unde e Borcica.
30
12
Mai este vreo indoiala ca pana si justitia este aservita partidului mult iubit ?
32
13
are? parea ea sau ia - apropo de dragnia nu vria - cam incerta dar totusi chiar asa cu transexualisme din astea de eurovision... Cat priveste CSm -ul asta trIebuia de mult plimbata cu catusele pe la televiziuni si condmanata la izolare pentru tot restul vietii ptr represiune bolsevic leninist marxista
3
25
Da ce Codruta nu ai incredere in justitie.
15
23
Ma ingrozesc cati retardati o sustin pe aceasta mostruozitate umana. Voi ati uitat ca ea si Coldea faceau dosare la comanda? Uitati cate condamnari la CEDO sunt si cate achitari in instantele de aici? Nu sunt PSD-ist si nici corupt insa, doamna reprezinta o experienta trista a sistemului!
19
34
sa i sugeti pola lu codruta
38
14
o curva ordinara care s-aa intins cu jumatate de cta- o nulitate in materie juridica cu zero realizari executa ordinele unui puscarias ordinar- veti putrezi in puscarie jigodiilor ordinare- blestemati in veci sa fiti cu familii cu tot
17
38

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272