REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Laura Cosoi, dezvăluiri despre problemele din căsnicie! „Există momente în care nu mai știi încotro s-o apuci”

Laura Cosoi, dezvăluiri despre problemele din căsnicie! „Există momente în care nu mai știi încotro s-o apuci”

Replica API 9 septembrie 2022 | 10:46 1058

Laura Cosoi și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele din căsnicie. Vedeta a dezvăluit ce s-a întâmplat de-a lungul timpului în relația cu soțul ei, dar și cum au reușit să treacă peste clipele dificile.

Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean

Actrița consideră că în orice relație sunt „momente în care nu mai știi încotro s-o apuci”, iar fiecare cuplu are „urcușuri și coborâșuri”. Se pare că de astfel de episoade s-au lovit și Laura Cosoi și partenerul ei de viață.

Au trecut deja mulți ani de când Laura Cosoi și-a găsit sufletul pereche în persoana lui Cosmin Curticăpean, bărbatul alături de care are trei fetițe suberbe. Și chiar dacă totul pare mereu roz, vedeta a ținut să ofere câteva sfaturi de aur pentru cuplurile care întâmpină probleme.

„Într-o căsnicie, există întotdeauna urcușuri și coborâșuri, momente în care nu mai știi încotro s-o apuci și cum să gestionezi lucrurile. Ăsta e un lucru foarte normal. Cred că nu există cuplu care să nu treacă prin momente de descumpănire, prin perioade când ai impresia că nu te sincronizezi așa cum trebuie cu partenerul”, a scris Laura Cosoi pe Facebook.

Cum au depășit Laura Cosoi și soțul ei problemele de cuplu

Laura Cosoi a indicat și rețeta prin care ea și Cosmin au depășit „turbulențele” de care s-au lovit de-a lungul timpului.

„Am avut și noi astfel de perioade, dar le-am depășit mereu printr-o bună comunicare și mai ales prin iubire- fundația pe care construiești orice lucru care durează, indiferent că e vorba despre familie sau carieră.

Depășite astfel, încercările prin care treci nu fac altceva decât să-ți consolideze relația, iar comunicarea devine mai subtilă, genul 'din priviri',” a precizat Laura Cosoi, pe pagina de Facebook, potrivit click.ro.

Actrița, care a adus anul acesta pe lume al treilea copil, și Cosmin Curticăpean trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 10 ani. Cei doi au împreună au trei fetițe superbe, Rita, Vera și micuța Lara.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272