REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.9° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Laura Cosoi și imaginile ei pline de amor! Cum a sărbătorit vedeta 7 ani de căsnicie

Laura Cosoi și imaginile ei pline de amor! Cum a sărbătorit vedeta 7 ani de căsnicie

Replica API 9 august 2022 | 00:00 1156

Laura Cosoi se bucură de momentele frumoase alături de cei dragi. Vedeta a împlinit 7 ani de căsnicie, iar actrița a ținut să marcheze evenimentul cu trei imagini care arată evoluția familiei.

Fotografiile făcute de Laura Cosoi sunt, cum s-ar spune, divine! Pozele prezintă evoluția cuplului, de la cununia civilă până astăzi, când sunt la fel de îndrăgostiți și cu trei fetițe superbe.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, 7 ani de la „DA”

Cu o zi înainte de acest eveniment magic, Laura Cosoi s-a bucurat de atmosfera de la Untold. Acum, vedeta a schimbat registrul, așa că și-a ales un cadru mult mai liniștit pentru ziua această specială, când ea și soțul ei împlinesc 7 ani de căsnicie.

Drumul către acest eveniment magic a fost una cu totul neobișnuită. Laura Cosoi și familia ei au plecat de la Untold direct într-o zonă rurală, unde fetițele s-au putut bucura de razele soarelui și s-au jucat în natură. La finalul zilei, vedeta a prezentat că, de fapt, astăzi este o zi mare pentru familia sa, deoarece se împlinesc 7 ani de la momentul în care Cosmin Curticăpean și Laura Cosoi au spus „Da”.

„7 ani de la cununia civilă”, se arată într-un mesaj lăsat de Laura Cosoi pe una dintre fotografiile ce au fost postat pe Instastory, în care ea și soțul ei stau întinși pe iarbă.

După postarea în cauză, actrița a mai prezentat o fotografie de la cununia civilă, în care ea și Cosmin Curticăpean se aflau în același cadru natural, iar soțul a ales să-și ridice soția în brațe.

De asemenea, pentru a surprinde cât mai bine evenimentul, Laura Cosoi a mai adăugat o fotografie recentă cu familia lor, alături de cele trei fetițe, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272