REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Laureata Festivalului de la Sanremo, Angelina Mango, a acceptat să reprezinte Italia la Eurovision

Laureata Festivalului de la Sanremo, Angelina Mango, a acceptat să reprezinte Italia la Eurovision

A.F. 13 februarie 2024 | 00:00 213

Laureata Festivalului cântecului italian de la Sanremo care s-a încheiat sâmbătă seara, Angelina Mango, va reprezenta Italia la ediţia 2024 a concursului muzical Eurovision, devenit internaţional.

Laureata Festivalului de la Sanremo, Angelina Mango, a acceptat sa reprezinte Italia la EurovisionAngelina Mango

În calitate de câştigătoare a festivalului naţional, ea putea accepta sau refuza să participe la concursul care se va desfăşura anul acesta la Malmo Arena, între 7 şi 11 mai. Dar în timpul tradiţionalei conferinţe de presă organizate a doua zi după gală pentru câştigători, ea a anunţat că va fi mândră să-şi reprezinte ţara la Eurovision, în Suedia, gazda spectacolului după victoria lui Loreen la ediţia precedentă.

''Eurovision? Da, îl vreau'', a răspuns fără ezitare Angelina Mango la întrebarea tradiţională adresată câştigătorului de la Sanremo, relatează ANSA.

Dacă aceasta ar fi refuzat, reprezentantul Italiei la Malmo ar fi fost ales de radiodifuzorul italian RAI.

Angelina Mango va participa direct în finala concursului, în care Italia este calificată de drept ca şi celelalte "Big Five", principalele ţări contributoare - Franţa, Spania, Germania şi Marea Britanie - şi Suedia, câştigătoarea ediţiei precedente.

Concursul Eurovision, inspirat tocmai de festivalul de la Sanremo, este organizat de Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune, cea mai importantă alianţă de servicii publice media din lume, este în continuă evoluţie pentru a oferi cel mai interesant spectacol pentru milioanele de telespectatori de pe întreaga planetă, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436