REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Laurențiu Reghecampf a publicat prima imagine cu chipul băiețelului său și al Corinei Caciuc

Laurențiu Reghecampf a publicat prima imagine cu chipul băiețelului său și al Corinei Caciuc

Replica API 21 septembrie 2022 | 00:00 1048

Laurențiu Reghecampf a împlinit luni 47 de ani, iar cu această ocazie, antrenorul și-a surprins fanii cu o imagine în care apare alături de iubita lui, Corina Caciuc, și fiul lor, Liam în vârstă de patru luni.

Laurențiu Reghecamp, Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf a publicat fotografia mult așteptată, mai ales că toți erau curioși să afle cu cine seamănă, de fapt, Liam. Băiețelul are 4 luni, ochii albaștri, iar prietenii virtuali sunt de părere că seamănă perfect cu mama lui.

De curând, pe Instagram, Corina a postat și un mesaj emoționant pentru fiul ei. „Te iubesc și știu că o voi face, întotdeauna, până la sfârșit.

Nu mă voi răzgândi, te iubesc şi voi fi aici. Niciodată nu voi dispărea. Am spus pentru totdeauna şi jur că va fi aşa. Aşa că voi fi acolo!”, a fost mesajul transmis de iubita lui Laurențiu Reghecampf.

Invitat acum câteva luni la podcastul „Acasă la Măruță”, Laurențiu Reghecampf a fost întrebat de vedeta de la PRO TV când a cunoscut-o pe Corina Caciuc, actuala lui iubită.

Antrenorul a mărturisit că a văzut-o în urmă cu doi ani, la un eveniment, și de atunci a încercat să ia legătura cu ea și să o cunoască, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce frumosi sunteti! Bravo Reghe! Felicitari! Bine ca ai scapat de prodanca parasuta. Cum ai suportat atatia ani perversitatea ei ? Te-a despartit de prima ta sotie cand tu erai vulnerabil. Iti murise fetita, da. Iar ea, a intrat "cu bocancii" in familia ta. Urat! Era si mai batrana si cu doi copii mici dupa ea, din alta casnicie, pe care tu i-ai crescut. Da, i-ai crescut fetele. Doamne, cate ai suportat, atatea ani! Cat CIRC SI PREFECATORIE !!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272