REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Laurențiu Reghecampf a recunoscut că a primit pozele cu Anamaria Prodan dezbrăcată

Laurențiu Reghecampf a recunoscut că a primit pozele cu Anamaria Prodan dezbrăcată

Replica API 13 decembrie 2021 | 14:02 3787

Laurențiu Reghecampf a făcut primele declarații despre pozele cu Anamaria Prodan complet goală, care au circulat pe internet. Antrenorul a menționat că imaginile incendiare cu sexy impresara au fost trimise pe mail-ul său, însă el le-a șters imediat.

Anamaria Prodan s-a pozat complet goală, în oglindă, în urmă cu câteva săptămâni. Sexy impresara a menționat că ea a fost cea care i-a dat mail lui Laurențiu Reghecampf cu pozele incendiare.

Laurențiu Reghecampf, despre pozele incendiare cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a făcut primele declarații despre pozele incendiare cu Anamaria Prodan care au circulat pe internet. Antrenorul susține că sexy impresara i-a trimis pozele pe mail, însă el le-a șters imediat. Mai mult de atât, acesta a ajutat-o pe soția lui să facă plângere la poliție pentru a afla cine este vinovatul pentru publicarea pozelor cu ea goală.

''Pozele de care discutaţi dumneavoastră mi le-a trimis Anamaria pe mail. În următoarea secundă am şters mail-urile. Se poate vedea în secunda doi, iar eu am încurajat-o pe Anamaria să facă plângere pentru a afla cine a primit şi de ce a primit aceste poze. Nu am niciun fel de problemă, chiar o ajut în acest demers”, a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit libertatea.ro.

Anamaria Prodan a găsit vinovatul

Anamaria Prodan a mărturisit că deja știe cine e vinovat, însă nu a vrut să dea nume cu privire la persoana care a distribuit pozele incendiare cu ea pe internet. Sexy impresara i-a trims pozele soțului ei, după ce se întorsese de la sală.

„Doar soţul meu are pozele. Eu ştiu cine a dat pozele. E plângerea făcută, organele îşi vor face datoria. Avocaţii nu l-au anunţat astăzi de dimineaţă că ordonanţa a fost terminată. Au cinci zile la dispoziţie să facă recurs'', a declarat Anamaria Prodan pentru aceeași sursă.

Anamaria Prodan se bucură de un corp de invidiat la vârsta de 49 de ani. Fotografiile incendiare cu sexy impresara au dovedit că vedeta se menține din ce în ce mai bine și că are un trup spectaculos, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oricum operatiala tzitze e cam nereusita .
4
2
Prodanco, esti dusa rau. Esti o ipocrita, o mahalagioaica. Narcisista !
11
2
Doamne, cum a suportat-o reghe atatia ani ??!
13
2
vreunul din fotbalistii cu care ,parasuta aste se fwute.
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212