REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Laurențiu Reghecampf și Ana Maria Prodan au ajuns la poliție

Laurențiu Reghecampf și Ana Maria Prodan au ajuns la poliție

Replica API 23 septembrie 2022 | 23:54 2224

Laurențiu Reghecampf și Ana Maria Prodan, care se află în plin proces de divorț, au ajuns, vineri seara, la Poliția Snagov.

Laurențiu Reghecampf și Ana Maria Prodan

Antrenorul susține că impresara l-a bătut, iar Pradanca spune același lucru despre fostul său partener de viață.

Polițiștii îi audiază la această oră și vor stabili cum s-au petrecut faptele, scrie stiripesurse.ro.

Anamaria Prodan, primele declarații după audieri: "Legea nu îşi face treaba. Ne temem pentru viaţa noastră"

"Dacă este o persoană publică este apărată de unii sau de alţii, pentru că legea nu îşi face cum ar trebui treaba.

Că dacă se întâmpla lucrul ăsta când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viaţa noastră nu ajungeam să vină Laurenţiu Reghecampf duhnind a alcool, abia se ţine pe picioare.

Poliţia nu vrea să ia probe de sânge. Toată lumea se uită, zâmbește că noi locuim în Snagov şi suntem celebrități.

Același poliţist mi-a luat mie declaraţie când la fel a venit peste noi în casă, când la fel a venit în stare de ebrietate cum este şi acum, o să-l vedeţi cum arată.

Nu se poate să stăm să vină să ne omoare în casă şi să vină poliţia să îşi dea seama pe urmă că au greșit că nu a luat prima data măsuri. Ne-a înjurat, ne-a ameninţat că ne omoară ", a spus Anamaria Prodan după audieri.

Anamaria Prodan s-a întors la secţia de poliţie şi a precizat că fiul minor nu mai vrea să îşi vadă tatăl

Mai exact, acesta a declarat că fiul său minor se afla la antrenamente şi ar fi venit acasă fix în momentul în care s-a iscat scandalul dintre ea şi fostul soț. Marcat de cele întâmplate, copilul ar fi declarat că nu mai vrea să-şi mai vadă tatăl.

Poliţia a emis 2 ordine de protecţie provizorii şi au întocmit 2 dosare penale pe numele antrenorului echipei Neftchi Baku, Laurenţiu Reghecampf, pentru violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

Potrivit IPJ Ilfov, "la data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective.

În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Stațiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii.

În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare", se mai arată în comunicatul emis de IPJ Ilfov.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oameni buni ia auziti citeam un articol in care batausa de prodanca zice asa,-mi-a fost mil de sa-l calc in picioare ?? pai nu tu mancai....ca iti este frica cate omoara ??? acum il calcai in picioare ???
2
0
vai in poza asta prodanca seamna leit actuala lui REGHE
0
0
Era de asteptat. Daa... Prodanca si circul ei, cu mahalagismele ei prin presa si televiziuni. Cum a suportato reghe atatia ani ??! Parasuto, ce model esti pentru copii tai !?!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108