REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.5° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Laurette, accident grav cu patru mașini! „Am văzut moartea cu o ochii!“

Laurette, accident grav cu patru mașini! „Am văzut moartea cu o ochii!“

Replica API 23 martie 2022 | 11:32 2692

Laurette Attindehou a văzut moartea cu ochii, marți după-amiază. Vedeta a fost implicată într-un accident rutier grav, în care patru mașini au fost avariate. Accidentul a avut loc în fața unei grădinițe din Tunari! Laurette este, încă, în stare de șoc, dar a reușit să dea câteva detalii.

Laurette Attindehou

Laurette Attindehou a fost victima unui accident grav în Capitală, chiar în după-amiaza zilei de marți, 22 martie. Un șofer imprudent nu s-a asigurat și a intrat în plin în bolidul de lux al vedetei.

Nu mai puțin de patru mașini au fost avariate grav, în accidentul care s-a petrecut chiar în fața unei grădinițe din zona Tunari, din Capitală. Mulțimea s-a adunat ca la urs la fața locului ca să vadă ce s-a întâmplat, iar Poliția a ajuns și ea la locul accidentului, în care au fost implicate și grav avariate nu mai puțin de patru autoturisme, după cum se vede din imaginile publicate de spynews.ro.

Laurette Attindehou a oferit și prima reacție după accident. Vedeta este în stare de șoc maxim și ne-a mărturisit că a fost pe punctul să-și piardă viața în accident.

„Da, am făcut un accident foarte grav. Era să mor. Practic, am văzut moartea cu ochii! A intrat unul în mine. Nu s-a asigurat” , a declarat Laurette Attindehou, șocată, scrie click.ro.

Vedeta nu a mai apucat să precizeze dacă a fost sau nu rănită în accident, sau dacă doar mașina a fost grav avariată. Între timp, au apărut și primele imagini de la locul accidentului, din Tunari. Mașina vedetei a fost, pur și simplu, distrusă în accident.

Cu puțin timp înainte ca accidentul să aibă loc, Laurette a postat fericită pe Instastory un filmuleț chiar din mașină, în care cânta de mama focului, neștiind ce avea să se întâmple. Vedeta venea de la emisiunea "Teo Show", de la Kanal D, unde deține, mai nou, un rol de asistentă alături de Raluca Podea.

Acesta nu este primul accident rutier în care este implicată Laurette Attindehou. În 2017, vedeta a intrat în plin într-o mașină de Poliție. De această dată însă, Laurette susține că vina ar fi fost a unui alt șofer, imprudent, care ar fi provocatul accidentul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sa pateasca ea...
1
0
..cati au intrat in ea fara sa se asigure ...si nu s-a mai speriat asa de tare. ba chiar i-a placut...muaaaaaaahahaahahahah
0
0
vai ce stire cu o penala. Plasticul ala de Dragusanu ce mai face ?!!
0
0
ciicii i-a dat la muelu loret si asa si-a cumparat cotet de 5500 eur. acuma il repara cu piese de la agigea dez
0
0
... boshorogului de tiriac ?
1
0
Mai face o mwe si isi ia o alta tinichea ca ea de doi lei,scuze vedeta
0
0
Bolidul de lux cu m_e se tine!!!
1
0
Bolidul de lux, care costa 7000E.
1
0
Vedeta suli mele
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272