REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Laurette, la cuțit, din cauza silicoanelor de 1 kg. Ce a pățit mulatra

Laurette, la cuțit, din cauza silicoanelor de 1 kg. Ce a pățit mulatra

Replica API 22 aprilie 2019 | 00:00 1376

Laurette

La trei ani de când şi-a pus proteze siliconice, Laurette Atindehou (35 de ani) vrea să facă o schimbare majoră. Aceasta este decisă să renunţe definitiv la implanturile de peste 1.000 de mililitri, deoarece greutatea lor i-a produs dureri de coloană destul de mari. Mulatra ne-a dat detalii despre această intervenţie destul de delicată.

A vrut sâni mari şi şi-a dorit să fie sexy. Laurette Atindehou a apelat de trei ori în ultimii nouă ani, la bisturiu. Prima dată, în 2010, medicul i-a pus silicoane de 410 ml, apoi, în 2012, după ce a născut, ea le-a schimbat cu proteze de 620 ml, iar în septembrie 2016, la a treia operaţie, medicul a considerat că sunt mai potrivite implanturile de 520 de mililitri.

Chiar dacă în cele din urmă erau cu puţin mai uşoare, din păcate tot s-a lovit de situaţii neplăcute. Nu, nu este vorba despre o greşeală medicală sau o problemă la nivelul sânilor, întrucât implantul s-a aşezat şi s-a integrat foarte bine, ci de dureri la nivelul coloanei, drept pentru care mulatra vrea să renunţe definitiv la silicoane.

”Vreau să renunţ la implant. Nu sunt prima femeie care ar face asta, dar am nişte dureri de spate destul de mari. Am vorbit cu medicul meu esthetician, am fost la o consultaţie şi am înţeles că e nevoie de un lifting atunci când scoţi de tot proteza, pentru că te alegi cu piele în exces şi acel surplus trebuie eliminat. Numai că pentru lifting, tăietura este destul de inestetică şi mi-e un pic teamă să nu rămân cu urme, semne prea mari. Voi vedea ce decizie iau”, a declarat pentru Click! Laurette Atindehou.

Vedeta consideră că aceasta ar fi ultima intervenţie de ordin estetic pe care ar mai putea să o facă, pentru că de-a lungul timpului a avut experienţe destul de proaste. Cea mai controversată dintre ele este aceea când a vrut să scape de vergeturile de pe abdomen şi s-a ales cu arsuri grave, dar şi cu cicatrici. Laurette a dat în judecată salonul cu pricina, însă iată că a fost în zadar, pentru că nu i s-a făcut dreptate.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La 35 ani poti sa incepi drumul manastirilor ca nu mai are niminea nevoie sa-ti vada bidoanele!
1
0
Vorba fotografului de la Techirghiol : colorata maine-i gata !
2
0
Alta mediocra chiar nula care e promovata. Se descurca ea cu banii nu trebuie sa o facem celebra .
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272