REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Laurette vrea să se căsătorească cu fotbalistul Magaye! „Îmi doresc un băiețel“

Laurette vrea să se căsătorească cu fotbalistul Magaye! „Îmi doresc un băiețel“

Replica API 6 decembrie 2021 | 00:00 833

Laurette Atindehou (37 de ani) a lăsat în urmă scandalurile din ultima perioadă și se pare că și-a găsit, în sfârșit, liniștea în brațele fostului fotbalist de la Dinamo, Magaye Gueye. După ce fotbalistul a fost pus pe liber de Dinamo fiind depistat pozitiv la un control antidopping, Laurette a tot făcut naveta pe ruta București- Paris în vara asta.

Laurette

Chiar dacă au o relație la distanță, cei doi nu pot sta despărțiți prea mult timp. Laurette a dezvăluit că relația cu fotbalistul problemă merge așa de bine încât au vorbit deja și despre căsătorie. Mai mult, vedeta își mai dorește și un copil, mai precis un băiețel.

Laurette și Magaye Gueye

Foto: arhiva personală

„Am vorbit despre căsătorie, dar nu va fi acum“

”Îmi doresc un băiețel, acum să vedem dacă reușim! Eu m-am rugat la Dumnezeu foarte mult ca să cunosc pe cineva ca și mine. Ne-am cunoscut într-un mod ciudat și au fost multe întâmplări în acest an de când suntem împreună. Dar a fost o conexiune și ne iubim așa de mult, încât chiar dacă am trecut prin anumite lucruri mai puțin plăcute, noi nu ne-am despărțit. Nu rezistăm unul fără celălalt, chiar dacă eu sunt aici și el acolo. Iubirea e mai intensă atunci când te vezi mai rar. Am vorbit despre căsătorie, dar nu va fi acum”, a mărturist Laurette, invitată în podcastul „Fără filtre” cu Alina Ionescu.

Laurette Atindehou și Magaye Gueye au o relație de mai bine de un an, de când în presă au explodat imaginile cu ea și fotbalistul, pe atunci legitimat la clubul Dinamo București, „hârjonindu-se“ în jacuzzi. Inițial, Laurette a spus că Magaye îi este doar prieten, ca apoi să recunoască faptul că este iubitul ei. Laurette a trecut, recent, și printr-un scandal de proporții. În timp ce era certată cu Magaye, aceasta a făcut o vizită la un hotel din Centrul Vechi unui bărbat cu care ar fi vrut să înceapă o relație. Seara de la hotel, însă, s-a sfârșit direct la Poliție, unde Laurette l-a reclamat pe individul Marian Tătic, acuzându-l că a agresat-o.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa o faca repede pina nu ii scad tarifele de tot .
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212