REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Lăutarul scos nevinovat după ce a făcut sex cu o fetiță de 12 ani a devenit tătic

Lăutarul scos nevinovat după ce a făcut sex cu o fetiță de 12 ani a devenit tătic

Replica API 30 septembrie 2021 | 21:07 1120

Lăutarul care a fost acuzat de viol și a scăpat fără o zi de pușcărie, grație procurorilor, deși a recunoscut că a făcut sex cu o copilă de 12 ani, este un om împlinit: are un copilaș.

Sergiu C., din Vâlcea, a reușit, până la urmă, să-și găsească o parteneră mai mare de 12 ani și, mai nou, a făcut și un copil cu ea. Pe pagina sa de Facebook, artistul care a fost acuzat de act sexual o minoră de 12 ani și a scăpat de dosarul penal cu ajutorul unor procurori, deși a recunoscut fapta, a postat imagini cu femeia care îl face, mai nou, fericit. Aceasta pare că are deja buletin și, recent, i-a dăruit și un copil.

Sergiu Marian C., care a cântat pe marile scene alături de artişti de top, a fost declarat nevinovat, de trei ori la rând, de procurorii plătiţi să trimită infractori după gratii. Manelistul a fost acuzat că ar fi luat cu japca o fată de 12 ani, împreună cu un fotbalist – care, între timp, a dat ortul popii –, iar după ce ar fi ameninţat victima cu moartea, ar fi violat-o.

În cadrul anchetei, poliţiştii au „uitat” să efectueze cercetări la faţa locului, să ridice unele probe şi să audieze martori indicaţi de copila de 12 ani, întregul dosar părând un "cadou" pentru infractorii acuzați de viol. Aşa că, în 2017, procurorii au clasat dosarul. Avocatul fetei, Laurenţiu Cazan, angajat abia la finalul anchetei, după ce dosarul fusese "aranjat" de "oamenii legii", a atacat decizia Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea, iar judecătorii care au analizat probele i-au dat câştig de cauză. După ce au fost obligaţi să redeschidă dosarul, procurorii au "efectuat cercetări" şi l-au clasat din nou, după câteva luni. Şi de această dată, avocatul Laurenţiu Cazan a contestat ordonanţa de clasare, iar judecătorii i-au dat iarăşi dreptate şi au cerut ca violatorul Sergiu C. (între timp celălalt suspect murise, după ce i-a crăpat inima, la propriu) să fie cercetat pentru act sexual cu un minor.

Pentru că dosarul nu ajunsese în instanţă, reporterii SPYNEWS au solicitat Parchetului Rm. Vâlcea să explice ce s-a întâmplat cu acesta, iar răspunsul transmis de apărătorii legii, plătiţi din bani publici ca să apere interesele victimelor infracţiunilor, a fost de-a dreptul halucinant: dosarul a fost clasat din nou. De această dată, definitiv. "Dezamăgită de faptul că Parchetul a clasat pentru a treia oară dosarul, părinţii victimei au decis să renunţe la luptă şi nu m-au mai contactat, pentru a contesta decizia, în instanţă. Astfel, dosarul a fost clasat definitiv, în pofida tuturor probelor", a declarat Laurenţiu Cazan, avocatul fetiţei, în exclusivitate pentru SPYNEWS. De ce au insistat procurorii să-l salveze de la puşcărie pe Sergiu C., doar ei ştiu. Mai ales că manelistul recunoscuse că a făcut sex cu fata de 12 ani.

În 2017, când a fost contactat de reporterii SPYNEWS, Sergiu Marian C. a susţinut că se simte nevinovat, fiindcă minora cu care a făcut sex nu arăta la momentul respectiv de 12 ani, ci de 20. De asemenea, manelistul a explicat că, în opinia lui, dacă fata de 12 ani s-ar fi considerat victima unui abuz sexual, ar fi trebuit să anunţe poliţia imediat, nu după trei zile. "Se anunță poliția imediat, nu după 3 zile, să fim serioşi! Şi arăta de 20, nu de 12", a declarat manelistul, pentru SPYNEWS, la momentul respectiv.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca si Dan Bruschetta ala mic peltic fata de bursuc.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272