REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Lavrov acuză Occidentul pentru escaladarea conflictului din Ucraina

Lavrov acuză Occidentul pentru escaladarea conflictului din Ucraina

Cristina BĂRBUCEANU 4 februarie 2023 | 00:00 542

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a spus că escaladarea conflictului din Ucraina de către țările occidentale este evidentă. El a făcut aceste declaraţii într-un interviu acordat postului de televiziune Rossia 24 și Agenției de presă RIA NOVOSTI.

Lavrov acuza Occidentul pentru escaladarea conflictului din Ucraina

''Faptul că Occidentul nu se poate calma și ca în basmele cunoscute triste se blochează în mlaștină cu fiecare pas pe care-l face, joacă un rol important în cursul operațiunii'', a spus Lavrov, comentând despre furnizarea de noi arme către Ucraina, conform Rador.

Potrivit diplomatului, escaladarea conflictului este acum ca un bulgăre de zăpadă, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
JAVROV...HIHIHI
1
1
Cam cum s-au blocat orcii rusi "in mlastina" la inceputul invaziei, cand "au ajuns la portile Kievului"? La asta se refera Lavrov? La faptul ca "operatiunea speciala" a orcilor satanisti rusi a esuat inca din primele 2-3 zile, cand ucrainenii au "inundat tactic" COMPLET zona din nordul Kievului, astfel orice incercare a orcilor de a trece prin zona aia se sfarsea cu glont in teasta sau javelin? Uitati-va numai putin pe harta conflictului si dati ZOOM cat puteti de aproape. Orcii rusi nici macar NU AU ATINS "portile Kievului" nici macar in zona de VEST unde au facut genocidul din Irpin. Orcii rusi nu au reusit sa se apropie prin zona de EST a Kievului, iar in zona de NORD a Kievului nici macar "nu au putut intra" din cauza MLASTINII. In SUD-ul Kievului nu vor ajunge NICIODATA. Deci, despre ce vorbim? Suntem in februarie si mai sunt fix 3 saptamani si se implineste ANUL de cand a inceput aceasta invazie sangeroasa si satanista. Un an de zile, ba!!! Iar orcii rusi nu au reusi sa intre in Harkov. Ce Harkov, ba? Ca astia nu au reusit sa ocupe complet Hersonul si pana la urma s-au retras si de langa Kiev si de langa Harkov si din Herson aproape complet, dar ii vor pune curand pe fuga, iar. Iar Bahmut? 12 luni de zile si Bahmut tot nu a cazut? Astia sunt razboinicii Rusiei care se vre a doua armata a lumii, ba? Hhahahaha! Pai tot razboiul "le-a carat pianul" teroristii Wagner, caci armata rusa a fost fix carne de tun, a fost folosita doar pentru a ramane ucrainenii fara munitie si sa se retraga tactic, ca mai apoi wagnerii sa inainteze lent calcand peste cadavrele "soldatilor virgini" rusi de 18-20 de nai transformati in carne de tun si apoi in pamant de flori. Dar in Liman ce s-a intamplat, ma? Si de acolo i-au gonit ucrainenii? Mor de ras! Hahahahhaha! Pai ce a obtinut pana acum Rusia? NIMIC! Daca a obtinut ceva, a AMANAT aderarea Ucraineni la NATO, dar si daca va tine razboiul asta 20 de ani, ucrainenii nu se mai intorc in "noul URSS" si cel mai probabil sunt sanse mai mari sa murim toti in razboi nuclear, decat sa capituleze ucrainenii si faca Putler parada victoriei prin Piata Rosie. Hahahaha! Numarati-i zilele lui Putin! Ca va fi "REVELION" tot anul ala in care va muri Putin. Hahhahaha! Tic-tac, tic-tac!
13
2
ar vrea sa puna batista pe tambal ca in georgia, ca in siria, ca in mali, ca in crimeea. Da-v-as mwie cu must kkt !!!
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108