REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Lazio o învinge pe Juventus și câștigă Supercupa Italiei! Al șaselea trofeu pentru Ștefan Radu

Lazio o învinge pe Juventus și câștigă Supercupa Italiei! Al șaselea trofeu pentru Ștefan Radu

Replica API 23 decembrie 2019 | 00:00 354

Coca Cola Supercup, noua denumire a trofeului disputat la Riad, între campioana și deținătoarea Cupei Italiei, i-a revenit lui Lazio, care a învins-o, a doua oară în numai 15 zile, pe Juventus (3-1)!

Squadra lui Simone Inzaghi a pus iar la colț campioana, la 15 zile după performanța din Serie A. Cu Ștefan Radu integralist și neatent la golul primit, Lazio e supercampioana!

Dygualdo vs Luis Alberto

Bianconerii au început mai bine, motivați și de susținătorii majoritari în Arabia Saudită, dar golul a picat devreme în poarta lui Szczęsny. Luis Alberto, norocos c-a scăpat întreg după atacul violent al lui Matuidi (nepedepsit), a reluat cu sete din mijlocul careului, profitând de deruta defensivei lui Sarri. Și Joaquín Correa putea face 2-0, pe contraatac, Szczęsny a scos greu șutul în diagonală.

Tridentul Dygualdo întârzia să producă pagube unei apărări din care n-a lipsit Ștefan Radu, doar Dybala a bătut o "directă" pe lângă bară. Fundașul român și-a revenit după ciocnirea cu propriul portar în debutul finalei. Dar a greșit decisiv neieșind la ofsaid, prea atent la Higuaín, la șutul lui Ronaldo, iar, pe respingerea lui Strakosha, Dybala restabilește echilibrul, fix înaintea pauzei. 1-1.

Presiune materializată

Se vede și Immobile în actul secund, șut deviat în corner. Biancocelestii insistă mai mult, iar Sarri simte pericolul și îl aruncă în luptă pe Cuadrado și-l scoate pe De Sciglio, furios. Ce puțin i-a lipsit apoi lui Milinkovici-Savici să ajungă la centrarea de gol cu boltă reușită de Radu! Juve suferă și a blocat tot mai greu atacurile în valuri. Immobile s-a aruncat eroic în calea lui Immobile, iar Correa a reluat cu capul aproape de gol.

A replicat Cristiano cu o "rachetă" amenințând vinclul. Dar Lulici nu mai iartă, cu toată opoziția lui Cuadrado. Avantaj venit pe cursul meciului. Disperată, „Bătrâna Doamnă” a riscat și s-a expus contrelor, cu Correa punctând din ofsaid. Cataldi a dat verdictul în prelungiri, dintr-o lovitură liberă care l-a făcut invidios pe CR7, după ce Bentancur luase „roșu”.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lazio - echipa nr 1 a Romei.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272