REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

LECŢIE PENTRU 'BIZONI'. INDIVIDUL care a rămas cu SUV-ul blocat în mare, AMENDAT cu 10.000 de lei! VIDEO

LECŢIE PENTRU 'BIZONI'. INDIVIDUL care a rămas cu SUV-ul blocat în mare, AMENDAT cu 10.000 de lei! VIDEO

Replica API 23 iulie 2019 | 13:59 570

Scene tensionate la malul mării, după ce un turist s-a apucat să filmeze o mașină care a rămas blocată în apă.

Nu se știe cum a ajuns SUV-ul în mare, însă pe imagini se poate vedea, inițial, cum operațiunea de a-l tracta dă greș, după ce cablul se rupe.

Apoi, șoferul și prietenii săi își găsesc de lucru: să îl certe pe cel care filma.

„Ai o față de prost. Dacă îți dau două capace, cum e? Ia zi, ripostezi și tu?”, îi transmite un tânăr.

Din fericire, bărbatul care a înregistrat scena nu a răspuns provocărilor și a rămas calm, relatează stirileprotv.ro

CE SPUNE IPJ CONSTANŢA

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Constanţa, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional în baza OUG 19/2006 cu 10.000 de lei de poliţiştii din Năvodari. Celălalt şofer, care a intervenit în ajutorul primului, nu a fost amendat.

Sursa video: Bogdan S

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar nu il cunoaste nimeni pe pulifriciul cu fruntea de latimea unei lingurite, zmeul din clipul video? Sunt foarte interesat de capacele lui.
5
0
In cazuri ca asta in afara de amenda se suspenda permisul 3 luni dupa care trebuie sa vina cu acte de la neurolog ca este apt,pentru ca s-au vazut destui tampiti care omoara oameni dupa care vin cu adeverinta ca nu sunt in toate mintile pentru ca sa scape de puscarie.In multe tari este legea asta si nici un neurolog nu isi da avizul pentru ca in caz de accident doctorul intra in puscarie nu bolnavul psihic.
9
1
cam mica amenda doar sa impresionezi o pitipoanca, sa-l lase fara masina si permisul anulat, ti-ai draqu de simpatici. Cat despre prostul care comenteaza, eu zic ca ma-sa nu avrut sa-l aduca pe lume.
13
1
Pacat de ce a lasat Natura , pentru Constanta : plaja , marea si pescarusii. Oricum apa mari , fiind sarata , va eroda treptat portiuni , din masina lui Rambo cel Viteaz . Chiar daca se usuca . Apa sarata a mari , lucreaza incet , dar sigur .
10
2
maine vedem caruta pe olx ca nu prea o vad bine in 6 .luni o sa cada tabla de pe ea.
12
2
Foarte putin! La suma asta dobitocul trebuia sa faca si ceva munca in folosul comunitatii. Trei luni de adunat gunoaiele de pe plaja ar fi fost un bun prilej de a scapa de rahatul din creier.
17
3
Sa il amendezw rau pe bizon prost mai are si tupeu cat de prost sa fii sa intri cu masina in apa
14
1
Cinci mii de capac. Hai, ca nue chiar asa rau. LOL
13
1
cata rautate la javra care si-a distrus masina si a luat amenda usturatoare. merita dosar penal pentru amenintari si insulte, facetii plangere penala la tupeist.
26
3
experiment social! LIKE daca vreti ca aceste putregaiuri de asa zisi oameni,sa ia la MUIE dar cu tonele nu ca pe centura.SAU dislike daca va placut de atitudinea si mai ales fatza acestei creaturi cu flocii de la curul calului la el pe bot.
31
2
Sa-mi sugi pula cocalar imputit
22
3
.... care da el capace, zdreanta analfabeta!!! sa ajunga pe ... www.bestgore.com!!! www.bestgore.com!!! www.bestgore.com!!! www.bestgore.com!!! www.bestgore.com!!! www.bestgore.com!!! www.bestgore.com!!! www.bestgore.com!!! www.bestgore.com!!! www.bestgore.com!!! www.bestgore.com!!! www.bestgore.com!!! www.bestgore.com!!! www.bestgore.com!!! www.bestgore.com!!! www.bestgore.com!!! www.bestgore.com!!! www.bestgore.com!!! www.bestgore.com!!! www.bestgore.com!!! Ia sa le scriem noi lu alde Zetas ca asta si neamul lui le-au furat drogurile!!!
17
1
Inca un cocalar retardat!!! Pacat de masina si mai ales pacat de plaja!!! Cat de prost trebuie sa fii ca sa nu pricepi ca din apa cu si nisip nu poti iesi nici cu nici un vehicul echipat cu roti?
30
2
Astia care filmeaza vor sa faca bani pe necazurile oamenilor?Vand filmarile la TV sau cum?Daca nu se cunosc, nu au datorii unul la celalalt nu e mai bine sa-si vada fiecare de cantarola lui?
7
61
Ghertzoiul asta ocupa lucul 1 fara adversar la prostie
39
4
Mai iritanta decat scena cu masina este atitudinea acelui pufuletz, cu par pubian pe figura. Il poate cineva identifica pe sarman?
52
3
Hai sa aflam cine-i lachele asta care ameninta, poate-l invatam bunele maniere. Un facebook, ceva...
48
3
pai ala e om sa bata ma cocalarule ca daca dadeai un capac iti rupeai mana si aia nu e barba de pe fata ta... aia sunt floci de la cur
42
4
ala cu cipanu mare prost.
30
3
poti duce tigaia aia de ML direct la remat .intr-o luna iese rugina prin toate tablele macar a ajuns prostul celebru dupa ce probabil a vrut sa impresioneze vre-o proasta
54
2
Tanarul care a filmat scena si care a ramas calm la ripostele acelui idiot a dat dovada de caracter si inteligenta, iar despre cel care l-a jignit ca-i da 2 palme, ca l-a facut prost, nu pot decat sa spun ca e acel cocalar autentic si gretos care nu are ce cauta in aceasta lume...adica fata lui il recomanda ca fiind ultimul jeg de om!!
71
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614