REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.1° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Legea Offshore sperie investitorii! Compania americană Black Sea Oil & Gas avertizează: Face România necompetitivă!

Legea Offshore sperie investitorii! Compania americană Black Sea Oil & Gas avertizează: Face România necompetitivă!

Replica API 29 octombrie 2018 | 01:56 582

Propunerile de taxare din legea offshore contravin asigurărilor și dispozițiilor legale oferite de statul român la intarea investitorilor în concesiune, sunt împovărătoare și probabil vor face România necompetitivă în comparație cu alte jurisdicții offshore, spune Mark Beacom, CEO Black Sea Oil&Gas.

„Deși BSOG a estimat că va fi în masură să ia decizia finală de investiție în anul 2018, acum este clar că nu vom putea face acest lucru anul acesta”, spune Mark Beacom într-o declarație.

CEO-ul spune că Black Sea Oil & Gas evaluează în prezent impactul proiectului de Lege Offshore care a fost votat săptămâna aceasta în plenul Camerei Deputaților. „În paralel cu realizarea acestei evaluări, BSOG va continua, așa cum a făcut în ultimii trei ani, să avanseze cu toate activitățile necesare pentru a ajunge în punctul în care partenerii și acționarii vor putea luă o decizie în privință proiectului Dezvoltare Gaze Naturale Midia. Aceste activități includ finalizarea studiilor de inginerie (studiul de fezabilitate, proiectul tehnic și detaliile de execuție), îndeplinirea tuturor cerințelor de autorizare a proiectului, semnarea contractului de transport al gazelor naturale cu Transgaz S.A., a celui de vânzare-cumpărare a gazelor, finalizarea comenzilor pentru echipamentele cu termen îndelungat de achiziție, semnarea contractului de antrepriză generală și a celui pentru forajul sondelor de dezvoltare și finalizarea cu succes a aranjamentelor financiare pentru asigurarea finantării proiectului.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vor bani cat mai multi din productia noastra dar la vize nu dau drumul. Suntem luati drept prosti si cu asa presedinte, ne meritam soarta.
2
0
daca e asa necompetitiva Romania fata de alte jurisdictii off-shore de ce draq nu se cara acolo? Ca n-or fi venit si atarna pe-aici ca nu mai pot de ochii mei frumosi si nu stiu cum sa faca sa ma ajute.... Bai fratioare, au jidanu si rusnaku o mangleala pe ei ....
2
0
au carat bani in america pe la Maiami si pe unde i-or fi carat au facut blocuri pe acolo acolo ramin si bani si blocurile zic americani bodaprostelasa sa vina prosti sa aduca deaia nu s-a bagat nimeni pe iei acum le ia tot
3
0
multa lipsa de logica la unii postaci pai parlamentul face in sfarsit o lege ce nu convine investitorilor externi si parlamentul mai ales psd alde udmr fac Romania paradisul escrocilor externi ?Bai , sunteti sanatosi cu capu ?Greu cu propaganda antipsd
1
1
la noi e paradisul escrocilor,chiar in fruntea statului avem 2 escroci.Aici e raiul pe pamant pentru americani si rusii-evrei.
6
1
Vreti pe gratis mortii mami voastre de colonialisti !
9
0
la americani ce nu le convine vor ei mai mult cum a facut si bechtelul au luat o gramada de bani si n-au facut nimic daca era ceauses se facea cu utilaje de la noi acum nu se poate ca-s ordinele petrolul l-am dat trebuie si gazele prosti sa importe de la rusi iar americani si austrieci sa vanda gazele la nemti
7
0
Stati linistiti, nu pleaca niciodata cainele de la macelarie si nici americanul de la ciupeala...
8
0
sa se care , de unde au venit! Pentru consumul intern , avem destule gaze !
9
0
Luptati in continuare pentru interesul national. Daca nu le place chilipirgiilor americani, sa se care.
12
1
Iohannis a retrimis legea off shore pentru modificare in Parlament, prima varianta aparuta a legii off shore avea taxe mari in sarcina companiilor, dar asta nu i-a convenit capsomanului de klaun, el fiind un prostalau manipulat de servicii.
11
7
plecati acasa teparilor ! noi nu v-am invitat aici, v-au adunat infractorii din palavrament psd si alde cu udmr ! ura si la gara !!!
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212