REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Legist: Bărbatul din Piteşti imobilizat cu piciorul pe gât a fost asfixiat. Cauza morţii, violentă

Legist: Bărbatul din Piteşti imobilizat cu piciorul pe gât a fost asfixiat. Cauza morţii, violentă

Replica API 18 aprilie 2021 | 17:48 940

Bărbatul de la Piteşti, care a murit după ce a fost pus la pământ de poliţişti, a fost asfixiat, a spus, duminică dimineaţă, medicul legist, în urma autopsiei care a fost realizată astăzi.

Cauza morţii este asfixia mecanică", a declarat medicul legist

În plus, victima a avut mai multe traumatisme, iar cauza morţii a fost una violentă, a mai precizat legistul cazului de la Piteşti. Procurorul de caz a dezvăluit că se fac cercetări asupra faptelor și încă nu este vizată o persoană.

Potrivit medicului, nu a fost vorba de un infarct, în cazul victimei. Astfel, potrivit primelor concluzii ale anchetei în cazul bărbatului decedat după ce a fost imobilizat de polițiști, moartea a fost violentă, iar bărbatul a murit asfixiat în urma comprimării părților moi ale gâtului și ale toracelui, a completat legistul. De asemenea, medicul legist susține că victima avea mai multe traumatisme, dar și o alcoolemie de peste 2 la mie.

"Moartea a fost violentă, bărbatul a murit asfixiat. Am descoperit o alcoolemie de peste 2 la mie. Sunt mai multe traumatisme, inclusiv cranio-cerebrale, leziuni traumatice cervicale și toracice prin comprimarea părților moi.

Rezultatele în câteva săptămâni, nu pot să exclud existența unor comorbidități, doar laboratorul poate stabili. Va fi un raport medico-legal, acesta va fi trimis procurorilor", a precizat medicul legist.

A fost deschis dosar penal după apariţia, în spaţiul public, a imaginilor surprinse la Piteşti.

Procurorul cazului a dezvăluit faptul că deja au fost audiate toate persoanele aflate la fața locului, inclusiv polițiștii.”, scrie antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doi cretini...12 ani de puscarie le-ar face bine. Doamne-ajuta!
6
1
Militienii Garcea sa fie condamnati pe viata pentru crima.
7
2
10 cretinoizi au imobilizat un batran de 62 ani iar la interlopi le zic sarumana boierule.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218