REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Leo Iorga, înlocuit în Compact B în timp ce se află la tratament în Germania. Trupa și-a luat alt solist

Leo Iorga, înlocuit în Compact B în timp ce se află la tratament în Germania. Trupa și-a luat alt solist

Replica API 15 martie 2019 | 00:00 1309

În vreme ce Leo Iorga traversează una dintre cele mai grele perioade din viață, fiind internat de trei săptămâni într-o clinică din Germania, colegii săi din Compact B au decis să meargă mai departe cu un nou solist. Leo Iorga a fost înlocuit în Compact B cu Codruț Croitoru, un apropiat al găștii de rockeri, solist într-un alt proiect al lui Adrian Ordean, formația Schimbul 3.

Ordean & Co pun această decizie pe seama concertelor pe care le aveau deja stabilite (și care încep în acest weekend) și spun că hotărârea lor i-a fost adusă la cunoștință artistului suferind. Doar că momentul nu e deloc bun: Leo Iorga se află în Germania, unde face chimioterapie, după o serie de noi intervenții cu laser la singurul său plămân.

„În Compact B a venit un nou și talentat solist” Inițial, locul lui Leo Iorga în fruntea Compact B îi fusese predat, până la însănătoșirea titularului, lui Adrian „Coco” Tinca, chitaristul bass al grupului. Până la urmă însă, Adrian Ordean a preferat să aducă un solist familiarizat cu stilul trupei, în calitate de rezervă.

„Da, în Compact B a venit un nou și talentat solist. Despre venirea sa știe și Leo Iorga, el ne-a dat consimțământul său”, ne-a confirmat Leluț Vasilescu, instrumentist care a petrecut 36 de ani în Compact. Leo Iorga nu a putut fi contactat, fiind în convalescență, iar soția acestuia s-a limitat la a ne spune că „Leo are acum propria sănătate ca prioritate”. Leo Iorga se află la tratament în Germania, unde urmează să fie operat la singurul său plămân.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272