REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Leonardo di Caprio postează o imagine din România cu refugiați ucraineni, după scandalul donațiilor

Leonardo di Caprio postează o imagine din România cu refugiați ucraineni, după scandalul donațiilor

Replica API 21 martie 2022 | 16:03 653

Leonardo di Caprio a avut prima reacție după scandalul donațiilor, în care o organizație a dezmințit zvonul conform căruia actorul ar fi donat 10 de milioane de dolari. Actorul a postat o imagine cu refugiații ucraineni din România, alături de o declarație oficială.

Leonardo di Caprio

În urmă cu puțin timp Leonardo di Caprio a fost în centrul unui scandal, după ce s-a aflat că informația conform căreia actorul ar fi donat 10 milioane de dolari pentru organizația internațională Fondul Internațional Visegrad, care se ocupă de ajutorarea refugiaților de război din Ucraina este una falsă.

Zvonul a început să circule după ce di Caprio a donat într-adevăr mai multe sume de bani unor organizații care ajută ucrainenii care fug din calea războiului, dar suma donată de actor nu este nici pe departe atât de mare, a clarificat o sursă din anturajul său.

Azi, Leonardo di Caprio a avut prima reacție după scandalul donațiilor și a transmis un mesaj în care clarificat puțin care este mai exact implicarea sa în criza refugiaților din Ucraina Actorul a postat un mesaj de solidaritate, în care a menționat numele organizațiilor pentru care a donat, iar di Caprio a ales ca imagine la postarea sa, o fotografie emoționantă din România, ce înfățișează un voluntar ISU care însoțește o mamă ucraineancă cu doi copii, scrie click.ro.

Imaginea impresionantă a refugiaților ucraineni din România a însoțit mesajul lui Leonardo di Caprio în care își manifestă solidaritatea față de Ucraina.

,,Victimele războiului din Ucraina au pierdut totul, de la persoane dragi până la ceea ce le este necesar pentru supraviețuire. Organizații umanitare precum @SavetheChildren @careorg @rescueorg și @refugees sunt la fața locului, dedicându-și personalul și resursele pentru a sprijini familiile și oamenii nevinovați.", a scris Leonardo di Caprio pe Instagram.

Reacția organizațiilor la postarea lui di Caprio

Organizațiile menționate de Leonardo di Caprio, au răspuns imediat actorului, mulțumindu-i pentru sprijinul acordat.

,,Vă mulțumim foarte mult pentru susținerea copiilor și familiilor aflați la nevoie", a scris una dintre organizațiile are se ocupă de susținerea copiilor rămași orfani în urma conflictului din Ucraina.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212