REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Leonardo DiCaprio, la agățat, după ce s-a despărțit de Camila Morrone?

Leonardo DiCaprio, la agățat, după ce s-a despărțit de Camila Morrone?

Replica API 2 septembrie 2022 | 02:29 844

Leonardo DiCaprio, 47 de ani, și fosta sa iubită, actrița Camila Morrone, au pus capăt relației, după patru ani petrecuți împreună.

Cum timpul liber nu pare să îi mai lipsească starului de la Hollywood, acesta a început să iasă mai des cu prietenii, fiind văzut din ce în ce mai des hoinărind pe străzi.

Marți, 30 august, Leo a descins, prin New York, camuflat cu o șapcă trasă pe ochi, o mască facială, îmbrăcat lejer, în bermude și un tricou alb, cât să nu atragă prea tare atenția.

Au luat masa la un restaurant emblematic, din New York

Alături de o „brigadă” de prieteni, DiCaprio s-a pierdut prin mulțime și a făcut un scurt popas, pentru a lua masa la un vechi restaurant cu specific italienesc, din New York, „Il Buco”, transmite TMZ.

Nu se știe dacă Leonardo DiCaprio a ieșit la agățat, ulterior opririi la restaurant, el și prietenii continuând plimbarea prin metropola maericană.

Este pentru prima dată când superstarul apare în public, după despărțirea de Camila Morrone. Cei doi s-au iubit timp de patru ani.

Relația a început în 2017, leo și camila devenind și ai apropiați, după ce, din 2020, au petrecut împreună perioadele de carantină, impusă de pandemia de Covid 19.

Aventură cu Rihanna, în 2015

Înainte de pandeie, în 2018, cei doi au fost prinși de paparazzi, la celebrul festival Coachella, în cadrul evenimentului având loc, la acea vreme și o petrecere privată organizată de Rihanna.

Cei doi au fost zăriți, pentru prima dată, în ipostaze tandre, alimentând zvonurile că Leonardo DiCaprio este implicat într-o nouă relație.

Participarea lui Leo la respectiva petrecere, alături de Camila, a ridicat semne de întrebare, întrucât actorul și Rihanna au avut o scurtă și intensă aventură, în 2015, după o petrecere încinsă, desfășurată la Conacul Playboy.

Dezinhibat, Leonardo DiCaprio, nu a avut o problemă în a merge cu noua iubită la petrecerea organizată de fosta... Astfel, paparazzi din SUA îcearcă să îl vâneze cât mai mult, pentru a nu pierde omentul în care Leo se va afișa cu următoarea cucerire, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272