REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Leonardo DiCaprio va juca rolul principal într-un remake în limba engleză după „Another Round“

Leonardo DiCaprio va juca rolul principal într-un remake în limba engleză după „Another Round“

Replica API 30 aprilie 2021 | 00:00 817

Leonardo DiCaprio urmează să fie protagonistul unui remake în limba engleză după pelicula ''Another Round'', realizată de scenaristul şi regizorul Thomas Vinterberg şi recompensată cu Oscarul pentru ''cel mai bun lungmetraj internaţional'' la ediţia de anul acesta a galei, a confirmat marţi Los Angeles Times, citat de Agerpres.

Leonardo DiCaprio

Potrivit Endeavor Content, care dezvoltă proiectul în colaborare cu Makeready şi Appian Way Productions, companie deţinută de DiCaprio, Vinterberg va fi producătorul executiv al peliculei în limba engleză, care va adapta filmul original danez.

DiCaprio va juca rolul principal, interpretat de actorul danez Mads Mikkelsen în pelicula originală, într-un amestec de dramă şi comedie, povestea unui profesor de istorie şi a prietenilor acestuia care încep să consume alcool pentru a testa teoria psihiatrului norvegian Finn Skarderud potrivit căreia oamenii ar trebui să bea constant de-a lungul zilei pentru a contracara o deficienţă de 0,05% de alcool în sânge.

Potrivit revistei de specialitate Deadline, companiile de producţie Appian, Endeavor şi Makeready au obţinut drepturile pentru ''Another Round'' în urma unui război al ofertelor care i-a inclus totodată pe actorul Jake Gyllenhaal şi compania Nine Stories Productions, a producătorului Riva Marker, precum şi pe actriţa-regizoare Elizabeth Banks, în parteneriat cu Universal Pictures.

Având titlul original ''Druk'', filmul a fost una dintre peliculele încununate de succes în sezonul premiilor cinematografice 2021, după ce a obţinut mai multe nominalizări la BAFTA, Oscar şi Globurile de Aur. În plus faţă de trofeul pentru ''cel mai bun lungmetraj internaţional'', Vinterberg a fost nominalizat şi în categoria ''cea mai bună regie'' la premiile Oscar. A pierdut în faţa lui Chloe Zhao, realizatoarea peliculei ''Nomadland'', desemnat totodată ''cel mai bun film''.

La premiile BAFTA, ''Another Round'' a primit nominalizări pentru ''cel mai bun scenariu original'', ''cel mai bun regizor'' şi ''cel mai bun actor în rol principal'', precum şi pentru ''cel mai bun film într-o limbă străină'', categorie pe care a şi câştigat-o.

În timpul discursului emoţionant de acceptare a premiului Oscar, Vinterberg i-a dedicat trofeul fiicei lui, Ida, care urma să o joce pe fiica din film a lui Mikkelsen, dar care a decedat într-un accident de maşină la mai puţin de o săptămână de la începerea filmărilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272