REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Leornard Miron și-a dus iubitul spaniol acasă: „Trebuie să urgentăm căsătoria”

Leornard Miron și-a dus iubitul spaniol acasă: „Trebuie să urgentăm căsătoria”

Replica API 20 februarie 2021 | 00:00 1934

Leonard Miron (51 de ani) s-a stabilit de mai mulţi ani în Marea Britanie, alături de iubitul său spaniol, Miguel. Cei doi sunt împreună de aproape 20 de ani. Leonard Miron a fost prima vedetă din showbiz care și-a recunoscut și asumat orientarea sexuală, fapt care, la vremea respectivă, a creat multă vâlvă.

Mama sa a fost extrem de afectată, iar familia a întrerupt relațiile cu el. Între timp, înainte de a părăsi această lume, mama lui Leonard a acceptat relația fiului ei cu Miguel.

Leonard și iubitul lui, Miguel, au venit în România în plină pandemie și au petrecut o săptămână la Pitești, pe meleagurile natale ale fostului prezentator tv. „A trebuit să vin trei saptămâni în România, la Pitești. Miguel e mare fan al României, e îndrăgostit de România, de mâncarea românească și a zis: «hai să mergem». Ne-am cumpărat bilete și am venit. Azi ne-am întors de la Pitești, unde am stat o săptămână. După 20 de ani este o relație de respect și de bine. Eu nu mă simt bine dacă nu e Miguel lângă mine. Le doresc tuturor să aibă 50 la sută din fericirea pe care o am eu. Am primit bucurie, stabilitate, fericire de la omul ăsta”, a declarat Leonard Miron, la emisiunea Teo Show, de la Kanal D, scrie click.ro.

Leonard Miron și Miguel

foto: Instagram

Iubitul lui Leonard Miron a moștenit titlul de duce

Miguel, iubitul lui Leonard Miron, se trage dintr-o familie nobilă. Acesta a moștenit de la o mătușă titul de duce.„Mătușa lui Miguel, Dumnezeu s-o ierte, purta acest titlu și așa a primit el titlul, pentru că mătușa respectivă nu a avut copii. Până ne căsătorim, oficial eu nu pot să păstrez titlul. Trebuie să urgentăm căsătoria. Nu este așa, cu servitori, într-adevăr au o casă mare, au angajați, care lucrează în grădină, cineva care sevește, dar cu asigurări sociale. Miguel, chiar dacă e duce, el tot muncește, predă la două universități în Anglia”, a mai spus fostul prezentator tv.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce scarbe , ce scursuri, ce sodomiti.. si unii ii mai ia si de buni.. uite de asta am ajuns unde am ajuns
2
0
tot barbati si au iesit ei, copii lor sunt ...cacati si sau dus pe canal!
3
1
nu am nimic cu deviatiile sexuale , dar nu mai popularizati poponarii ptr ca s-ar putea lasa influentati multi copii de scoala generala sau liceu...
9
1
Nu-l mai popularizati atata pe poponarul asta! Ce fac sa fie la ei acolo,pe noi nu ne intereseaza!
7
1
imi vine sa vomit......imi vine o greata si o lehamite de Leonard Miron......cica se iubeste cu un duce spaniol plin de bani......adica sta capra pentru bani.
10
1
Iti dai seama, de 20 ai impinge kakatul la deal lu nea miron. Leleee, Dumnezeu tia dat pwla si tu te fwti in kur
10
1
Mi-e sila!
11
1
lii o suge.
7
1
...........................
7
1
ce mai buna p...-i curu! slagarul ...mosilor de mosi si baietilor de baieti!
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272