REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Lewis Hamilton, huiduit la scenă deschisă la Abu Dhabi

Lewis Hamilton, huiduit la scenă deschisă la Abu Dhabi

Replica API 12 decembrie 2021 | 23:48 1249

Olandezul a terminat primul în calificările pentru cursa la finalul căreia se va decide campionul acestui sezon, în timp ce al doilea va fi contracandidatul la titlu, britanicul Lewis Hamilton.

Lewis Hamilton, huiduit la Abu Dhabi

La finalul sesiunii de calificări, publicul din Abu Dhabi și-a exprimat clar favoritul pentru cursa decisivă de duminică, Max Verstappen, având în vedere că fanii l-au huiduit pe Lewis Hamilton în momentul interviului.

În ciuda atmosferei ostile, Lewis Hamilton nu s-a arătat deranjat, ba chiar a transmis că este bucuros că Marele Premiu se poate organiza cu spectatori.

”Nu contează ce vine din tribune. Avem un public grozav aici și mă bucur enorm să văd oameni sănătoși în tribune”, a transmis Lewis Hamilton.

În ceea ce privește sesiunea de calificări, Lewis Hamilton a ținut să-l felicite pe Max Verstappen și a transmis că este entuziasmat înaintea cursei de duminică.

”În primul rând, Max a făcut un tur foarte bun azi și eu am fost aproape de acel timp al lui, spre final. Dar el a fost foarte puternic și în antrenamente. Noi avem o galerie foarte bună aici, în afara huiduielilor, deci va fi frumos.

Noi nu am avut replică pentru acel tur, care a fost unul fantastic pentru el, dar suntem într-o poziție bună, cauciucurile au răspuns bine și abia aștept cursa. Ați văzut că în primul viraj am țopăit puțin, iar apoi și în virajul 5, dar ulterior am mers bine, însă nu puteam să fiu mai rapid.

Nu știu dacă e de la cauciucuri, dar oricum nu puteam să bat acel timp făcut de el. Nu sunt dezamăgit, sunt în prima linie, dar este diferență între pneuri. Sunt cel puțin la fel de rapid ca el cu aceleași pneuri. Să vedem unde ajungem din acel moment", a spus Lewis Hamilton, conform digisport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272