REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Liber la petreceri și evenimente - băuturile alcoolice se comandă mai avantajos din magazine online

Liber la petreceri și evenimente - băuturile alcoolice se comandă mai avantajos din magazine online

Replica API 10 iunie 2021 | 23:11 1930

De la începutul verii se relaxează puternic restricțiile instaurate în contextul pandemiei de Covid-19 în România, astfel încât se pot organiza mult mai lejer petreceri de orice fel - nunți, botezuri, aniversări, alte tipuri de evenimente private, în aer liber sau în spații interioare. Există în continuare unele norme ce trebuie respectate, însă cert este că astfel de evenimente devin posibile, spre bucuria românilor ce au fost nevoiți să treacă prin mai bine de un an de restricții semnificative.

Băuturile alcoolice sunt evident nelipsite de la orice eveniment privat. În noul context social, populația s-a obișnuit - de voie, de nevoie - să folosească mai mult mijloacele electronice pentru comenzi de diverse produse, inclusiv alimente și băuturi. S-a dezvoltat și mai mult infrastructura de curierat, iar creșterea volumelor de vânzări din e-commerce a determinat magazinele online să propună prețuri și mai avantajoase. Însă avantajele cumpărării de bauturi alcoolice online nu țin doar de preț, ci și de comoditatea procesului.

Băuturi alcoolice online – la îndemână online, mai ieftin decât în comerțul offline

Cei de la gourmetGIFT.ro, unul dintre cele mai cunoscute magazine online dedicate produselor gourmet premium și cadourilor gourmet în general, au dezvoltat în ultima perioadă secțiunea de băuturi alcoolice. Se comandă tot mai multe kit-uri de party și pachete de băuturi alcoolice pentru consum privat și pentru petreceri. Magazinul online propune produse originale, premium, de cea mai bună calitate și promite cele mai mici prețuri din online! În plus, se pot livra rapid orice volume - de la comenzi de o sticlă de whisky, la un pachet de petrecere cu mai multe băuturi și până la comenzi cu o listă lungă de vinuri liniștite, vinuri spumante și băuturi alcoolice tari pentru evenimente de proporții, chiar și nunți și botezuri.

Online pot fi comandate foarte simplu chiar și băuturi fine, exclusiviste, de exemplu șampanie autentică franțuzească de la mărci de prestigiu - Armand de Brignac, Dom Perignon, Moet & Chandon, Mumm Cordon Rouge. În categoria whisky, cele mai solicitate produse sunt cele din gamele de la Chivas Regal, Jack Daniel`s, Johnnie Walker. Multe alte sortimente de băuturi alcoolice premium pot fi comandate de la gourmetGIFT.ro, cu livrare oriunde în țară.

Game premium de băuturi alcoolice la gourmetGIFT.ro

Există chiar cele mai impresionante produse din game, de exemplu Chivas Regal Ultis, Chivas Regal 25 de ani, Longmorn 16 ani sau Johhnie Walker Double Black. Cognac, gin, vodcă, lichior pot fi comandate de asemenea din magazinul online, la prețuri speciale. gourmetGIFT.ro promovează inclusiv produsele tradiționale românești, tot la nivelul de calitate premium, și pe segmentul de coșuri cadou.

Să comanzi online este simplu și plăcut, cu avantaje multiple pentru orice utilizator. În România, comerțul electronic s-a dezvoltat puternic în ultimii ani, cu un vârf de creștere fabuloasă în 2020, anul apariției pandemiei. Se pare că anul trecut România a beneficiat de cea mai mare creștere a comerțului online din Europa, recuperând teren față de țările dezvoltate de pe continent. Indiferent că este vorba despre bunuri de larg consum sau de bunuri de folosință îndelungată, magazinele online propun o mare varietate de produse. Mai nou, platformele de comenzi cu livrare în aceeași zi livrează de la mâncare gătită, la diverse alte produse din magazine fizice. Însă comenzile de pe platformele dedicate de e-commerce sunt cele care permit cele mai mici prețuri pentru clienți.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468