REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Liberalii l-au invitat pe Decebal Făgădău la ședința de urgență a Comisiei pentru administrație publică

Liberalii l-au invitat pe Decebal Făgădău la ședința de urgență a Comisiei pentru administrație publică

Replica API 20 august 2019 | 00:00 369

Vor lămuriri legate de proiectul privind aprobarea cumpărării rețelei de transport a energiei termice de la Electrocentrale Constanța SA.

Vor lămuriri legate de proiectul privind aprobarea cumpărării rețelei de transport a energiei termice de la Electrocentrale Constanța SA.

După ce primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău,, i-a invitat pe consilierii locali la o întâlnire informală pe tema preluării magistralelor de transport a energiei termice de la Electrocentrale Constanța S.A., iată că și liberalii i-au lansat edilul o invitației, în cadrul ședinței de urgență stabilită de către aceștia.

Consilierii locali ai PNL au convocat marți, 20.08.2019, ora 14:00, a.c., o ședință de urgență a Comisiei pentru administrație publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și a libertăților cetățeanului din cadrul Consiliului Local Constanța.

Decebal Făgădău este așteptat la lucrările acestei comisii pentru a da lămuriri legate de proiectul de hotărâre care prevede aprobarea cumpărării rețelei de transport a energiei termice de la Electrocentrale Constanța SA.

În condițiile în care primarul nu a prezentat consilierilor la ultima ședință cu documente ce presupune acest proiect în detaliu, strategia de reabilitare a rețelei, comisia va avea un dialog constructiv cu toți factorii implicați pentru rezolvarea cât mai urgentă a acestei probleme și trimiterea ei spre aprobarea consilierilor locali.

„Îi invităm atât pe Decebal Făgădău, cât și pe reprezentanții Electrocentrale Constanța SA să ne prezinte în detaliu acest demers și să construim o variantă finală a proiectului de hotărâre. Este important să avem toate datele, astfel încât să luam cea mai bună decizie în favoarea constănțenilor. Depinde acum doar de primar și de conducerea CET cât durează acest proces”, a declarat Adriana Arghirescu, liderul consilierilor locali PNL din Consiliul Local Constanța.

În funcție de rezultatul acestei ședințe, consilierii liberali vor vota proiectul. ”Cu siguranță vom vota în interesul cetățenilor. Vom vota proiectul dacă este făcut bine. Vom vota pentru cetățeni”,a declarat un consilier liberal.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Incurci traficu mai rau k in india cu sensu tau unice
0
0
Fagadau vrea sa falimenteze Radetul , dupa ce l-a bagat in insolventa, prin trecerea instalatiilor termice de la CET la Radet, care sunt vechi si deteriorate.
1
1
Bah vasile , prostule , atunci sa-l lase pe acest tzaranoi cu freza de crescator de oi din Beidaud sa hotarasca ca si pana acum doar cu neajutoratul ala mintal babu... Se vede cum a ajuns orasul mizerabil de cand prostii l-au votat pe acest impotent fara un dram de inteligenta...
2
0
Voi pnl hotariti ce este bine in CONSTANTA NU VA ESTE RUSINE
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108