REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.6° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
15.6° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

LIBERALII, PRECIZĂRI DUPĂ CE AU RESPINS PROIECTUL LUI PALAZ!

LIBERALII, PRECIZĂRI DUPĂ CE AU RESPINS PROIECTUL LUI PALAZ!

Replica API 31 octombrie 2017 | 01:08 411

Consilierii județeni ai Partidului Național Liberal au decis, astăzi, în ședința Consiliului Județean Constanța, să nu voteze proiectul de hotărâre privind aprobarea formulării unei solicitări de transmitere a dreptului de administrare asupra terenului adiacent Pavilionului Expozițional Constanța, teren aflat în proprietatea publică a municipiului Constanța.

Potrivit consilierilor județeni liberali, Primăria Constanța are obligația de a întreține și înfrumuseța toate spațiile verzi din municipiu, în calitate de administrator al acestora. „Dacă Primăria Constanța nu mai poate administra spațiile verzi de pe raza municipiului, aceasta ar trebui să ceară ajutorul Consiliului Județean Constanța, iar consilierii județeni ai PNL nu se vor opune. Primăria municipiului Constanța este administratorul spațiilor verzi în municipiu, ea să le îmbunătățească și să le aducă la un stadiu de atractivitate maximă. Atributul CJC este de a întreține drumurile județene, de a pune în valoare obiectivele istorice, de a îmbunătăți condițiile din Spitalul Județean. Consider că avem mult mai multe de făcut, decât să devenim administratori de spații verzi în municipiu. Această propunere nu este oportună în această formă, iar dacă se dorește îmbunătățirea de către Primăria Constanța, atunci, într-o ședință de buget, putem avea o propunere financiară pe care să o aprobăm, astfel încât primăria să poată pună la îndeplinire obiectul de îmbunătățire a spațiului verde din zona pavilionului. Pe de altă parte, inițiatorul acestui proiect, vicepreședintele CJC Claudiu Palaz, s-a referit în argumentația sa la retrocedări ilegale. Domnul Palaz să spună cu nume și prenume despre ce retrocedări ilegale este vorba și dacă avea cunoștință despre ele și în perioada în care a fost prefect!”, afirmă consilierul județean liberal Marian Iordache, conform unui comunicat remis redacţiei.

Acesta reiterează faptul că „grupul consilierilor liberali nu se opune creșterii atractivității Pavilionului Expozițional și a zonei aferente, ci schimbării administratorului spațiilor verzi din municipiu, fără o argumentație solidă”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Futu-te in gura de avortat sau avortata,cu toata familia ta de milogi,cu ma-ta AIA centurista,trebuia sa te trimita la scoala,nu sa speli cururile fetelor de la replica
2
1
multa ....fata , replica e ziar corect , ma-ta a ratat avortul si a iesit un bou .
1
1
Sinteti UN ziar de cacat,cine VA permite voua sa stergeti comentariile ce nu va convin!?PE turnatori si PE putorile din ciuma Rosie ,exp,primarita cordeluta de la Kogalniceanu ,de CE aparati atita,toata lumea stie de dragoste ei cu cumnatu ,stie si familia ei,asta e ,nu e o rusine,
3
0
pe mina cui a ajuns tara!
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272