REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
18.7° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Liberalii profețesc un 'plan diabolic' al PSD

Liberalii profețesc un 'plan diabolic' al PSD

Replica API 8 aprilie 2019 | 01:39 399

Prim-vicepreşedintele liberal Raluca Turcan a afirmat duminică, la un miting organizat la Braşov, că PSD are un „plan diabolic”, scrie stiripesurse.ro

„Votul la referendum va fi o moţiune de cenzură şi vom avea ocazia să îl dăm jos pe Dragnea, să dăm jos acest guvern şi să restabilim democraţia în România pentru că este în pericol. Planul lor este unul diabolic. Au început cu slăbirea atribuţiilor preşedintelui României, au continuat cu DNA-ul, cu Curtea de Apel, acum dau asaltul la procurorul general, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. În aprilie schimbă Consiliul Fiscal, instituţia care supervizează cifrele şi economia României. Tot în aprilie pentru încă cinci ani îşi subordonează Avocatul Poporului, singura instituţie care poate să conteste ordonanţele de urgenţă”, a declarat Raluca Turcan.

Ea a mai afirmat că în iunie PSD poate pune mâne pe BNR şi pe rezervele de aur ale României.

“În iunie tabloul va fi desăvârşit dacă îi lăsăm, pentru că pun mâna pe Banca Naţională a României, pe rezervele de aur ale României şi tot în iunie se reînnoiesc trei mandate pentru trei judecători la Curtea Constituţională şi după aia ce o să facem? O să plângem în pumni că ne-am pierdut ţara şi că am pierdut democraţia, însă nu vom lăsa să se întâmple lucrul acesta”, a mai afirmat Raluca Turca

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti si extrem de ticaloasa dupa ce ca esti deosebit de urata! Daca tu furi e mai bine?
1
0
PNL e aproape de desavarsire ca aripa a doua a fostului FSN, alaturi de PSD. A durat ceva, dar se apropie de incheierea lucrarilor. Nu ca pe vremea lui Campeanu era cine stie ce, dar acum e chiar pamant de flori. Iar PNL Constanta e o filiala absolut caricaturala. Sa vedem ce scot pe taraba si ametitii de USR etc . Devine din ce in ce mai dificil sa votezi responsabil, indifferent de cat te straduiesti.
1
1
dar vai, tara este sub asediu, dar vai, va veni sfarsitul, numai adevaratul profet Orban si cei 100000 de apostoli cinstiti din PNL ne mai pot salva. Lasati vraja, stim ca vreti si voi ordonanta ca aveti dosare la fel de grele ca pesedeii. Ce misto ar fi sa o dea astia si voi sa scapati moca in timp ce faceti scandal.
2
1
PNL sa spuna tare si raspicat ca va taia toate pensiile si veniturile SPECIALE facute cadou godacilor psd de penalul DRACnea. Asa votez PNL altfel NU.
6
2
PNL e tot mai slabut pe masura ce trece timpul
3
2
Sugi pula lui johannis
3
4
Muie pnl, turcan e un curcan beat
6
6
baba Vanga a Romanie a profetit , l-a atins pe Stolojan la bagheta si a vazut viitorul !Acum depinde si cum a fost bagheta ,se pare cam moale ca viitorul este sumbru!
7
4
peneleu a ramas la fel de nepregatit precum pedeleu lui chiorete,pai la ora asta unde este cea mai mare parte din tezaurul tarii numai jidanescu stie adica ar fi mai multumitor ca acest aur sa fie la jidani decat la muiepesde,aici ajungem la capra vecinului
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212