REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Liberalii reacţionează după postarea PSD în legătură cu cele petrecute pe Arena Naţională

Liberalii reacţionează după postarea PSD în legătură cu cele petrecute pe Arena Naţională

Replica API 13 iunie 2018 | 10:21 356

Liberalii suspectează că în spatele unei campanii online a PSD s-ar afla chiar Liviu Dragnea. Este susținerea liderului Grupului parlamentar al PNL de la Camera Deputaților, Raluca Turcan, care e de părere că președinții organizațiilor care au promovat bannerele în care de fapt pe Arena Națională la festivitatea de felicitare a Simonei Halep de fapt huiduielile i-ar fi fost adresate câștigătoarei Trofeului de la Roland Garros, ar trebui demiși de urgență. În caz contrar ea suspectează că ordinul ar fi venit direct de la Liviu Dragnea, președintele PSD, notează stiripesurse.ro.

”Dacă Dragnea nu-i demite pe președinții de organizații în care au fost promovate mesaje în care manipulează insultător folosindu-se de imaginea Simonei Halep înseamnă că le-a coordonat. Că le girează. Reprezintă cea mai clară dovadă că acest om nu mai are nimic sfânt, nu mai prețuiește nimic pe lumea asta. Doar pe el și interesul lui. Își batjocorește colegii de partid. Batjocorește oamenii care au votat PSD. Sfidează romanii care nu l-au votat. Strivește orice model de muncă multă cinstită, susținută. Aruncă în derizoriu încrederea construită în România în mod anevoios și cu eforturi uriașe. Pare că sunt disperați. Că se apropie ziua decontului. Pentru hoție și pentru incompetență”, susține Raluca Turcan pe pagina sa de facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu te mai afisa cu politicieni daca tii la imaginea ta, nu te mai spala toata apa din mare daca mai intrii in hora cu ei
5
0
capra raioasa behaie iarasi aiurea in parlament nu se poate sa nu manance rahat o jigodie pdjista care ne-a taiat salariile si pensiile ....are dreptate cristi huuuuoooo
0
7
Ce frumoasa este. Cea mai femeie frumoasa.
2
5
M uie lui Felix Stroe si pesedistilor constanteni care au promovat acest mesaj mincinos!
11
2
Aici PNL are dreptate. Desi USL ul facut de ei guverneaza Romania catre un iminent dezastru. Romanii sunt mai dezbinati ca oricand. Un razboi civil este aproape.
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212