REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Liberalii reacţionează după şedinţa CLM: Primarul Constanței își face treaba de mântuială, dar acuză PNL de rea-voință

Liberalii reacţionează după şedinţa CLM: Primarul Constanței își face treaba de mântuială, dar acuză PNL de rea-voință

Replica API 15 august 2019 | 01:55 555

PNL Constanţa a transmis, după şedinţa CLM de miercuri, 14 august, că "Făgădău este supărat pentru că liberalii nu au votat proiectul de hotărâre inițiat de el care prevede aprobarea cumpărării rețelei de transport a energiei termice de la Electrocentrale Constanța S.A. Ce uită Decebal Făgădău să spună este că acest proiect de hotărâre introdus ad-hoc pe ordinea suplimentară a ședinței extraordinare a Consiliului Local Constanța conține doar intenția primarului de preluare printr-o opțiune de cumpărare a rețelei de termoficare. Problema rețelei termice a Constanței este una gravă și este permanent pe agenda Organizației Județene PNL și de aceea nu putem vota un proiect care nu conține o expertiză tehnică din care să reiasă stadiul rețelei și nivelul de erodare. Ceea ce a mai “uitat” Decebal Făgădău să scrie în proiectul de hotărâre este scopul achiziționării rețelei termice și finanțarea din fonduri guvernamentale sau europene. În mod superficial, primarul a fluturat în fața consilierilor o fițuică ce nu avea absolut niciun fel de susținere".

"Îl somăm public pe Decebal Făgădău să refacă rapid acest proiect de hotărâre care să conțină o expertiză tehnică și să își asume reabilitarea rețelei termice pe care are de gând să o cumpere din fonduri europene", se mai arată în comunicatul PNL Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
s-a pierdut 65 de milioane de euro din cauza PNL mai vorbiti de politica si de alegeri cu Bourceanu si cu altii ca el in pnl hai la revedere hoti de hoti urmaritii in deaproape pina la alegeri si osa va convingeti in 2sau3 luni cine sunt astia de la PNL Constanta deaia au plecat oameni de valoare de la ei Hasoti primaru de la valea seaca etc voturi ioc virgule virgule
2
1
Rusine Pnl ----sinteti impotriva cetatenilor amariti care n-au bani ptr cetrala gaze ----Stim ce vom face la vot !
3
1
Nu imi plac deloc consilierii pnl , dar acest neica nimeni cretin din Beidaud habar nu are ce trebuie sa faca in functia sa pentru care a fost votat de prostii foarte multi ai acestui oras care seamana mai nou cu Tandarei...
2
2
Daca voia, PNL se putea informa. Nu e o poveste de ieri de azi. Pentru informare exista si CET, RADET, minister, consilieri care sunt de specialitate, si chiar proiecte. Altfel sistemul va falimenta rapid. Sau sunt mai interesante firmele care ar putea instala zeci de mii de instalatii de gaz???
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367