REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° ConstanÈ›a Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.1° ConstanÈ›a Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Lică Neagu: "Există o mafie care vrea să acapareze taximetria"

Lică Neagu: "Există o mafie care vrea să acapareze taximetria"

Replica API 31 octombrie 2011 | 00:00 126

Declaraţii de şoc şi groază

Declaraţii de şoc şi groază

Sindicatul Naţional al Taximetriştilor Independenţi (SNTI), împreună cu Asociaţia Naţională a Transportatorilor şi Taximetriştilor Independenţi (ANTTI), organizează un miting de protest, marţi, 1 noiembrie a.c., în faţa Palatului Parlamentului din Capitală.

"În cadrul protestului solicităm tuturor instituţiilor abilitate revenirea imediată a tarifului practicat la 1,95 lei/km, nivel situat în anul 2008 precum şi indexarea anuală a acestuia în raport direct cu coeficientul de inflaţie înregistrat, reintroducerea tarifului extraurban, tarif prin care se combate concurenţa neloială în Bucureşti, respectiv se exclud transportatorii neautorizaţi de către PMB, eliminarea obligativităţii dispecerizării şi reglementarea separată a activităţii acestora, amenajarea şi amplasarea staţiilor de taxi numai pe domeniul public, astfel încât accesul taximetristului la clientela urbei să fie asigurat în mod egal şi nediscriminatoriu şi salarizarea personalului angajat să fie aferentă programului de lucru solicitat", se precizează într-un comunicat de presă. În ceea ce priveşte situaţia din Constanţa, Lică Neagu, liderul taximetriştilor, susţine că nu a primit nici o solicitare privind participarea la miting. Mai mult, acesta susţine că taximetriştii de la malul mării îşi stabilesc singuri tariful. În schimb, ceea ce îl preocupă pe Lică Neagu este şedinţa de marţi, în cadrul căreia se încearcă modificarea legii care vizează transportatorii. Temele dezbaterii vor fi importante, spune Neagu, care se declară nemulţumit de "mafia" care vrea să acapareze taximetria şi legile care sunt într-o continuă schimbare. "Există un proces de modificare a legii, o aberaţie. Din 2003 legea s-a modificat de 3 ori. Există o mafie care vrea să acapareze taximetria", a declarat, pentru "Replica", Lică Neagu.

Camer NEGIP

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272