REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
9.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Lichidatorii nu reușesc să vândă bunurile asigurătorului City Insurance

Lichidatorii nu reușesc să vândă bunurile asigurătorului City Insurance

Andreea CONDURACHE 4 decembrie 2023 | 00:00 2333

CITR SPRL, lichidatorul judiciar al debitoarei Societatea de Asigurare – reasigurare City Insurance SA, aflată în faliment ca urmare a sentinței din 9 februarie 2022, pronunțată de către Tribunalul București, scoate la vânzare un pachet de 4 spații comerciale, împreună cu bunurile mobile aflate în interiorul acestora. Spațiile comerciale sunt situate în București, pe strada Constantin Aricescu, nr. 5-7, sectorul 1 București. Prețul de pornire al licitației este de 2.012.574 de euro. Nu este prima oară când proprietățile sunt scoase la vânzare.

Lichidatorii nu reusesc sa vanda bunurile asiguratorului City Insurance City Insurance

CITR Filiala Cluj SPRL, lichidator judiciar al debitoarei City Insurance SA, societate în faliment, fost lider al pieței asigurărilor, organizează o licitație publică pentru valorificarea a 4 spații comerciale, împreună cu bunurile aflate în interiorul acestora. Cele patru spații comerciale sunt amplasate în București, strada Constantin Aricescu 5-7, sector 1 și au preț de pornire în bloc de 2.012.574 de euro. Licitația va avea loc în cursul zilei de miercuri, 6 decembrie a.c.. Prețurile nu sunt purtătoare de TVA, Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance SA nefiind plătitoare de TVA.

Lichidatorii nu reusesc sa vanda bunurile asiguratorului City Insurance City Insurance

Proprietatea este amplasată într-o zonă foarte bine cotată a Mun. București, zona Dorobanți, str. Constantin Aricescu nr. 5-7. Zona în care este amplasat imobilul este una mixtă comercial/rezidențială, ocupată în principal de proprietăți cu destinație rezidențială de lux.

Și în vară au fost scoase la licitație, însă, se pare, nimeni nu este interesat să le cumpere.

Falimentul City Insurance, la aproape 2 ani de la retragerea autorizaţiei de funcţionare de către ASF, constatarea insolvenţei şi demararea promovării procedurii de faliment, a produs o pagubă de 976 mil. lei, bani plătiţi din multiplele majorări ale contribuţiilor asigurătorilor la Fondul de Garantare a Asi-guraţilor (FGA), dar şi din sumele strânse de-a lungul timpului de către FGA pentru a acoperi cererile de plată instrumentate în urma daunelor pentru care foştii clienţi ai City Insurance trebuiau să fie despăgubiţi, conform datelor transmise ASF.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In fiecare zi se intampla ceva. 15 minute s a auzit replica asta in pauza unui meci pe arena nationala in urma cu cativa ani.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468