REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

LICITAŢIA pentru AUTOBUZELE electrice din MANGALIA se va RELUA

LICITAŢIA pentru AUTOBUZELE electrice din MANGALIA se va RELUA

Replica API 2 octombrie 2020 | 00:00 2608

Producătorul de autobuze BMC Truck & Bus din Ciorogârla blochează licitația pentru achiziția autobuzelor electrice de la Mangalia. Societatea cere anularea licitației, în acest sens depunând și o plângere la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, la mijloc fiind vorba despre suma de 19,274,000.00 lei. BMC Truck & Bus cere obligarea primăriei la adoptarea de măsuri de remediere în sensul clarificării/eliminării/modificării unor elemente din documentaţia de atribuire, inclusiv prelungirea, în mod corespunzător, a termenului de depunere a ofertelor iar, în măsura în care nu este posibil a fi adoptate măsuri de remediere, cere anularea procedurii.

Cristian Radu

Municipiul Mangalia, prin primarul Cristina Radu, a demarat, de ceva timp, procedura de achiziție a 10 autobuze noi tipodimensiune medie de maxim 8.400 mm, nearticulate, cu acționare complet electrică destinate transportului public de călători. Compania BMC Truck & Bus a participat la licitație, însă oferta sa a fost respinsă, motiv pentru care încearcă acum blocarea licitației. A depus o contestația la CNSC, solicitând obligarea primăriei adoptarea de măsuri de remediere în sensul clarificării/eliminării/modificării unor elemente din documentaţia de atribuire, inclusiv prelungirea, în mod corespunzător, a termenului de depunere a ofertelor iar, în măsura în care nu este posibil a fi adoptate măsuri de remediere, cere anularea procedurii. Contestația a fost respinsă, însă firma din Ilfov a mers în instanță, acțiunea fiind depusă pe 24 septembrie.

foto: economica.net

Compania BMC Truck & Bus, cu sediul în localitatea Ciorogârla, Ilfov, a fost înfiinţată în anul 2002, ca unic distribuitor în România a autovehiculelor marca BMC, produse în Turcia. Este controlată de oamenii de afaceri turci Kilic Sinan, Kilic Erhan şi Kilic Haka. În 2018, a avut o cifră de afaceri de 5 milioane de euro.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uite ca politia nu are curaj sa se atinga de noi. Vara stam la japca noaptea la fel jandarmeria e la doi pasi si politia TF chiar langa noi asa ca lasa ciocu si vino la gara daca esti smecher.
0
0
shpaga tb sa vina la noul shef,,ca d'asta au fost alegeri Ps ;multumesc celor ce au avut incredere in mine-primar
0
0
Ai castigat prin furt
2
1
Penisule,siguraqnta cetatenilor este primordiala!!! Spitalul Municipal este si acum fara datari,fara ca personalul sa fie testat gratuit saptamanal,cu toate ca suntem declarati spital Covid! Iubita managera si restul de personaje,ce dracului fac in loc sa consulte personalitati,nu personaje???!Angajatii sunt in pericol iminent,nu se stie cati au probleme medicale si tu,manager de pluta faci spital Covid? Toate astea se vor afla.Hei managero,ia pune pe tine un echipament o tura!
4
0
Tu M.Pascal,compania BMC Truck & Bus din Ciorogarla este producator de autobuze asa cum ai scris in titlu sau distribuitor unic in Romania pentru autovehiculole marca BMC produse in Turcia asa cum ai scris in articol ?,hotarastate odata. Nu stiu cum este acuma dar eu nu am auzit de vreo fabrica din Ciorogarla la care sa se produca autobuze.
4
0
10 autobuze pentru un oras atat de mic!!! Unul la primarie, unul la spital,unul la scoala,unul la gradinita, unul la biserica,unul la primarie...
1
2
Labagiul pigmeu se imbraca de la copii. O sa cumpere tot de la raionul de copii autobuze cu baterii 2A, e de cascadorii rasului acest impostor.
6
0
Presupun ca autobuzele sunt din banii personali ai primarului!
6
2
mangali are trei statii de autobuz.Arfi bine autobuze electrice,sa.i scoAta din piine pe taximetristii tigani care claxoneaza si asculta muzica la gara toata noaptea,facind o galagie imensa.politia doarme,somn usor,spaga placuta!
13
0
Cristian Radu,un PROFESIONIST !!!
5
5
Cristian Radu, un nazist !!!
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108