REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

LICITAŢIA pentru PUG-ul CONSTANŢEI a fost CÂŞTIGATĂ, cu date FALSE… cu DEDICAŢIE!

LICITAŢIA pentru PUG-ul CONSTANŢEI a fost CÂŞTIGATĂ, cu date FALSE… cu DEDICAŢIE!

Replica API 16 septembrie 2020 | 23:55 11539

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si aici muistii din Pisede au distrus tot. Incepand cu cretinul de Ion Dobre si pana in prezent post comunistii nu au plan de urbanism, strazile sunt organizate ca in evul mediu de pupincuristii nepoti, fini si verisori ai acestora. Veniti aici sa vedeti pe o strada dreapta 3 colturi in 20metri, cuiburi de case in strazi fara corespondenta intre ele, etc. Muie PiSD
1
0
VANTURACHE AFARA. Pleaca acasa, prostanacule. Sa vedem daca esti in stare de ceva in privat, pacaliciule. Oricum v-ati facut cu totii plinul.
5
1
Creatura insipida hot si sugator de maciuca lui Fagadau. Viitoare mirese de penitenciar.
13
1
Un lacheu cu muie de fraier!
15
1
Trebuie arestat si condamnat acest individ.
15
1
ce muie de debil are vanturache
21
3
in cluj se fac numai lucruri bune cu banii contribuabililor. In constanta se fura la greu ! Muie cu cacat hotilor !!!
26
2
Daca CNSC a admis contestatia la Cluj... insemna ca la Cluj exista un arh sef expert in achizitii... mai cititi si alte tipuri de articole de la Cluj... nu numai cele care va sunt fluturate prin fata... vai de capul lor... la Cluj sunt oameni nemultumiti pentru preturile mari la taxe si impozite, chirii etc dar salariul mediu...? te duce-n cap.
3
18
Deci, virginele, pe final se aleg si cu dosare!!! Nasol, foarte nasol
7
3
caca articol
3
7
Noi vam invatat sa da-ti si sa cere0ti spagi la orice institutii din Constanta . V-oi nu conoasteti ca exista dovezi la dna cu ce ati constroit.
3
0
Articol de doi lei.. contestatorul nu a depus banii
6
6
Faceti si voi o ancheta in sfarsit si vina o tipa oarecare si bate 4 politisti, 3 agenti de securitate si alte 2 persoane si va fura lumina de reflector!
5
1
PENSIONARI!!! REPEDE CA SE TERMINA. PUI CONGELATI MOKA IN PIATA TOMIS III. . VOTATI FAGABOU
10
7
Oare cat blocuri din astea cu apartamente de minim 100.000 de euro ar cadea la un cutremur mai puternic...
14
1
Daca este adevarat sa plateasca!
8
1
Uni spun ca asta e articol platit,alti ca este o minciuna,in spatele hotiei fiind alti oameni nu cei prezentati in articol,altul spune ca au furat si alti adica hadeti ma sa ne facem firme si sa furam cu toti cu acte,eu zic sa intre DNAul pe fir sau alte organe de control platite din bugetul statului pt.asa ceva si sa faca lumina,sa se scoata actele cu firme,aprobari,semnaturi,etc,dupa care cei vinovati sa plateasca paguba si sa mearga la puscarie pentru ca acolo le este locul hotilor mai marunti sau mai mari.
12
1
dar de articole platite nu ati auzit? ei bine, acesta este un exemplu
4
14
Dintr-un calcul simplu ar fi necesari peste 300 de specialisti care sa lucreze la tot ce a castigat aceasta firma foarte multi pentru orice asociere din aceasta tara. Se blocheaza cu buna stiinta dezvoltarea acestor orase, asta e scopul?
16
0
acolo trebuie sa vina organele statului sa se autosesizeze, la compartimentul achizitii, e grav ce se petrece
15
0
justita doarme dar nu se preda
16
0
Sa vina organele de control sa reverifice procedura!!! Atentie dnilor jurnalisti... tocmai ce ati facut publicitate negativa prestigioasei universitati UAUIM... tocmai ce ati pus o bulina neagra acestei unitati de invatamant!!! BRavo!!!
14
3
Draga replica... totul este exact invers... masstudio este firma de mangle a lui babu si fagadau, precum si a lui stelian ion si micii puscariasi de langa el!
18
3
REPLICA ESTE CEL MAI ADEVARAT ZIAR DIN CONSTANTA...restul doar conturi false de facebook coordonate de mercenari analfabeti de doi bani...asta e presa dun Constanta!!!!
15
5
Autorizatiile se dau oricum fara respectarea regulilor din acest pug sau codului civil..E jungla!Mai grav este ca nu se mai respecta nici legile universaleale fizicii si matematicii..Deluvieni cu computer
18
1
Un ziar de kkt..Ati scos asta acum?De ce sa mu il mai voteze lumea pe Fagadau?Sa voteze ce:Pnl sau Usr?Haha.Pnl ce a facut de cand este la guvernare:NIMIC.Mai bine sa justifice ce au facut cu 80 mld de euro ,iar amiralul expirat sa nu ii mai faca jocurile lui Comanescu.Iar Stelica sa justifice ANL -ul, a da luat prin FALS in ACTE.Sictir ziar de rahat.
10
26
Fff interesant
15
2
Aici nu va fi niciodata bine
13
3
In anul 2018 Fagadaul a facut UNIC IN ROMANIA Sondaj de opinie pe site-ul Primariei Constanta, masluit evident, pentru un PUD pe 297 mp, in zona peninsulara unde exista PUZ iar proiectul era conform PUZ. Str Mircea cel Batrin nr 47 este plina presa. Doar ca sa blocheze un proiect. De atunci, nu a mai facut niciodata un astfel de Sondaj de opinie desi au trecut atatea PUZ-URI si inca pe suprafete foarte mari. Si dupa cum scrie in articol se face un PUG. La PUG de ce nu face Sondaj de opinie? Il intereseaza opinia constantenilor doar cand vrea sa blocheze proiecte? Unde are interes??? PUG.
21
2
Eu nu sunt hot. Sunt cinstit si fac treaba ca la carte.
3
11
nimic nou sub soare, mirarea ar trebui sa apara, atunic si numai atunci, cand intr-adevar se va ocupa vreun post sau orice tip de activitate, prin concurs. Exclus, am mari indoil ca mai avem sansa sa intram intr-o normalitate. Au ajuns vremurile in care ne este frica, la propriu sa mai iesi din casa atata timp cat nu te mai apara nimeni- politistii capii mafie, mana in mana cu interlopii, parlamerntari au pus stapanire pe tot ce misca in tara asta. Justitia, nu mai functioneaza, licentele se cumpara, vom fi prima tara in care doctoratele, cu bunavointa abra
17
1
Coropration?
8
0
Uite-acum se face ceva...! Pai ce? Astia de la DNA n-au PSDisti in echipa? Nu fac aia nimic. La noi daca nu se iese in strada ca in Franta sau ca in multe alte locuri, n-am facut nimic.
15
2
offff, ce necaz! a pierdut prietenul petrescu licitatia si face cum stie el mai bine scandal
17
5
De ce nu-i obligi sa voteze pe cine vrei tu rahatule analfabet !
8
13
Ce program MINCINOS ai ptr.2020? NU MERI UN NOU MANDAY! AI AVUT 4 ANI SA DOVEDESTI CEEA CE POTI!
24
2
In Cta primarul- Fagadau ,arh Vanturache , arh Stedinberg ...sunt group Organizat mafiot ! Mita mascata de milioane de euro ... au luat si iau fara scrupule acesti golani ! Se stiu cei care i protejeaza si de ce ...
35
5
CONSTANTENII, vedeti gruparile de sportivilor din cluburile pensionarilor, au aceeasi directie in ziua votului, nu stau acasa, nu se merg la mall, ei isi exercita dreptul de vot asta pentru ca timp de 4 ani de zile li s a platit chiria din banii tutotor la clubul lor unde primesc o cafea la 1leu gratis ssi pot juca table si sah linistiti, zeci de mii de euro plateste primaria cta pt aceste jocuri olimpice.... da... vorbiti intre viu, cadeti de acord asupra unui candidat, nu fiti ca diareea, uniti ca tradatorii de pensionari.2 sa iesi la vot. 3. Ceasusescu purere 26ani, PSD e de 22 ani,nuPNLUSR
15
8
nimeni nu se autosesizeaza pentru a clarifica legal aceasta mare excrocherie ? daca societatea sinergetyc este duvbioasa de ce mai este pe piata ?
35
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367