rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 5 august
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

LICITAŢIA pentru PUG-ul CONSTANŢEI a fost CÂŞTIGATĂ, cu date FALSE… cu DEDICAŢIE!

Constanța a fost mutilată din punct de vedere arhitectural și urbanistic de interesele grupării fostei administrații locale, dar și a actualei, care au dat undă verde unor investitori să construiască oricum și oriunde, în baza unui PUG aprobat în 1999 și prelungit de trei ori până acum. Licitația pentru atribuirea contractului pentru actualizarea PUG-ului a fost urcată pe SEAP, la începutul anului trecut aceasta fiind anulată, din cauza unor abateri grave de la prevederile legislative.

Primăria Constanța a organizat o nouă licitație, iar două firme s-au arătat interesate de proiect. Una, cu o vastă experiență în domeniu, respectiv Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, în asociere cu Project Resolv Consulting SRL- S.C. Cornel & Cornel Topoexim S.R.L.- S.C. Masstudio S.R.L, alta care râvnește la banii statului, nepregătită însă pentru un asemenea proiect, adică asocierea Synergetics Corporation - Quattro Design.

Decebal Făgădău, Radu Vânturache

Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, cea mai mare Universitate de Arhitectură din țară, recunoscută și în străinătate, în cadrul căreia funcționează oameni mai mult decât capabili, cu experiență, dar și firmele asociate acesteia, au pierdut licitația. Surpriză, nu? Gaşca lui Făgădău şi a arhitectului şef al municipiului Constanţa, Radu Mihai Vânturache, din Comisia de Licitaţie, au eliminat din procedura de achiziţie cea mai mare Universitate de Arhitectură din ţară în favoarea grupului de interese.

Universitatea de Arhitectură a fost eliminată din procedura de achiziție pe baza unui punctaj, în detrimentul unei firme din București, obișnuită să blocheze acest gen de licitații, deținută de un fost angajat al Agenției Naționale de Achiziții Publice, Adrian-Dumitru Ilie şi Claudiu-Nicolae Băjenaru.

Adrian Ilie, asociat la Synergetics Coropration - Quattro Design

Date despre firmă

Cu date false, care nu au nici cea mai mică legătură cu realitatea, aspecte demne de un dosar DNA, societatea a fost declarată admisă, de către Primăria Constanța, la licitația pentru mult așteptatul PUG al Constanței, semn că a fost cu dedicaţie contractul. Este vorba despre asocierea Synergetics Coropration - Quattro Design, care se laudă cu contracte finalizate privind elaborarea PUG-urilor din marile orașe, aceeași firmă care a ”păpat” și contractul privind elaborarea Registrului Spațiilor Verzi din Constanța și pe care trebuia să-l finalizeze încă din luna mai a.c.. Şi asta nu e tot!

De ce a fost eliminată Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” și asociații!

Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, cea mai mare Universitate de Arhitectură din țară, în asociere cu Project Resolv Consulting SRL- S.C. Cornel & Cornel Topoexim S.R.L.- S.C. Masstudio S.R.L, nu a fost, în opinia Primăriei Constanța, destul de bună să câștige în fața celor care au declarat mincinos că au efectuat mai multe lucrări similare, că le-au finalizat, chiar. Documentele în baza cărora s-a stabilit punctajul obținut de Synergetics Coropration - Quattro Design vizau lucrări cu marile primării din țară, nerealizate însă. În loc ca Primăria Constanța să pună mâna pe telefon să verifice dacă informațiile din documentele prezentate corespund realității, așa cum am făcut noi, de altfel, a declarat oferta câștigătoare, în defavoarea asocierii Project Resolv Consulting SRL- S.C. Cornel & Cornel Topoexim S.R.L.- S.C. Masstudio S.R.L.- Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”. Aceasta din urmă nu ar fi îndeplinit punctajul necesar obținerii contractului, așa că a fost eliminată din procedură. Deși a respectat toate standardele profesionale, a dovedit faptul că în mod real și efectiv are capacitatea, resursele umane, materiale și experiența necesare realizării tuturor serviciilor necesare în cadrul termenelor asumate.

Dar cine este firma care a câștigat elaborarea PUG-ului!

Synergetics Coropration are un palmares destul de interesant. Universitatea de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" nu a fost destul de bună în ochii Primăriei Constanța să câștige în fața celor care se laudă, în documentația depusă la dosar, că în decembrie 2019 au finalizat contractul pentru elaborarea PUG-ului orașului Eforie. Deși acesta nu este încă finalizat, după cum ne-a declarat însuși primarul Robert Șerban. ”Lucrăm după PUG-ul vechi. Nu are cum să fie finalizat cel nou, se lucrează de vreo 6, 7 luni la el”, a spus edilul.

Robert Şerban

De asemenea, SYNERGETICS CORPORATION SRL se laudă că în decembrie 2019 a finalizat PUG-ul municipiului Călărași, deși conform datelor prezentate de Primăria Municipiului Călărași pe site-ul instituției, pentru proiectul Actualizare Plan Urbanistic General pentru Municipiul Călărași sunt alocate fonduri bugetare la Rectificarea bugetară aferentă lunii martie, aprilie, mai și iulie 2020, fapt ce atestă faptul că ofertantul a prezentat date false privind finalizarea contractului în proporție de 100% la 17.12.2019 , așa cum rezultă din contestația publicată în SEAP de către asocierea care a pierdut PUG-ul Constanței. Reprezentanții primăriei au declarat, pentru Replica, că încă lucrează după PUG-ul vechi.

Primăria Călăraşi

Dar ce au mai făcut deștepții de la Synergetics Corporation!

Mai mult, celebra firma SYNERGETICS CORPORATION SRL elaborează și PUG-ul Craiovei (primar PSD), licitație la care a participat o singura firmă. De ce oare? A fost desfășurată prin organizarea unui concurs de soluții, fără publicarea prealabilă a unei invitații la procedura concurenţială de ofertare.

Primăria Cluj a considerat că firma nu are experiență pentru elaborarea PUG-ului

Synergetics Coropration a ajuns și la Cluj, primăria considerând că nu are experiența necesară elaborării acestui tip de documentație cum este Planul Urbanistic General, așa cum rezultă din declarațiile arhitectului-șef al municipiului Cluj-Napoca, Daniel Pop: „Analizând documentele depuse de ofertant, considerăm că asocierea de firme SC Synergetics Corporation SRL, AV Transport Planning SRL și Panteia BV nu dovedește că are experiența necesară pentru a putea susține un proiect de complexitatea celui pentru care au prezentat oferta – Reactualizare PUG al municipiului Cluj-Napoca”.

Cu toate acestea, primăria este forțată de CNSC (Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor - competent să soluţioneze contestaţiile cu privire la procedurile de atribuire a contractelor prin complete specializate), în urma contestației formulate de Synergetics Coropratio, să considere câștigătoare oferta acestei asocieri.

contestatie Synergetics Corporation depusă împotriva rezultatului licitației demarate de Primăria Cluj

Și atribuirea PUG-ului de un milion de euro al Sibiului a fost contestată de Synergetics Corporation, după ce a pierdut în favoarea Daedalus Proiect SRL, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” și Intergraph Computer Services SRL.

Aceeași Synergetics Corporation a blocat, anul trecut, și procedura de licitație pentru achiziția elaborării documentației în vederea Actualizării PUG Brașov.

De asemenea, firma a contestat şi licitaţia ce vizează PUG-UL municipiului Sighişoara

contestatie Synergetics Corporation ce vizează PUG-UL municipiului Sighişoara

Și nu s-au oprit aici: au pus mâna pe contractul privind elaborarea Registrului Spațiilor Verzi din Constanța. Nu l-au terminat nici până astăzi.

Manglele celor de la Synergetics Coropratio continuă la Constanța. În asociere cu alte firme, a pus mâna în 2018, pe contractul privind elaborarea Registrului Spațiilor Verzi, pentru suma de 1.716.828 de lei fără TVA.

contractul privind elaboararea Registrului Spaţiilor Verzi 1

Nici până astăzi nu este gata, deși ar fi trebuit finalizat în luna mai a acestui an. De la spațiile verzi, au ajuns în Portul Constanța, acolo unde au reușit să blocheze procedura pentru elaborarea PUZ-ului, cu sprijinul Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor, CNAPM fiind obligată reevalueze punctajul acordat acesteia. În final, au câștigat.

contractul privind elaborarea Registrului Spaţiilor Verzi 2

Synergetics Corporation, blat cu CNSC. Asociatul Adrian Ilie, fost angajat al Agenției Naționale de Achiziții Publice

Mergem mai departe și ajungem Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC - competent să soluţioneze contestaţiile cu privire la procedurile de atribuire a contractelor prin complete specializate), instituție deloc străină societății Synergetics Coropratio. Suspect este faptul cum reușește să câștige toate contestațiile, așa cum s-a întâmplat cu ultimele 10. Aspect ce ne duce cu gândul la un blat între firmă și CNSC. Din statistici rezultă că la repartizarea „aleatorie” a contestațiilor la C.N.S.C., care vizează firma bucureșteană, fie din calitatea de contestator ori cea de contestat, jumătate din contestațiile judecate au fost repartizate către completul C10, care întotdeauna au fost în favoarea acesteia. Prea multe coincidenţe pentru ca autoritățile statului să nu se sesizeze. Probabil că Adrian Ilie, asociatul și administratorul, filozof de meserie, și fost angajat al A.N.R.M.A.P. (actual ANAP – Agenția Națională de Achiziții Publice) are o înțelegere foarte bună a procedurilor interne ale CNSC-ului. Mai precis, pe surse, Adrian Ilie a fost coleg cu multe persoane din structurile actuale ale C.N.S.C. pe când lucra la A.N.R.M.A.P..

Adrian Ilie

Oferta celor de la Synergetics Corporation, confidențială (?!)

Asocierea Project Resolv Consulting SRL- S.C. Cornel & Cornel Topoexim S.R.L.- S.C. Masstudio S.R.L.- Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” , având suspiciuni că al său contracandidat nu îndeplinește criteriile de calificare și selecție, a solicitat Primăriei Constanța acces la întregul dosar al achiziției, inclusiv la procesele- verbale de evaluare menționate în raportul procedurii.

contestație de pusă la CNSC de asocierea perdantă

Au fost refuzate, deoarece oferta tehnică și financiară a contracandidatului au fost declarate de către acesta confidențiale.

contestație de pusă la CNSC de asocierea perdantă

Acest aspect pune sub semnul îndoielii modalitatea de evaluare a ofertelor tehnice a participanților, precum și experiența similara reală și cea declarată în fapt de ofertant, având în vedere că sunt declarate confidențiale informații privind elaborarea unor proiecte finanțate exclusive din fonduri publice.

Deloc surprinzător, contestația Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”, respinsă de CNSC

Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” și asociații au solicitat ca CNSC să dispună reluarea procedurii de evaluare de la momentul verificării DUAE depuse de Synergetics Corporation – Quattro Design, să dispună excluderea acestei asocieri din procedură și să finalizeze procedura de reevaluare doar cu subscrisa asociere. Ofertanții eliminați din procedură spun că actul administrativ în care s-a consemnat depunctarea – Raportul procedurii - nu a fost motivat în cuprinsul său. Iar la actul administrativ în care ar trebui să se afle motivarea depunctării i s-a refuzat expres accesul sub un fals pretext. Autoritatea a refuzat complet accesul la toate procesele verbale ale procedurii, inclusiv la procesul verbal ce conținea evaluarea propunerilor tehnice, aplicarea factorilor de evaluare, precum și motivele acordării/neacordării punctajului. Astfel, primăria nu i-a permis accesul nici măcar la partea din procesul verbal/grila de evaluare care conținea evaluarea efectivă a propriei oferte.

În schimb, asocierea Synergetics Corporation – Quattro Design nu are angajaţi pe experţii cheie propuşi să îndeplinească serviciile, intrând sub incidența legii 98/2016, și nici nu a încheiat niciuna dintre formele de contract permise de lege pentru a beneficia în mod legal de serviciile experților cheie nominalizați.

Precizăm că CNSC a respins contestația Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, în asociere cu Project Resolv Consulting SRL- S.C. Cornel & Cornel Topoexim S.R.L.- S.C. Masstudio S.R.L pentru neconstituirea cauțiunii.

CNSC a respins contestația Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” și a asocierii Project Resolv Consulting SRL- S.C. Cornel & Cornel Topoexim S.R.L.- S.C. Masstudio S.R.L

Andreea POPA

miercuri, 16 septembrie 202010169
STEP PROJECT, servicii de prelucrări metalice de precizie
Comentarii

01Navodari(9 oct 19:07)
Si aici muistii din Pisede au distrus tot. Incepand cu cretinul de Ion Dobre si pana in prezent post comunistii nu au plan de urbanism, strazile sunt organizate ca in evul mediu de pupincuristii nepoti, fini si verisori ai acestora. Veniti aici sa vedeti pe o strada dreapta 3 colturi in 20metri, cuiburi de case in strazi fara corespondenta intre ele, etc. Muie PiSD
15VANTURACHE AFARA(4 oct 19:25)
VANTURACHE AFARA. Pleaca acasa, prostanacule. Sa vedem daca esti in stare de ceva in privat, pacaliciule. Oricum v-ati facut cu totii plinul.
113Vanturache(26 sep 15:26)
Creatura insipida hot si sugator de maciuca lui Fagadau. Viitoare mirese de penitenciar.
115Vanturache(26 sep 09:15)
Un lacheu cu muie de fraier!
115O noua mangla marca fagabou(25 sep 09:55)
Trebuie arestat si condamnat acest individ.
321gika(22 sep 14:46)
ce muie de debil are vanturache
226Maria,olteanca de cluj(18 sep 11:40)
in cluj se fac numai lucruri bune cu banii contribuabililor. In constanta se fura la greu ! Muie cu cacat hotilor !!!
183Maria din Cluj(16 sep 19:01)
Daca CNSC a admis contestatia la Cluj... insemna ca la Cluj exista un arh sef expert in achizitii... mai cititi si alte tipuri de articole de la Cluj... nu numai cele care va sunt fluturate prin fata... vai de capul lor... la Cluj sunt oameni nemultumiti pentru preturile mari la taxe si impozite, chirii etc dar salariul mediu...? te duce-n cap.
37Dorel(15 sep 13:23)
Deci, virginele, pe final se aleg si cu dosare!!! Nasol, foarte nasol
73Gigi(14 sep 23:26)
caca articol
03pnlPsd(14 sep 22:44)
Noi vam invatat sa da-ti si sa cere0ti spagi la orice institutii din Constanta . V-oi nu conoasteti ca exista dovezi la dna cu ce ati constroit.
66Bobita(14 sep 20:29)
Articol de doi lei.. contestatorul nu a depus banii
15hmm(14 sep 18:45)
Faceti si voi o ancheta in sfarsit si vina o tipa oarecare si bate 4 politisti, 3 agenti de securitate si alte 2 persoane si va fura lumina de reflector!
710Usr(14 sep 16:08)
PENSIONARI!!! REPEDE CA SE TERMINA. PUI CONGELATI MOKA IN PIATA TOMIS III. . VOTATI FAGABOU
114...(14 sep 12:43)
Oare cat blocuri din astea cu apartamente de minim 100.000 de euro ar cadea la un cutremur mai puternic...
18DONA(14 sep 11:35)
Daca este adevarat sa plateasca!
112Escu(14 sep 11:28)
Uni spun ca asta e articol platit,alti ca este o minciuna,in spatele hotiei fiind alti oameni nu cei prezentati in articol,altul spune ca au furat si alti adica hadeti ma sa ne facem firme si sa furam cu toti cu acte,eu zic sa intre DNAul pe fir sau alte organe de control platite din bugetul statului pt.asa ceva si sa faca lumina,sa se scoata actele cu firme,aprobari,semnaturi,etc,dupa care cei vinovati sa plateasca paguba si sa mearga la puscarie pentru ca acolo le este locul hotilor mai marunti sau mai mari.
144citizen(14 sep 11:02)
dar de articole platite nu ati auzit? ei bine, acesta este un exemplu
016Curios(14 sep 10:11)
Dintr-un calcul simplu ar fi necesari peste 300 de specialisti care sa lucreze la tot ce a castigat aceasta firma foarte multi pentru orice asociere din aceasta tara. Se blocheaza cu buna stiinta dezvoltarea acestor orase, asta e scopul?
015cezara(14 sep 10:08)
acolo trebuie sa vina organele statului sa se autosesizeze, la compartimentul achizitii, e grav ce se petrece
016cipi bobe(14 sep 10:07)
justita doarme dar nu se preda
314Ionel(14 sep 09:41)
Sa vina organele de control sa reverifice procedura!!! Atentie dnilor jurnalisti... tocmai ce ati facut publicitate negativa prestigioasei universitati UAUIM... tocmai ce ati pus o bulina neagra acestei unitati de invatamant!!! BRavo!!!
318Stevingar(14 sep 09:32)
Draga replica... totul este exact invers... masstudio este firma de mangle a lui babu si fagadau, precum si a lui stelian ion si micii puscariasi de langa el!
515Andreea(14 sep 09:16)
REPLICA ESTE CEL MAI ADEVARAT ZIAR DIN CONSTANTA...restul doar conturi false de facebook coordonate de mercenari analfabeti de doi bani...asta e presa dun Constanta!!!!
118pug-bani irositi(14 sep 09:14)
Autorizatiile se dau oricum fara respectarea regulilor din acest pug sau codului civil..E jungla!Mai grav este ca nu se mai respecta nici legile universaleale fizicii si matematicii..Deluvieni cu computer
2610Replica(14 sep 08:36)
Un ziar de kkt..Ati scos asta acum?De ce sa mu il mai voteze lumea pe Fagadau?Sa voteze ce:Pnl sau Usr?Haha.Pnl ce a facut de cand este la guvernare:NIMIC.Mai bine sa justifice ce au facut cu 80 mld de euro ,iar amiralul expirat sa nu ii mai faca jocurile lui Comanescu.Iar Stelica sa justifice ANL -ul, a da luat prin FALS in ACTE.Sictir ziar de rahat.
215Interesant(14 sep 08:35)
Fff interesant
313Deci(14 sep 08:16)
Aici nu va fi niciodata bine
221Sondaj de opinie UNIC IN TARA(14 sep 08:00)
In anul 2018 Fagadaul a facut UNIC IN ROMANIA Sondaj de opinie pe site-ul Primariei Constanta, masluit evident, pentru un PUD pe 297 mp, in zona peninsulara unde exista PUZ iar proiectul era conform PUZ. Str Mircea cel Batrin nr 47 este plina presa. Doar ca sa blocheze un proiect. De atunci, nu a mai facut niciodata un astfel de Sondaj de opinie desi au trecut atatea PUZ-URI si inca pe suprafete foarte mari. Si dupa cum scrie in articol se face un PUG. La PUG de ce nu face Sondaj de opinie? Il intereseaza opinia constantenilor doar cand vrea sa blocheze proiecte? Unde are interes??? PUG.
113Robert serban(14 sep 07:57)
Eu nu sunt hot. Sunt cinstit si fac treaba ca la carte.
117roman(14 sep 07:57)
nimic nou sub soare, mirarea ar trebui sa apara, atunic si numai atunci, cand intr-adevar se va ocupa vreun post sau orice tip de activitate, prin concurs. Exclus, am mari indoil ca mai avem sansa sa intram intr-o normalitate. Au ajuns vremurile in care ne este frica, la propriu sa mai iesi din casa atata timp cat nu te mai apara nimeni- politistii capii mafie, mana in mana cu interlopii, parlamerntari au pus stapanire pe tot ce misca in tara asta. Justitia, nu mai functioneaza, licentele se cumpara, vom fi prima tara in care doctoratele, cu bunavointa abra
08Ion(14 sep 07:33)
Coropration?
215hmm(14 sep 06:57)
Uite-acum se face ceva...! Pai ce? Astia de la DNA n-au PSDisti in echipa? Nu fac aia nimic. La noi daca nu se iese in strada ca in Franta sau ca in multe alte locuri, n-am facut nimic.
517plange petrescu(14 sep 06:52)
offff, ce necaz! a pierdut prietenul petrescu licitatia si face cum stie el mai bine scandal
138@02:11(14 sep 06:46)
De ce nu-i obligi sa voteze pe cine vrei tu rahatule analfabet !
224Fagadau(14 sep 06:35)
Ce program MINCINOS ai ptr.2020? NU MERI UN NOU MANDAY! AI AVUT 4 ANI SA DOVEDESTI CEEA CE POTI!
535Alooo(14 sep 05:28)
In Cta primarul- Fagadau ,arh Vanturache , arh Stedinberg ...sunt group Organizat mafiot ! Mita mascata de milioane de euro ... au luat si iau fara scrupule acesti golani ! Se stiu cei care i protejeaza si de ce ...
815CE TREBUIE SA INTELEAGA(14 sep 02:11)
CONSTANTENII, vedeti gruparile de sportivilor din cluburile pensionarilor, au aceeasi directie in ziua votului, nu stau acasa, nu se merg la mall, ei isi exercita dreptul de vot asta pentru ca timp de 4 ani de zile li s a platit chiria din banii tutotor la clubul lor unde primesc o cafea la 1leu gratis ssi pot juca table si sah linistiti, zeci de mii de euro plateste primaria cta pt aceste jocuri olimpice.... da... vorbiti intre viu, cadeti de acord asupra unui candidat, nu fiti ca diareea, uniti ca tradatorii de pensionari.2 sa iesi la vot. 3. Ceasusescu purere 26ani, PSD e de 22 ani,nuPNLUSR
135ion(14 sep 00:23)
nimeni nu se autosesizeaza pentru a clarifica legal aceasta mare excrocherie ? daca societatea sinergetyc este duvbioasa de ce mai este pe piata ?
mai mult...Anchete
24 mai 00:05AncheteEA este TÂNĂRA de 24 de ani care a MURIT în accidentul de la CIOCÂRLIA

Tânăra care și-a pierdut viața în accidentul ce a avut loc între Murfatlar și Ciocârlia este Alexandra V., din...96467

21 iul 00:15AncheteGRUPAREA din care făcea parte carderul GHIAȚĂ în MEXIC era condusă de CUNOSCUTUL THE SHARK! Video5223
17 iul 00:07AncheteTELENOVELĂ de TOMIS NORD: SATISFĂCUTĂ, BĂTUTĂ și cu BANII LUAȚI50050
11 iun 00:57AncheteCaz ȘOCANT la Școala 23: Copil AGRESAT şi BATJOCORIT de colegi! VIDEO

Fenomenul de bullying a început să capete amploare în România. Dacă, săptămâna trecută, un elev de clasa a VI-a...5605

3 iul 00:03AncheteS-a repetat ISTORIA la PETROMIDIA! După INCENDIUL din 2016, niciun VINOVAT, deși au MURIT DOI oameni! Video29079
20 iul 00:15AnchetePolițistul Moțoc are VIAȚĂ GREA în ÎNCHISOARE pentru că... NU e `CUMINTE`69757
19 iun 12:37AncheteFlorin SALAM, ÎMBRĂCAT în BANI de CLANURILE RAIM și BĂNCUȚĂ! Video

Clanurile Raim și Băncuță au petrecut împreună, aruncând cu mii de euro în Florin Salam, pentru dedicații!...33655

22 mai 00:08AncheteDupă CLANURILE COTAC și ȘERBAN, DIICOT a SĂLTAT și CĂLDĂRARII!8465
21 iul 00:16AncheteUn BARMAN din EFORIE, HOȚ de MESERIE în timpul liber18273
17 iun 23:47AncheteUn RECIDIVIST a încercat să FENTEZE polițiștii din Eforie

Pandele Ștefănescu Betega este cunoscut cu antecedente penale, în 2012 fiind condamnat la 3 ani pentru furt calificat...6413

27 iul 00:18AncheteAlex BODI a făcut VALURI pe LITORAL cu NOUL BOLID de LUX115687
8 iun 00:07AncheteINTERCEPTĂRI în dosarul bărbatului care-și punea SOȚIA să se PROSTITUEZE!12687
Vremea
30.1°27.6° - 30.1° joi, 5 august 2021
ConstanțaUmiditate: 69%
Vânt: 8.76 m/s
Presiune: 1009 milibari

Loto
6/4953313113546
5/403618229825
joker15422645113
Horoscop
mai mult...SPSportRT
5 aug 00:00SportJO 2020: Halterofila transgen Laurel Hubbard şi-a anunţat retragerea sportivă

Halterofila neozeelandeză Laurel Hubbard, care a scris, luni la Tokyo, o pagină de istorie devenind prima sportivă...520

5 aug 00:00SportJO 2020: Brazilianca Ana Marcela Cunha, campioană olimpică la înot maraton 10 km

Brazilianca Ana Marcela Cunha a cucerit medalia de aur în proba de înot maraton 10 km din cadrul Jocurilor Olimpice de...183

5 aug 00:00SportJO 2020 - Atleta belarusă Kristina Timonovskaia a părăsit Tokyo la bordul unui avion cu destinaţia Viena

Atleta belarusă Kristina Timonovskaia, aflată în conflict cu autorităţile sportive din ţara sa, a părăsit...397

5 aug 00:00SportJO 2020 - Atletism: Aur şi record mondial pentru Sydney McLaughlin la 400 m garduri feminin

Atleta americană Sydney McLaughlin a cucerit primul său titlu de campioană olimpică la 400 m garduri, doborând...186

Local
5 aug 23:49LocalCERCETAT pentru TÂLHĂRIE în BUCUREŞTI, DEPISTAT în MAMAIA pentru că a REFUZAT să PLĂTEASCĂ

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat, la data de 3 august a.c., un bărbat, de...848

5 aug 23:49LocalBărbat, CONDAMNAT pentru VIOL, ESCORTAT şi ÎNCARCERAT la Poarta Albă

Polițiști din cadrul Postului de Poliție 23 August, angrenați într-o acțiune pentru depistarea persoanelor...641

5 aug 23:49LocalTrei BĂRBAŢI, REŢINUŢI pentru FURT din AUTOTURISME

629

5 aug 23:44LocalACCIDENT rutier MORTAL între Celsy și Mihail Kogălniceanu

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, miercuri, 4 august a.c., între Celsy și Mihail...1709

5 aug 23:45LocalVestigii subacvatice – clipe de neuitat pentru turiști și constănțeni

Proiectul de tineret „Vestigii subacvatice”, finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de...641

5 aug 23:45LocalRAZII printre ŞOFERI: 30 de PERMISE de CONDUCERE, REŢINUTE

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța, alături de polițiști ai Serviciului Rutier Tulcea, au...389

5 aug 16:43LocalCUM pot PROVOCA ACCIDENTE mașinile parcate pe TROTUAR! Video

Problema locurilor de parcare este una acută în Constanța. Astfel, indiferent de intențiile municipalității,...1538

5 aug 12:20LocalCe s-a DECIS în ADUNAREA AGA cu privire la cea mai veche fabrică de ulei, ARGUS S.A.

Cea mai veche fabrică de ulei din România, Argus SA, contractează credite bancare în suma maxima de 110.000.000 lei,...943

5 aug 23:45LocalUniversitatea Ovidius a lansat procedura de selecție a grupului țintă pentru proiectul RESTART4EDU

370

Politică
5 aug 23:56PoliticăFenomenul certificatelor COVID false: Românii nevaccinaţi preferă să facă puşcărie decât să stea în carantină

Foarte mulţi români nevaccinaţi încearcă să fenteze autorităţile de la frontieră cu documente false. Aceştia...346

5 aug 23:58PoliticăKlaus Iohannis dă semnalul remanierii lui Stelian Ion: 'Sunt și eu nemulțumit'

Într-o perioadă în care se discută o posibilă remaniere a unor miniștri, Klaus Iohannis să un prim semnal...734

5 aug 23:57PoliticăSorin Cîmpeanu dă asigurări că elevii vor primi manuale la începutul anului şcolar

197

Interviuri
15 iul 00:07InterviuriLUPTĂTORUL Alex FILIP se RETRAGE din SPORT și intră în SHOWBIZ. VIDEO

Alex Filip, cunoscutul luptător de kickboxing profesionist, a fost prezent în cadrul studioului Replica de Constanța,...2563

16 iul 00:36InterviuriPSIHOLOG: Bullyingul în școli este urmarea FRUSTRĂRILOR din SUFLETUL unui COPIL! Video

Psihologul Gabriela Bâzâitu, care este și psihoterapeut, a fost prezent în studioul Replica de Constanța, unde a...1339

24 iul 00:31InterviuriȘEFA DSP, Cristina SCHIPOR, ne spune de ce VIRUSUL Delta este mult mai VIOLENT! Video

2202

19 iul 00:32InterviuriViorel CATARAMĂ: În MAMAIA se mănâncă mai BINE ca la CANNES sau MONACO! Video

De când a început sezonul estival, litoralul a devenit a doua casă pentru afaceristul și omul politic Viorel...11671

26 iun 23:09InterviuriCRISTINA RIZEA, USR: Constanța NU a avut proiecte MATURE pe Sănătate, care să intre în PNNR! Video

Deputatul USR, Cristina Rizea, a fost prezent în studioul Replica, unde, în cadrul unui interviu, a vorbit despre...1538

25 iun 23:17InterviuriSeptimiu BOURCEANU, despre PSD Constanța: NU pot să-i contrazic că au fost INCOMPETENȚI! Video

2296

Monden
5 aug 00:00MondenCompania de producţie a lui Reese Witherspoon, achiziţionată de un mare fond de investiţii

Compania de producţie a lui Reese Witherspoon, aflată în spatele serialului de succes ''Big Little Lies'', a fost...264

5 aug 00:00MondenElvis Presley a murit din cauza genelor moştenite şi nu a drogurilor, potrivit unei noi cărţi biografice

În faţa ipotezei generale că problemele de sănătate ale lui Elvis Presley s-au produs din cauza dependenţei sale...271

5 aug 09:38MondenDivorţul soţilor Bill şi Melinda Gates a fost finalizat

287

5 aug 00:00MondenThe Weeknd anunţă piesa „Take My Breath“, primul extras din noul său album

Cântăreţul canadian The Weeknd lansează vineri piesa "Take My Breath", primul extras al noului său album de studio...158

5 aug 00:00MondenProducţia documentarului despre istoria formaţiei Led Zeppelin a fost finalizată

Bernard MacMahon, regizorul seriei de documentare ''American Epic'', a dezvăluit titlul mult aşteptatului său film...140

5 aug 09:33MondenAmazon va difuza primul episod din serialul „Stăpânul Inelelor“ în septembrie 2022

167

Mapamond
5 aug 00:00MapamondCoronavirus: Jumătate din populaţia Uniunii Europene a fost vaccinată cu schemă completă

Jumătate din populaţia Uniunii Europene este de acum vaccinată cu schemă completă împotriva COVID-19, potrivit...176

5 aug 00:00MapamondLiban - ONU: La un an după explozia din Beirut, o familie din trei are copii cu semne de traume

La un an după gigantica explozie din zona portuară a oraşului Beirut, o familie din trei din Liban are copii care...133

5 aug 00:00MapamondCoronavirus: Un nou record de infectări, raportat în Iran

125

5 aug 00:00MapamondUcraina: Un militant belarus a fost găsit spânzurat într-un parc din Kiev

Directorul unei organizaţii neguvernamentale, cu sediul la Kiev, ce acorda ajutor persoanelor care fugeau din calea...148

5 aug 00:00MapamondAmnesty: Arabia Saudită şi-a intensificat represiunea după ce a predat preşedinţia G20

Arabia Saudită şi-a intensificat de la începutul anului persecuţiile împotriva disidenţilor şi apărătorilor...147

5 aug 08:34MapamondLa New York, NEVACCINAȚII nu vor mai avea ACCES în restaurante, cinematografe și săli de sport

388

Sănătate
5 aug 00:00SănătateStudiu - Declanşarea bolii Alzheimer: Posibilă explicație găsită de cercetători

Plăcile amiloide ar putea provoca boala Alzheimer prin accelerarea degradării neurotransmiţătorilor, a constatat o...204

5 aug 02:18SănătateJumătate din populația UE e vaccinată: Valul 4, Delta, lovește în plin

Jumătate din populaţia Uniunii Europene este de acum vaccinată cu schemă completă împotriva COVID-19, potrivit...140

5 aug 00:00SănătateOctavian Jurma avertizează cu privire la valul patru: 'Relaxarea este înspăimântătoare'

149

5 aug 00:00SănătateAfecțiuni care îți pot da senzația de frig

Senzaţia generală de frig sau de mâini şi picioare reci poate ascunde o mulţime de afecţiuni. Pe lângă...218

5 aug 00:00SănătateMedicul Adrian Marinescu se opune vaccinării obligatorii. Ar putea avea efect de bumerang

Medicul infecționist Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Balș, se opune vaccinării obligatorii, teorie...183

5 aug 00:00SănătateStudiu: 56% dintre români cred în serviciile de telemedicină

Frica de condițiile din spitale i-a făcut pe români să fie mai încrezători în viitorul medicinei la distanță....109

5 aug 00:00SănătateINSP: Peste 2.000 de cazuri cu variante ale SARS-CoV-2 care determină îngrijorare; 262 cu Delta

Institutul Naţional de Sănătate Publică informează marţi că, până la data de 1 august, au fost confirmate 2.009...111

5 aug 00:00SănătateINSP: 23.784 de persoane vaccinate anti-COVID au avut test pozitiv după prima doză

Institutul Naţional de Sănătate Publică informează că, de la începutul campaniei de vaccinare anti-COVID până...117

5 aug 02:08SănătateMonica Pop, despre reacţiile adverse ale vaccinului

1306

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT