REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Licitaţie uriaşă la Fisc: zeci de hectare de vie din Murfatlar şi Poarta Albă, scoase la vânzare

Licitaţie uriaşă la Fisc: zeci de hectare de vie din Murfatlar şi Poarta Albă, scoase la vânzare

Replica API 9 octombrie 2017 | 00:00 1733

Firmă cu datorii impresionante la stat

Firmă cu datorii impresionante la stat

Fiscul constănţean organizează una din cele mai mari licitaţii ale sale din ultimii doi, scoţând la vânzare câteva zeci de hectare de vie din Murfatlar şi Poarta Alba. Firma debitoare este din Bucureşti şi, deşi s-a înfiinţat de doar trei ani de zile, are deja datorii uriaşe la bugetul de stat. Societatea comercializează vinuri inclusiv pe site-ul propriu, iar patronul său a fost, până nu de mult, unul din primii jucători profesionişti de poker din România.

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi organizează pe 16 octombrie a.c., prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, o primă licitaţie pentru vânzarea a 28 de parcele viticole, în suprafaţă totală de 63,44 hectare, proprietatea debitorului Premier Drinks SRL din Bucureşti. Viile cu struguri din soiurile Sauvignon, Riesling italian, Merlot şi Muscat Ottonel sunt amplasate în principal în Murfatlar, dar şi pe raza comunei Poarta Alba. Valoarea totală de pornire a preţului viilor este de 5.527.577 lei, fără TVA.

Datorii incredibile în numai trei ani

Premier Drinks SRL a fost înfiinţată în anul 2014, are ca domeniu de activitate comerţul cu ridicata al băuturilor şi a raportat pentru anul trecut o cifră de afaceri de 52,9 milioane de lei şi un profit net de peste 1,1 milioane lei, cu un singur angajat. Firma executată silit de ANAF are însă şi datorii uriaşe, de peste 81 de milioane de lei, dintre care mai bine de 22 de milioane de lei numai către bugetele de stat.

Premier Drinks SRL este deţinută de Florin Cobzaru şi Tiberiu Aurel Boghici. Până în decembrie 2016, firma era controlată de aregeşeanul Lucian Iulian Alexoi, care mai apare în societăţi precum Nova Logic Consult SRL, Getica NA SRL şi Blaendal SRL. Afaceristul care a dus o firmă specializată în vânzarea de băuturi alcoolice la datorii de peste 18,4 milioane de euro este fondatorul primei echipe de poker profesionist din România.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca esti o firma , indiferent cat de mica si ai datorii , anaf iti trimite scrisoare prin care te informeaza ca ai bani de dat . Cum este posibil ca o societeate sa acumuleze atat de multe datorii si sa fie lasata in pace . Eu consider ca cei de la anaf protejeaza firmele mari pentru ca de acolo isi trag bani a se intelege mita .
0
0
bai fratilor cum au ajuns la datoriile astea la stat ?ca mie mi-au fost conturile poprite pentru un leu!!sint mana in mana cu cei de la anaf nu se poate altfel!!
6
0
Gaseste imediat Ambasada Americii un investitor findca suntem colonia lor...slugi.. .
4
1
Sa vina IPS, se pricepe la vie, fonduri, vinde ca pe lumanari si aghiazma sfinta vinu liturgic si bisericesc Are lacate cu efigia eparhiei pentru vie, face pelerinaje cu soboru de gealati pentru rugaciuni si Doamne ajuta la fata locului ! Cu cadelnita si corul bisericesc !
3
1
sa faca investitii un roman un lider al satului sa dea de munca la valureni
3
1
cumpara chinezii tot,au ajuns la concluzia ca nu are rost sa sustina dolarul american asa ca au dat iama in rezerva de 2000 de miliarde dolari pe care o aveau si au cumparat africa,parte din grecia si acuma pe noi
3
3
Sa ajunga pamantul, cultura de vita de vie din nou la stat acum 30 de ani Murfatlarul era emblema Romaniei peste hotare cate 2-3 luni toamna erau atrase forte de munca volutara elevi si armata la cules de struguri...tot ce a fost bun a fost distrus ..
14
4
La asa privatizare merge si o nationalizare!
12
3
Ceausescu...istoria se repeta...
3
1
Vindeti tot privatizati tot faceti boieri apoi osa vina iar comunismu sa salveze iar tara
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108