REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Lider PSD: Nu retragem ordonanța

Lider PSD: Nu retragem ordonanța

Replica API 3 februarie 2017 | 00:56 471

Secretarul general adjunct al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu, spune că ordonanța privind modificarea Codului Penal nu va fi retrasă.

El a făcut această declarație la Palatul Parlamentului, unde s-a reunit Comitetul Executiv al PSD, scrie Digi24.

„De retras nu retragem nimic, avem un vot în spate. Le-am promis oamenilor că vom scoate catușele din România, lucruri pentru care ne-au votat oamenii, cum să dăm înapoi un pas?”, a spus el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fa-ti valiza ca venim imediat !!! rasa ta trebuie sa dispara si cum nu se mai da gratiere, avem nevoie de mai multe fetite in puscarii. P.S. daca nu ai alifie, nu e problema, iti dam noi .
4
0
Un mareeee bou, idiot si pupincurist.
5
0
Un pupincurist!!!
8
0
cu un cap de pwla
9
0
acest cacat crede ca daca a castigat alegerile poate face orice.Sictir !
9
0
Iar ne aratati personajul asta ?! Asa partid, asa secretar, ce fata de pampalau, un infatuat, crescut de taticul Nastase !? Pupincuristul lui Nastase.
9
0
Le dam muie la toti participantii la miting de la cel cu tata n gat pana la cel care se caca diaree cu sange Ciorbea.
1
11
dobitoc patentat,scoateti catusele la hoti de teapa ta care au furat pana a adus tara la ruina -te-au votat tot dobitoci ca tine care le-ati promis marea cu sarea -asta este sluga si pupincuristul la aia mai mari si bagat in prima linie -ti se face scarba la ce vezi
19
1
Ce muie de prost ! Sper sa iasa pe strada , in perioada urmatoare . Il vom transa delicat : in cap , trunchi si membre ... Vom dezmembra pocitania !
16
1
Daca psd ar fi un partid cu adevarat democrat,ar retrage sprijinul politic si apoi ar exclude aceste personaje toxice pt societate.Dragnea,Iordache si mai ales acest Codrin ,coborator din neamul lui Iliescu si Nastase,ar trebuii sa stea la cel putin un km de orice poarta de partid.
14
1
Cine plm este jegul acesta?Ahaaa, imi amintesc de el! Era pupincuristul number one al lui Nastase! Va doresc multa mooie psd-istilor!
15
1
ma-ta mai suge pula , poate asa o sa ai si tu bani .
3
6
este un slugoi je_gos al mafiotilor din PSD si cu o avere suspect de mare ptr o sluga, stie ca va poposi curand si el langa sefii lui
13
3
bravo codrine,esti un adevarat roman,continua asa ca te sustinem.
3
9
Mai pupincuristule, numai tupeul si aroganta este de tine, creier mai putin..., un nemernic crescut de Nastase, ii cara sacosile... !!??
11
4
Padurin pulerim stefanescu acest bacovia al politicilor de factura amorala...omul agenturilor
6
5
esti un bou, se vede pe fata ta ca de creier ce sa mai vorbim ca n-ai
7
4
Executivul PSD trebuie si estenecesar sa fie vertical pentru faptul ca au in pate votul din 11 decembrie in care romanii in majoritate covarjitoare au crezut ceea ce este in strada sunt oamenii opazitiei si ai lui Iohanis care vrea din nou guvernarea lui sa traim din nou in mizerie si saracie cel putin cu Psd mai ai speranta o bucurie pentru cativa banuti si linistea presedintele vrea DNA oamenii vor democratie si sa fie liberi macar sa comenteze rtare si fara frica
5
5
ACEST OM ESTE CEL MAI NEMERNIC DIN ROMANIA AR TREBUI SCOS DIN TARA ROMANEASCA
11
5
de fiecare data acesti politicieni care au obtinut votul pentru in decembrie, nu mentioneaza deloc despre VOTUL ROMANILOR de a micsora numarul de parlamentari si senatori !! acolo numai trebuie respectat votul romanilor !!!!!????? haideti daca este sa respectam votul sa o facem asa cum trebuie ! RUSINE !!!!
7
5
Voi impusca javra ! O voi transa temeinic , in cap , trunchi si membre ... Ratatul-ratatilor ! Futu-le muma , de jigodii ...
8
5
Esti tare ai pantalonii trasi in coaie...
9
3
Mecla de securist tradator,daca maine se schimba puterea,schimba si el stapanii!O lichea!
16
4
Al draq hot cu carti la metru. Jigodia tot jogodie. Un pupincurist nenorocit. La Jilava la scris, hai mars!
18
4
Nu mai aveti mult!
15
4
sa te vad tras pe roata , kktule nesimtit ce esti ... un vierme borat
16
5
Foarte bine! Dragnea presedinte
3
20
cheliosul asta tzopaia pe linga nastase cind iesea de la puscarie si i-a luat sacosele de plastric cu chiloti si ciorapi sa i le care
20
5
Da-o in ma-sa de tara! Importanta e protejarea hotiei. Parjolirea holdelor se facea de pe vremea lui Stefan. Acum suntem dezvoltati, parjolim toata tara.
17
4
nu toti fac doar ce vrea muia lui de javra ordinara cum a facut guvernu lui de cretini retardati !
15
5
Calcati pe cadavre si pe sufletele romanilor pe care i ati mintit.Dati acum vina pe Presedinte.Rusine.
25
7
slugile lui Dracu
18
6
Psd daca dai inapoi acum cand te sustinem esti cel mai proat partid si in viata mea nu mai merg la vot pentru ca jigodii capitaliste nu votez , mai bine imi tai mana
8
26
Sa dam muie jigodiilor iohanniste...Venim la Bucuresti inarmati pana n dinti...Avem furci,topare si pistoale...
8
32
Ce ati promis mai penalilor, una spunet, alta faceti, chiar nu va e rusine !? Tu vorbesti, arogantule si tupeistule, chiar nu va e jena, hotilor si mincinosilor ?? Cine va mai crede ?! Va linseaza tinerii, le-ati pus rabdarea si inteligenta la incercare. Daaa !!
36
8
Stiam de acest om ca este iresponsabil,dar pana la a hotara cativa membri distrugerea partidului este cale lunga.Psd asi merita sparta!
18
7
TRAIASCA LIVIU DRAGNEA ! TRAIASCA PSD.NE GRATIEM SI NE AMNISTIEM SI SA VA DAM LA MUIE SARACIILOR
7
33
de ce nu-l intreaba nimeni de unde a facut atata avere? stiti ce botez a facut de sute de mii de Euro! de unde?
34
10
M.U.I.E jegule !
32
9
poti sa mori!
21
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272