REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Lideri PSD: „Pare că Tăriceanu a stat pentru imunitate la guvernare“

Lideri PSD: „Pare că Tăriceanu a stat pentru imunitate la guvernare“

Replica API 28 august 2019 | 01:05 416

Călin Popescu Tăriceanu

O parte din liderii centrali PSD au spus, după ce ALDE a decis să iasă de la guvernare, că încep să aibă impresia că fostul lor partener de coaliție, Călin Popescu Tăriceanu, a mai rămas la guvernare după alegerile europarlamentare doar ca Senatul să respingă cererea DNA de urmărire penală pe numele său.

„Miniștrii ALDE au participat la toate ședințele de Guvern în care am luat deciziile. Tăriceanu personal a fost la toate întâlnirile din coaliție când am luat deciziile. Acum spune că nu vrea să stea într-un guvern impotent. Tot ce-am făcut am făcut cu ALDE, nu cu altcineva. Pare că după europarlamentare, singurul lucru care l-a mai ținut pe Tăriceanu la guvernare a fost votul din Senat pentru imunitatea lui”, au zis surse din conducerea PSD.

„După europarlamentare le-am pus doar lor secretari de stat. Adică iei 4% și nu ne mai punem noi secretari de stat să-și pună ei și tot ei se supără? Ne-au zis că trebuie să-și calmeze filialele”, au relatat surse din PSD.

Senatul a decis pe 3 iunie să nu ceară urmărirea penală a lui Tăriceanu. Alegerile europarlamentare s-au ținut pe 26 mai 2019.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum spuneati ma senatorilor P.S.D.pana acum despre toata lumea care v-a spus ca ati aparat un penal "ca sunt niste carcotasi ofticati",acum ati dato la intors.
4
0
Daniel Constantin si fostul PM Tudose sunt asa de carpe sa-i inghita lu ponta o asa mare mizereie! Ce cauta nenorocitul asta de tariceanu, sluga hotului Patriciu caruia ia facut cadou Petromidia, alaturi de ei? Asta-i trage la fund cu si-o sa ia Pro Romania cat a luat ALDEtariceanu! cca 4%.
7
0
Un individ neserios dar care a reusit sa adune o avere considerabila el stie cum. Incep sa-i dau dreptate lui Daniel Constantin de la pro ... Nu te poti increde in asemenea om politic. De 30 de ani a reusit sa minta electoratul fara sa plateasca.
11
0
Cu siguranta a stat la guvernare pt imunitate. Acum poate sa-l salte DNA daca ramane fara.
13
0
Buliceanu a trait degeaba..
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212